Wat vind jij de tofste minigame in een game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 06 februari 2016 om 15:00
xgn google image
Een game in een game. De XGN Doe Mee hoort ineens het Inception-geluidje voorbijkomen. Hoe dan ook, deze week gaat de stelling over de beste, leukste of meest memorabele minigame in een game. Welkom bij de Doe Mee!
Vorige week was de vraagstelling wat nu de tofste Five Nights At Freddy’s kloon is. Deze indie-game heeft inmiddels al vier delen, met ook nog talloze klonen. Waarschijnlijk zijn jullie niet erg grote fans van de franchise, want de XGN Doe Mee heeft helaas geen reacties ontvangen. Wij schenken het woord daarom aan onszelf.
Het valt de Doe Mee wel een beetje op dat bepaalde horrorgames het niet zo erg goed doen op XGN. Zou daar een reden voor zijn? De Doe Mee moet zelf ook wel toegeven dat hij allesbehalve een groot liefhebber is van bepaalde horrortitels. Iets met held op sokken enzo. Enfin, genoeg gebabbeld over alle lampen aan in het huis als er een horrorgame is.
We gaan het hebben over minigames! Games in games. Denk natuurlijk aan alle diverse games in de Mario Party-titels, maar ook aan meer recentere minigames zoals Gwent in de Witcher 3: Wild Hunt of Liar’s Dice in Red Dead Redemption. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij de tofste minigame in een game?

En zoals de Doe Mee net al aangaf: er zijn er bizar veel. We zijn Fable II nog vergeten, het vissen in de Zelda-games of alle bezigheden in GTA IV en GTA V. Maar wat is nu de tofste, beste of leukste? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Vertel er ook even bij WAAROM juist die minigame zo dichtbij jou staat. Zien we jullie volgende week weer! Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties