De tofste Tokyo Game Show cosplay

Article
donderdag, 15 september 2016 om 16:55
xgn google image
Op de Tokyo Game Show zijn naast al die vette games en hardware natuurlijk ook een hoop cosplayers te vinden. In deze special kun je de tofste Tokyo Game Show cosplay zien die wij vandaag zijn tegengekomen op de de beurs!
Bij cosplay verkleden cosplayers zichzelf als karakters uit onder ander games, anime, films en stripboeken. Het fenomeen kent zijn oorsprong in Japan en geniet daar nog steeds grote populariteit. Het is dus ook niet gek dat we enorm leuke cosplay tegen gekomen zijn op de Tokyo Game Show. De tofste Tokyo Game Show cosplay hebben we voor jou op een rijtje gezet in deze special.

Civilization VI

21 oktober komt de nieuwste Civilization game uit, dat vraagt natuurlijk om een sterk staaltje Tokyo Game Show cosplay. We zien hier Montezuma, de agressieve leider van de Azteken in Civilization 6. Toch blijkt hij ook goede manieren te hebben. speciaal voor de foto met onze Rox heeft hij voor even zijn helm afgezet, zoals het een echte heer betaamt.
Het kostuum van deze cosplayer ziet er werkelijk uit om door een ringetje te halen. De details zijn goed afgewerkt en het geheel vormt een mooi plaatje.
97903

Mafia 3

Nog zo'n grote release die vraagt om vette cosplay. Mafia 3 laat niet lang meer op zich wachten, op 7 oktober is de game al verkrijgbaar. Op de Tokyo Game Show was er natuurlijk ook volop aandacht voor Mafia 3. Dat blijkt wel uit deze toffe Tokyo Game Show Cosplay die we tegenkwamen.
Rox kreeg weer de kans om op de foto te gaan, dit keer in Mafia 3 stijl! Like a boss (onze redactie boss wel te verstaan). En wat dacht je van deze Cassandra cosplay uit Mafia 3 hieronder? Bijna niet van echt te onderscheiden!

TGS Cosplay - Mafia 3

97911

6Waves pakt letterlijk en figuurlijk uit

6Waves, een uitgever van mobile en social games stond op de beursvloer met Age of Three Kingdoms, hun populairste game. Daarnaast brachten ze drie nieuwe games mee, die in de loop van het jaar verschijnen. De games Soul Chronicle, Ace Virgin en Battlefield Twintail komen dit jaar nog uit voor iOS en Android. 6Waves pakt dus letterlijk flink uit op de TGS!
Maar figuurlijk zijn ze ook goed bezig. Die games werden op de Tokyo Games Show gepromoot met een flink aantal (figuurlijk) goed ogende cosplayers die verkleed waren als de karakters uit de games... hier pakt 6Waves duidelijk pluspunten!
TGS Cosplay - 6Waves
TGS Cosplay - 6Waves
97919

Bad Girls in overvloed...

En wat denk je van deze bad girls die wij tegenkwamen op de Tokyo Game Show? Welke game ze precies uitbeelden weten we niet, maar een lust voor het oog dat zijn ze wel! Vooral de haarclips van de blonde dame hieronder trokken onze aandacht, en let ook vooral op de rondingen van de uh... machinegun die de dame in de zwarte outfit vast heeft.

TGS Cosplay - 6Waves

TGS Cosplay - 6Waves

97929 1

VR Cosplay?!

Deze cosplay wist onze blik snel te vangen, want wat ziet deze outfit er gedetailleerd uit! De cosplay is van Kai-ri-Sei Million Arthur VR, een nieuwe VR-game in de wereld van het in Japan populaire Kai-ri-Sei Million Arthur. Deze game van Square Enix is een zogenaamde virtual reality character command RPG.
97930 1

Groetjes uit Valkyria: Azure Revolution!

Deze twee cosplayers vonden we bij de booth van Valkyria: Azure Revolution. Vooral de prachtig gedetailleerde jasjes vielen bij ons in de smaak. Natuurlijk konden we niet voorbij lopen zonder eerst een foto te maken van deze twee vrolijke dames!
Let ook vooral op de linker dame. Waar de rechter voor de klassieke pose gaat, kiest de linker voor een iets meer suggestieve aanpak...
97942

Te land, ter zee en in de lucht met de dames van Wargaming

Op de plaats rust! We moesten wel even stoppen bij de booth van Wargaming voor deze twee cosplayers. De ontwikkelaars van World of Tanks, World of Warships en World of Warplanes was aanwezig op de Tokyo Game Show om te laten zien wat ze in huis hebben, dat blijkt meer te zijn dan alleen digitale oorlogsvoering.
En of het nu bij de luchtmacht, marine of landmacht is, we betwijfelen of deze outfits ergens ter wereld als officiëel uniform gezien worden...
97943 1

En deze? Die gaat mee naar Nederland!

Tot volgend jaar!

Populair Nieuws