10 toffe Nintendo Switch games - Deze komen er nog aan!

Article
woensdag, 26 juli 2017 om 15:47
xgn google image
De Nintendo Switch is hot en steeds meer games vinden hun weg naar de nieuwe console. Maar welke spellen zijn het waard om in de gaten te houden? Wij hebben tien toffe Nintendo Switch games voor je op een rijtje gezet.
De nieuwe Pokémon is expres niet in deze lijst opgenomen omdat daar nog niets van bekend is, behalve dat er een Pokémon voor de Switch onderweg is.

10. Metroid Prime 4

Ongeveer tien jaar na de laatste versie van Metroid Prime was daar de aankondiging waar veel gamers op zaten te wachten, Metroid Prime 4. De hoop was al opgegeven dat er ooit nog een nieuw deel zou worden uitgebracht maar toch wist Nintendo ons te verrassen door tijdens de E3 de game aan te kondigen. Samus Aran krijgt een nieuw avontuur.
De enige informatie die tot nu toe bekend is zijn de naam en een afbeelding met daarop de naam. Ook is het bekend dat het spel exclusief voor de Switch uit zal komen. Een releasedatum is nog niet bekend.
114932

9. Yooka-Laylee

Yooka-Laylee komt naar de Nintendo Switch en daar zullen vooral de platformerfans blij mee zijn. De game wordt ontwikkeld door Playtonic Games, dezelfde studio die verantwoordelijk is voor klassiekers als Banjo-Kazooie en Conker's Bad Fur Day.
De game kwam eerder al uit op de PlayStation 4, PC en Xbox One. In onze review wordt de game beoordeeld met een 8,0. Het is te hopen dat de game soepeler speelt op de Switch dan dat het spel speelde op de andere consoles, dat was een negatief punt zoals ook aangegeven in de review.
114933

8. Stardew Valley

Stardew Valley is een immens populaire farming simulator die in maart werd aangekodnigd voor de Nintendo Switch. De game zou deze zomer uitkomen en stond op de website van Nintendo als 'coming soon' geregistreerd. Slecht nieuws voor de fans, het spel is uitgesteld dus het is nog even afwachten voor de game naar de nieuwste console van Nintendo komt.
Als Stardew Valley eenmaal uit is voor de Switch zal het wel een multiplayer kennen. Je kunt dan samen met een vriend of vriendin jouw boerderij onderhouden.
114934

7. Rayman Legends Definitive Edition

Uitgever Ubisoft is één van de weinige uitgevers die de Switch ondersteunt met games. Ubisoft maakte pas bekend dat het één van de beste platformers naar de Switch wil brengen, het gaat om Rayman Legends. Het spel kwam eerder al uit op de andere platformen en krijgt in onze review een mooie 9,0 en behoort mede daardoor tot de tien toffe Nintendo Switch games om naar uit te kijken.
Legends kan met vier personen tegelijk gespeeld worden, wat er toe leidt dat sommige levels nog moeilijker worden dan ze al waren. Hopelijk zal het spel niet te veel vriendschappen kapotmaken door alle (leuke) frustraties die de game oplevert. Rayman Legends Definitive Edition komt op 12 september uit.
114935

6. The Elder Scrolls V Skyrim

Skyrim, misschien wel het beste spel ooit gemaakt, komt ook naar de Switch. De game van Bethesda is al eerder uitgekomen op de Xbox 360, PS3 en PC in 2011, waar later nog een Remasterd versie uitkwam voor de PS4 en Xbox One. Het is nog niet bekend wanneer Skyrim precies uitkomt voor de Switch.
Wel is bekend dat Skyrim enkele kleine interessante features zal bevatten die niet in de andere versies zitten. Zo kun je jouw karakter aankleden als Link van de Zelda-reeks, ook is er loot te verzamelen uit andere Nintendo-games.
114936

5. Yoshi

De avonturen van Yoshi zijn in de historie van Nintendo niet meer weg te denken. De kleine groene schattige dinosaurus beleeft de leukste avonturen en de games zijn populair onder gamers. Tijdens de afgelopen E3 maakte Nintendo bekend dat Yoshi een nieuw spel krijgt en bracht direct een trailer uit, een exacte naam heeft het spel nog overigens niet.
Het zou dan ook raar zijn als de nieuwe Yoshi wel al een releasedatum zou hebben. Dat heeft de game dus ook nog niet. Naar verwachting komt het spel dan ook pas in 2018 uit.
114937

4. Fire Emblem Warriors

Op de afgelopen E3 konden wij al aan de slag met Fire Emblem Warriors, een hack 'n slash game waarin je het moet opnemen tegen honderden vijanden tegelijk. Het spel bestaat uit enorme veldslagen waarbij je met één stoot of klap vele tegenstanders een kopje kleiner maakt.
Ook dit spel heeft nog geen exacte releasedatum, wel is bekend dat de game, die tot de toffe Nintendo Switch games behoort, deze herfst uit zal komen. Fire Emblem Warriors komt ook uit op de Nintendo 3DS.
114939 1

3. Xenoblades Chronicles 2

De originele Xenoblade Chronicles werd enorm goed ontvangen. Later vond de game zijn weg ook naar de 3DS en Wii U. En met deel twee is de Switch aan de beurt.
De game werd tijdens de E3 2017 voor het eerst getoond middels een trailer. Het spel brengt wederom een grote open wereld die erg uniek is. De overblijfselen van de mensheid leven op de rug van enorme beesten genaamd Titans. Rex en Pyra gaan hier op zoek naar Elysium, het paradijs. En jij met natuurlijk zorgen dat dit goed afloopt.
Xenoblade Chronicles 2 moet eind 2017 uitkomen. Een exacte datum is nog niet bekend.
114940

2. Mario + Rabbids Kingdom Battle

Een uitgever buiten Nintendo die aan de haal gaat met Mario, dat is niet vaak voorgekomen in de geschiedenis. Toch mocht Ubisoft een game maken met de rode loodgieter en dat heeft de uitgever dan ook gedaan met Mario + Rabbids Kingdom Battle. Het is een tactisch spel dat veel weg lijkt te hebben van een XCOM-stijltje.
Net als Splatoon 2 komt Mario + Rabbids Kingdom Battle relatief snel uit en wel op 29 augustus van dit jaar. Op basis van enkele trailers en gameplayvideo's is dit één van de toffe Nintendo Switch games om naar uit te kijken.
114943

1. Super Mario Odyssey

Wat is een nieuwe console van Nintendo zonder een game die alleen draait om Mario? Precies, een niet volwaardige console. Daar denkt Nintendo hetzelfde over en daarom brengt het Super Mario Odyssey uit. De hype rondom de aankomende 3D Mario-ervaring lijkt niet meer te stoppen sinds de E3, toen toonde Nintendo namelijk meerdere gameplayvideo's van de game.
Super Mario Odyssey komt op 27 oktober uit voor de Switch.
Wat zijn voor jou de toffe Nintendo Switch games? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws

Laatste Reacties