10 toffe mobiele games van dit moment - Spelen waar je maar wilt!

  We nemen een kijkje naar tien toffe mobiele games die op dit moment enorm populair zijn. Er zijn genoeg spellen voor je telefoon om je heerlijk mee te vermaken. Dus kies een game uit deze lijst en laat de uren voorbij vliegen!

  10. Piano - Magic Tiles Game

  We beginnen onze lijst van toffe mobiele games met Piano Magic Tiles Game. Een unieke game die je het gevoel geeft dat iedereen heer en meester van een piano kan worden.

  Het spel biedt namelijk de mogelijkheid om bekende nummers te spelen op het instrument. Je gaat verschillende levels door en leert muziek spelen die bekend is bij iedereen. Denk aan Jingle Bells of Fur Elise van Beethoven. Leuk om een keer uit te proberen en te zien of jij met de piano overweg kan.

  Piano - Magic Tiles Game voor iOS.

  Piano - Magic Tiles Game voor Android.

  9. Darts Match 2

  Darten waar en wanneer je maar wilt, het wordt mogelijk dankzij Darts Match 2. Een multiplayer game waarbij je tegenstanders uit de hele wereld kunt uitdagen om te kijken wie hogere punten gooit.

  De game wordt vaak voorzien van updates, zodat je altijd kunt blijven darten. Een offline modus is beschikbaar zodat je ook tegen de computer kunt spelen en er zijn dagelijkse uitdagingen om te voltooien. Dus mik, gooi en raak die bullseye in Darts Match 2!

  Darts Match 2 voor iOS.

  Darts Match 2 voor Android.

  8. Dune

  Het concept van Dune is simpel, maar de game is juist door de simpliciteit onwijs populair geworden. In Dune bestuurt de speler een klein balletje dat boven een bepaalde lijn afgevuurd moet worden. Schiet de bal, houd hem in de lucht en zorg voor een mooie landing. Dit proces herhaal je om zoveel mogelijk punten te scoren.

  Klinkt simpel, maar er zit absoluut een bepaalde techniek achter. Hoe hoger je komt, hoe harder de landing nameijk zal aankomen. Pas daarom goed op, want één foute beweging en het is einde verhaal. Hoeveel punten weet jij te scoren?

  Dune voor iOS.

  Dune voor Android.

  7. Monument Valley 2

  In onze lijst van toffe mobiele games zien we weer een vervolg voorbijkomen. De eerste Monument Valley is meer dan vijfentwintig miljoen keer verkocht, de verwachtingen voor het vervolg liggen daarom hoog.

  In Monument Valley 2 is het aan jou de taak om Ro en haar kind op het juiste pad te zetten. Verschillende doolhoven met optische illusies komen voorbij, waardoor dit geen makkelijke taak zal worden. Monument Valley 2 wist de verwachtingen te overtreffen en is ondertussen al meer dan dertig miljoen keer verkocht. Lukt het jou om de doolhoven uit te komen?

  Monument Valley 2 voor iOS.

  Monument Valley 2 voor Android.

  6. Stickman Parkour

  Zoals de titel suggereert is dit wederom een Stickman game, maar ditmaal voor parkour. Muren opklimmen en hoog springen zijn van de partij, maar er zijn meer elementen die dit een vermakelijk spel maken.

  De basis is absoluut parkour, maar er zitten ook verschillende puzzelelementen in de game. Levels bevatten objecten die jouw weg blokkeren. Zo zijn er bijvoorbeeld laserstralen die de weg hinderen, maar met behulp van dozen kun je deze straal te slim af zijn. Stickman Parkour speelt makkelijk weg en dankzij de mix van parkour en kleine puzzels is dit zeker een aanrader.

  Stickman Parkour voor iOS.

  Stickman Parkour voor Android.

  5. Clash Royale

  We zijn aangekomen bij onze top vijf toffe mobiele games. De titel doet al vermoeden en Clash Royale is inderdaad een ‘soort’ van uitbreiding op het populaire Clash of Clans.

