Top 10 beste comedy films op Netflix

Article
zondag, 04 maart 2018 om 14:03
top 10 leukste comedy films op netflix 127320 1
Het is tijd om te lachen, gieren en brullen! Wij hebben de tien beste comedy films op Netflix voor jullie uitgelicht. Voor iedereen zit er wel een film tussen waar om gelachen kan worden. Ga ervoor zitten en laat je verrassen, want deze films gaan je lachspieren aan het werk zetten!

10. Paul Blart: Mall Cop (2008)

We beginnen onze lijst van beste comedy films op Netflix met een bewaker van het winkelcentrum. Paul Blart heeft goede intenties, maar hij is een stuntelende bewaker die misschien niet op de juiste plaats aanwezig is. Of toch wel?
In Paul Blart: Mall Cop neemt een aantal criminelen een winkelcentrum over en sluiten het hele gebouw af. Wie is er nog over in het gebouw om het winkelcentrum te redden en te beschermen tegen misdadigers? Paul Blart natuurlijk. Het is aan hem om deze criminelen tegen te houden.
Humor, actie en een stuntelende Kevin James in de rol van Paul Blart. Wat wil je nog meer?
127324

9. A Million Ways to Die in the West (2014)

Eerder hebben wij al een top tien beste Western films gedaan. Deze films zijn vaak serieus, maar ook met komedie kan een western absoluut leuk zijn om naar te kijken. A Million Ways to Die in the West is hier het bewijs van!
We volgen Albert Stark (MacFarlane) die interesse begint te krijgen in een mysterieuze vrouw uit het dorp (Charlize Theron). Ondertussen maakt haar man, Clinch Leatherwood zijn aanwezigheid bekend in het dropje. Zal Albert oog in oog komen te staan met Clinch?
Een goede cast en heerlijke over de top humor zorgen ervoor dat deze western met een komische sfeer een lach op je gezicht weet te toveren.
127327 1

8. Shaun of the Dead (2004)

In onze lijst van beste comedy series op Netflix hebben wij hier een mix van twee genres. Een beetje horror in combinatie met een hoop lachen, gieren en brullen.
We volgen het verhaal van Shaun (Simon Pegg) een doorsnee gozer die totaal geen benut heeft dat er een zombie apocalypse uitbreekt. Samen met zijn vriend Ed (Nick Frost) probeert dit duo hun vrienden en familieleden in veiligheid te brengen, wat zorgt voor genoeg hilarische gebeurtenissen onderweg.
Regisseur Edgar Wright (Baby Driver) laat met Shaun of the Dead zien dat hij zich thuis voelt als regisseur. Geniaal gemonteerd, goed geacteerd en met komische momenten genoeg. Een absolute aanrader!
127330

7. Bad Neighbours (2014)

In onze lijst van beste comedy films op Netflix wordt bewezen dat ook met je buren enorm gelachen kan worden. Althans, voor de kijker is dit een genot om naar te kijken. De personages in de film zijn namelijk in strijd met hun buren!
We volgen een koppel, Mac en Kelly Radner (Seth Rogan en Rose Byrne), die verhuizen naar een mooie plek in een woonwijk. Ze hebben geen rekening gehouden met het grote huis dat naast hun staat. Hierin zit een hele groep jongeren onder leiding van Teddy Sanders (Zac Efron). Door geluidsoverlast en andere zaken raken deze buren met elkaar in conflict.
Het is hilarisch om te zien hoe dit wat oudere stel probeert om een groep jongeren terug te pakken met verschillende grappen. Hoe ver zou jij gaan om je buren uit huis te verjagen?
127333 1

6. Er ist wieder da (2015)

Ook een film van Duitse makerij wist het in onze lijst van beste comedy films op Netflix te behalen. Je ziet het goed, dit is een film die Hitler op komische wijze vertoont. Om deze reden zal de film misschien niet voor iedereen zijn weggelegd, maar de humor die aanwezig is zal je zeker laten lachen.
Er ist wieder da gaat over Adolf Hitler die ontwaakt in de 21ste eeuw. Hij zal zich moeten aanpassen aan de moderne wereld en wordt al snel een sensatie in de media. Het concept klinkt absurd, maar juist daarom werkt het ook zo goed. De hilarische omstandigheden waar Hitler in terecht komt zijn zo apart dat ze gezien moeten worden.
127334

