De tofste Xbox Series X merchandise op een rij!

Article
zaterdag, 20 maart 2021 om 11:00
screenshot 2021 03 09 at 133705f1615293468
Met de release van elke nieuwe console generatie barst de oorlog weer uit tussen twee partijen. Wil je de liefde voor jouw favoriete console goed tonen, dan kan je dat doen door middel van verschillende merchandise. Wij hebben de tofste Xbox Series X merchandise alvast voor je op een rij gezet!

Vapourwave Xbox gear

Je kan je liefde voor Xbox natuurlijk om meerdere manieren tonen, maar de meest opvallende manier is natuurlijk kleding van Microsofts gaming merk. Het Amerikaanse bedrijf heeft wat dat betreft gelukkig meerdere opties, waaronder een aantal stijlvolle collecties.
Eén van de nieuwste toevoeging aan de Xbox Gear line-up is de stijlvolle Vapourwave collectie. Deze colourway is geïnspireerd op de jaren 80 en anno 2021 weer helemaal in. Qua kleding heb je ook meerdere opties, zoals een t-shirt voor in de zomer of juist een windbreaker om de huidige koude dagen mee door te komen.
Deze Xbox merchandise is alleen te bestellen in de UK Microsoft Store, maar de webshop verzendt gratis naar Nederland en prijzen zijn inclusief BTW!
screenshot 2021 03 09 at 133921f1615293601

Xbox Series X collectie

Naast de Vapourwave collectie heeft Microsoft nog veel meer te bieden als het aankomt op Xbox kleding en accessoires. Om de lancering van de Xbox Series X te vieren heeft het Amerikaanse techbedrijf bijvoorbeeld een compleet nieuwe lijn in het leven geroepen om je in uit te dossen.
Wil je dus niet alleen aan je vrienden laten weten dat je een Xbox Series X hebt weten te bemachtigen, maar ook aan je omgeving, dan is deze merchandise daar perfect voor! Met de combinatie van een T-shirt, hoodie en pet kan je bovendien het hele jaar lang door je liefde voor Xbox tonen.
Deze Xbox merchandise iis alleen te bestellen in de UK Microsoft Store, maar de webshop verzendt gratis naar Nederland en prijzen zijn inclusief BTW!
screenshot 2021 03 09 at 134223f1615293791

Collectible Xbox Series X Controller pins

Met de catchphrase ‘Gotta catch ‘em all’ heeft Pokémon ons nu al 25 jaar aangemoedigd om alle mogelijke monsters bij elkaar te verzamelen, maar het heeft door de jaren heen voor veel meer andere acties ook dienst gedaan. Wat dat betreft is de zin ook perfect voor de Xbox Series X Controller pins.
Wat is er nu namelijk iconischer dan de geliefde Xbox-controller die door de jaren heen amper is veranderd door Microsoft? Met deze merchandise kan je namelijk de controller vastzetten op bijvoorbeeld je tas of jas - met een pin natuurlijk, niet de controller zelf. En met zeven verschillende pins wordt het een uitdaging om ze allemaal te verzamelen!
Deze Xbox merchandise is alleen te bestellen in de UK Microsoft Store, maar de webshop verzendt gratis naar Nederland en prijzen zijn inclusief BTW!
screenshot 2021 03 09 at 134411f1615293910

Team Xbox vest

Aanhangers van de Xbox Series X hebben meerdere bijnamen - de één een stuk minder charmant dan de andere. Als je je alleen aansluit bij het kamp van Microsoft dan val je natuurlijk onder Team Xbox.
Wil je je alliantie duidelijk maken aan je omgeving, dan kan je dat het beste doet met dit vest. Het is alleen een beetje jammer dat de koude maanden niet nog iets langer duren…
screenshot 2021 03 09 at 134557f1615294017

Xbox nachtlamp

Met de merchandise die we hiervoor hebben besproken kan je je liefde voor de Xbox Series X perfect tonen terwijl je de deur uit bent. De echte Xbox fan wil alleen natuurlijk de hele dag én nacht lang bewijzen dat hij bij Team Xbox hoort.
Daarvoor hebben we gelukkig ook de perfecte oplossing. Met deze Xbox nachtlamp kan je namelijk heerlijk wegdromen over de beste Xbox Series X games, terwijl je kamer wordt verlicht met de iconische X. Is er een betere manier om de dag te eindigen?

Populair Nieuws