  De Royales uit Clash of Clans staan nu volledig in de spotlight met hun eigen game. Speel alleen of samen en neem het op tegen andere spelers uit elk continent. Het ultieme doel is om de koning en prinsessen van de torens af te knallen. Ga jij voor de overwinning?

  Ondertussen is de wereld van Clash zo groot geworden dat je ook kunt kijken naar TV Royale. Hier kun je gameplay tactieken oppakken door te kijken naar de beste spelers wereldwijd!

  Clash Royale voor iOS.

  Clash Royale voor Android.

  4. Candy Crush Saga

  Van alle toffe mobiele games is dit misschien de meest verslavende. Candy Crush bestaat al een lange tijd, maar weet zichzelf nog steeds tussen de top van de populaire games te bevinden.

  Puzzel je een weg door alle verschillende soorten snoepjes die voorbijkomen. Het idee is simpel, maar met duizenden levels ben je wel even zoet en de moeilijkheidsgraad wordt flink opgeschroefd. Candy Crush bevat regelmatig nieuwe levels en dankzij de verschillende gamemodi is er altijd een manier van spelen die bij je past. Maak je borst daarom maar nat, want Candy Crush houdt je een lange tijd gezelschap.

  Candy Crush Saga voor iOS.

  Candy Crush Saga voor Android.

  3. FIFA Football

  FIFA is een wereldwijde sensatie en nu ook verkrijgbaar voor je telefoon. Het is daarom niet verrassend dat ook FIFA in onze lijst van toffe mobiele games is gekomen.

  Net als andere FIFA games is het mogelijk om op de mobiele versie je eigen Ultimate Team samen te stellen. Door middel van kaarten stel je een eigen elftal samen om zo het voetbalveld zelfverzekerd op te gaan. Hiernaast is er ook een modus genaamd Attack to Win, waarin je korte voetbalwedstrijden speelt van negentig seconden.

  FIFA Football laat zien dat het concept van de franchise op elk apparaat succesvol kan worden uitgevoerd. Download de game en speel FIFA waar en wanneer je maar wilt!

  FIFA Football voor iOS.

  FIFA Football voor Android.

  2. Woord Snack

  Wederom zien we een thema terugkomen in de games op deze lijst. Een simpel concept, maar Woord Snack is alles behalve simpel. De levels worden steeds een tandje moeilijker en de frustratie wordt daardoor hoger.

  In Woord Snack krijg je een aantal letters voorgeschoteld waar jij woorden van moet maken. Je begint relatief simpel, maar de woorden zullen steeds langer worden en daardoor ook moeilijker te raden zijn. Het is niet alleen een uitdagend spel, je kan er ook wat van leren. Onbewust je woordenschat verbeteren is mooi meegenomen!

  Woord Snack voor iOS.

  Woord Snack voor Android.

  1. Super Mario Run

  Op de eerste plaatst van toffe mobiele games zien we Mario verschijnen. De Italiaanse loodgieter is een icoon voor Nintendo, maar ook voor mobiel is de wereld van Mario populair, dit bewijst Super Mario Run.

  In de game rent Mario automatisch terwijl jij als speler Mario laat springen en munten laat oppakken om zo de levels te voltooien. In totaal zijn er drie verschillende werelden om uit te spelen. Hiernaast heeft de game een flinke update gekregen met nieuwe gamemodi en nieuwe personages om vrij te spelen, zoals Luigi en Yoshi.

  Super Mario Run is toegankelijk voor jong en oud en weet het Mario gevoel op het scherm van je telefoon te toveren. Download Super Mario Run en “Let’s a Go!”

  Super Mario Run voor iOS.

  Super Mario Run voor Android.

  Wat vinden jullie toffe mobiele games van dit moment?

  Dit was onze lijst met tien toffe mobiele games van dit moment. We zijn enorm benieuwd welke titels we hebben gemist in onze lijst en wat jij speelt op je telefoon. Laat het ons weten in de reacties!

  Super Mario Run

  Verkijgbaar vanaf 15 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.