5. Coming to America (1988)

Binnen onze lijst van beste comedy films op Netflix gaan we terug naar de jaren '80. Coming to America bevat genoeg komische momenten van Eddie Murphy om je te laten huilen van het lachen.
We volgen Eddie Murphy die in de rol stapt van Akeem Joffer, de prins van het fictieve Afrikaanse land Zamunda. Hij zal op reis gaan door Queens, in New York City om opzoek te gaan naar een vrouw met wie hij kan trouwen. Wat Coming to America zo komisch maakt is zien hoe deze Afrikaanse prins zich moet mengen in de westerse wereld. Treed buiten je comfort zone en ga met Eddie Murphy mee op reis door Amerika.
127336

4. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

Zelfverzekerd staat hij voor de camera. Het is Ron Burgundy (Will Ferrell) de beste presentator van het nieuws in de jaren '70. Maar een ambitieuze zakenvrouw ligt op de loer en zal de wereld van Burgundy op zijn kop zetten. Het wordt oorlog zowel binnen als buiten de studio!
Start je Netflix op en begin maar met kijken, want Anchorman: The Legend of Ron Burgundy is absoluut hilarisch. Naast Will Ferrell zijn ook andere bekende komedie acteurs aanwezig, waaronder Steve Carell en Paul Rudd. Een heel team aan komedie genieën bij elkaar. Een film om van te smullen!
127342

3. The School of Rock (2003)

In onze lijst van beste comedy films op Netflix is het tijd voor Rock and Roll. Pak je gitaar en laat jezelf helemaal gaan, want The School of Rock gaat jou leren om te feesten.
In de film volgen we Dewey Finn (Jack Black) een liefhebber van Rock muziek. Wanneer de kans verschijnt dat hij zich voor kan doen als een leraar pakt hij deze meteen aan. Hij wordt leraar van een groep kinderen op een strenge priveschool. Maar het enige wat hij deze kinderen zal leren is een passie voor rockmuziek.
The School of Rock is niet alleen grappig, maar ook charmant. Zien hoe Jack Black een hele klas vol kinderen weet aan te sporen om te luisteren naar Rock muziek blijft een genot om naar te kijken. Deze les wil je absoluut niet missen.
127343

2. Scott Pilgrim vs the World (2010)

In onze lijst van beste comedy films op Netflix is Scott Pilgrim vs the World waarschijnlijk de meest aparte. Deze film is zo bizar dat hij gezien moet worden.
Scott Pilgrim wordt verliefd op een meisje genaamd Ramona. Om haar voor zichzelf te winnen moet hij eerst haar zeven ex-en uit de weg zien te ruimen in verschillende gevechten. Je hoeft alleen de trailer te bekijken om te zien dat deze film onder andere is gemaakt voor game liefhebbers. Ga de strijd aan en bekijk dit bizarre, maar hilarische avontuur nu op Netflix.
127346

1. Ferris Bueller’s Day Off (1986)

We sluiten onze lijst van beste comedy films op Netflix af met Ferris Bueller’s Day Off. Ondertussen wordt deze film gezien als een klassieker en het is te begrijpen waarom. Een avontuur dat je niet snel zult vergeten.
Zoals de titel al suggereert gaat de film over Ferris Bueller (Matthew Broderick) die vastberaden is om een vrije dag te regelen. Hij zal spijbelen van school en de wijde wereld in trekken samen met zijn vrienden. Ondertussen is het schoolhoofd er zeker van dat Bueller spijbelt en probeert hem op heterdaad te betrappen.
Heerlijk uiteten in een restaurant, rondrijden in een mooie auto en meezingen in een parade. Ferris Bueller doet het allemaal op zijn vrije dag. Na het zien van deze film wilt iedereen een vrije dag opnemen om net als Ferris Bueller gekkigheid uit te halen.

Wat vinden jullie de beste comedy films op Netflix?

Dit was onze lijst met de tien beste comedy films op Netflix. Wij zijn benieuwd van welke film jullie elke keer weer in een duik liggen. Laat het ons weten in de reacties!
Dit artikel is bijgewerkt op 29 mei 2020.