Tien Xbox One releases die we zo snel mogelijk willen spelen!

  Het jaar 2018 is nu een paar maanden onderweg en we hebben al heel wat mooie games kunnen spelen tot nu toe. Maar er is meer vuurwerk op komst in de komende maanden, bijvoorbeeld met deze tien Xbox One releases. Wij kunnen niet wachten om met deze aan de slag te gaan.

  In deze lijst hebben we ervoor gekozen om een aantal titels te pakken die exclusief op de Xbox One te spelen zijn, maar ook voor indie games en spellen die voor zowel de PlayStation 4 als Xbox One uitkomen. Zo krijg je een mix van alles!

  State of Decay 2

  Het zal waarschijnlijk bij veel mensen een droom zijn om als een soort Rick Grimes de wereld vol met zombies te veroveren. Zonder het aspect dat elke adem je laatste kan zijn dan, want dat is niet leuk! Daarom is State of Decay 2 één van de aankomende Xbox One releases waar wij snel mee aan de slag willen.

  In State of Decay 2 moet jij proberen te overleven in een wereld vol zombies en een gemeenschap zien op te bouwen. Nu deed je dit al in het eerste deel State of Decay, maar in het aankomende tweede deel is er nog meer te beleven. Zo krijg je nu ook een co-op ervaring met vier spelers.

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Mensen op de PlayStation 4 kunnen al een lange tijd aan de slag met deze remaster van de originele drie Crash Bandicoot games, maar spelers op de Switch, PC en ook Xbox One nog niet. Nog niet inderdaad, want de Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy release komt er ook op de al eerder genoemde platformen.

  Nu is dit een van de Xbox One releases waar wij naar uit kijken omdat het een groot nostalgisch gevoel naar boven weet te halen. En voor degene met kinderen of een kleine broertje of zusje zullen deze drie remaster games het begin zijn van een rijke gamecarrière.

  Shadow of the Tomb Raider

  Waar Rise of the Tomb Raider, het vorige deel in de reeks, nog behoorde tot de tijdelijke exclusieve Xbox One releases, is dat met Sahdow of the Tomb Raider niet anders. Maar dat de game ook uitkomt voor de andere platformen neemt niets weg van het feit dat wij hier enorm naar uitkijken!

  Shadow of the Tomb Raider volgt het verhaal van Lara Croft en is het laatste deel in de reeks dat gaat over de oorsprong van de Tomb Raider. Dat wordt dus nog één keer volop alles geven in dit avontuur bordevol spektakel!

  Forza Horizon 4

  Een officiële onthulling is er dan nog niet van Forza Horizon 4, maar dat we de game op de E3 te zien gaan krijgen is eigenlijk al zeker. Fernanda Delgado, Marketing Manager van Xbox in Spanje, zei dat de onthulling zal plaatsvinden tijdens het jaarlijkse evenement en dat fans van de serie wel al kunnen raden wanneer de release is.

  Wanneer dan? Gewoon nog in 2018! Elk jaar brengt Microsoft namelijk een Forza game uit en dit jaar is Forza Horizon aan de beurt met het vierde deel in die serie. Waar dit vierde hoofdstuk ons naartoe brengt wordt dus nog bekendgemaakt, maar de geruchten gaan rond dat de game zich afspeelt in Japan, een hele vette setting! Al met al is dit dus één van de Xbox One releases waar wij met smacht op zitten te wachten!

  The Crew 2

  Mocht je nou niet willen wachten tot na de E3 om aan de slag te kunnen met Forza Horizon 4, dan kun je altijd nog besluiten om te beginnen met The Crew 2. Deze game komt uit op 29 juni en is de opvolger van The Crew, die uitkwam in 2014.

  In The Crew 2 gooi jij alle remmen los in een grote open wereld. De remmen die je loos gooit zijn dit keer alleen niet die van je favoriete auto, maar ook die van je favoriete boot en vliegtuig. De racegame gaat letterlijk ter land, ter zee en in de lucht. Het enige wat nog mist is Ron Boszhard die alles aan elkaar praat!

  Ashen

  Vorig jaar tijdens de E3 werd de game Ashen gepresenteerd. De game wordt gemaakt door Aurora44 en is in ontwikkeling voor de Xbox One en PC, wat het een exclusieve console titel maakt voor de Xbox.

  Ashen is een actie RPG waarin jij op zoek moet gaan naar een nieuw huis. Een lastige opgave in een wereld waar vulkanen het enige natuurlijke licht geven, de zon is er namelijk niet. Mede hierdoor vergaat alles in deze wereld op een rap tempo, wat jouw zoektocht alleen maar moeilijker maakt.

  Ancestors Legacy

  Ancestors Legacy is een real-time strategie spel dat zich afspeelt in de middeleeuwen. De game verschijnt op zowel de Xbox One als PC en kan al op 22 mei gespeeld worden. Laten we even aan onze verre voorouders zien hoe de vork in de steel zit op het gebied van een tactische benadering.

  In Ancestors Legacy kun je kiezen tussen vier bevolkingen: Vikingen, Angelsaksen, Germanen en de Slavische volkeren. Je moet in deze game meer dan alleen de strijd winnen op het slagveld, want er zit een grote tactische gedachte achter alles. Zo speelt het milieu bijvoorbeeld een belangrijke rol.

  Crackdown 3

  We hebben weer een exclusieve titel tussen deze Xbox One releases staan, met ditmaal Crackdown 3. De game komt dit jaar nog uit en voor fans van de franchise is het een lange zit geweest, want het vorige deel kwam uit in 2010.

  Crackdown staat bekend om de geanimeerde stijl die het heeft en alle chaos eromheen! Dit nieuwe deel speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Crackdown 2 af. Je moet weer een aantal organisaties zien op te doeken om de stad New Providence te bevrijden.

  Metro: Exodus

  In een post apocalyptische wereld zien te overleven met zowel menselijke als onmenselijke vijanden in de buurt. Dit is Metro: Exodus, het derde deel in de succesvolle franchise die gebaseerd is op de Metro boeken, geschreven door Dmitry Glukhovsky.

  Metro: Exodus gaat verder waar we zijn gebleven met het vorige deel, Metro: Last Light. Er is in dit deel van de survival horror een leuke toevoeging, er is namelijk een open wereld! Zo kunnen we de afschuwelijk afgtekalde wereld op een vrije manier verkennen. Daarnaast kun je de game op de Xbox One X spelen in 4K, wat er alleen maar meer voor zorgt dat wij heel erg uitkijken naar deze release.

  Red Dead Redemption 2

  Of je nu je games speelt op de PlayStation 4, Xbox of ander platform, Red Dead Redemption 2 is een release waar zo goed als iedere gamer wel warm van zou moeten worden. Het vorige deel, Red Dead Redemption, was namelijk zeer succesvol en wist menig hart van de gamer te stelen.

  Deze game kwam uit in 2010 en nu acht jaar later zijn wij wel weer toe aan een nieuw hoofdstuk van deze Western game. Laten we hopen dat het spel aan de verwachtingen kan voldoen en dat dit nieuwe deel net zo tof wordt als de eerste, waarin we maar geen genoeg krijgen van de open wereld!

  De aankomende Xbox One releases

  Een paar exclusieve titels, een paar minder bekende games en een paar spellen die je ongeacht welke console je hebt zeker in huis moet halen. Dit waren de aankomende Xbox One releases waar wij niet op kunnen wachten om te spelen!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.