Fortnite update - Alles wat je in de Thanos update kunt vinden

  De nieuwe Fortnite update is uitgebracht. Hiermee wordt een cross over gebracht tussen Fortnite en de populaire film Avengers Infinity War. De update is aan de grote kant en daarom maken wij duidelijk wat jij allemaal kunt bereiken als de oppermachtige Thanos zodra je de Infinity Gaunlet bezit.

  Eerder vandaag lagen de servers van Fortnite plat voor een update. Nu is die nieuwe update live. Naast een groot aantal fixes komt er een heleboel nieuws naar de game. Zo zien we een leuke cross over tussen Infinity War en Fortnite.

  Tijd voor Mashup in de Fortnite update

  Wanneer jij je zo oppermachtig wilt voelen als Thanos, dan moet je eerst in het bezit geraken van de Infinity Gauntlet. Deze speciale handschoen kun je niet zomaar bemachtigen. Om alle spelers naar de eeuwige jachtvelden te helpen moet je namelijk eerst een meteor spotten die neerslaat in de Storm Safe Zone. Deze meteor zorgt ervoor dat de Infinity Gauntlet plots op het strijd veld komt te liggen.

  Na het grijpen van de Infinity Gauntlet wordt je Thanos. Zolang je Thanos bent, ben je ook ontzettend krachtig, maar niet onsterfelijk. Andere spelers willen ook met één vingerknip de macht van de Infinity Gauntlet kunnen proeven en zullen er alles aan doen om die van je af te pakken. Wanneer het hun lukt om jouw, ondanks al je macht, toch op je knieën te krijgen, zal de Gauntlet vallen en kan weer iemand anders hem oppakken.

  De Mashup wordt uiteindelijk gewonnen door wie het langst in leven blijft.

  Wat je als Thanos kunt doen

  Door de Fortnite update kun je met Thanos een oppermachtige punch uitvoeren op vijanden, die zelfs zo sterk is dat je hele constructies de grond in kunt boren. Daarnaast kun je naar de grond vliegen om met je knokkels op de grond te slaan en bizar veel schade aan te brengen. Thanos is verder niets zonder de vele Infinity Stones in de handschoen, want met de Power Stone kun je ook flinke schade aanrichten. En uiteindelijk beschikt Thanos in de Fortnite update nog over een super-jump die veel kapot kan maken.

  Als Thanos ervaar je ook andere superkrachten. Zo kun je Shields gebruiken en daarmee ook nog eens jezelf extra beschermen. Door andere vijanden de genadeklap te geven zal zijn Shield zich opnieuw aanvullen. Ook zal Thanos net als een kat altijd op zijn pootjes terecht komen: hij kan van ongelimiteerde hoogte vallen zonder schade op te lopen.

  Daar tegenover staat wel dat Thanos enkele dingen niet kan. Hij kan niet bouwen en geen wapens en launch pads gebruiken. Maar iemand met de kracht van Thanos heeft dat ook helemaal niet nodig.

  Sterke storm

  De nieuwe Fortnite update leent zich perfect voor korte speelsessies. Zo zal een match maximaal 15 minuten in beslag nemen, waardoor je tijdens het studeren of tijdens de pauze van je werk gemakkelijk even een potje kunt spelen. Op die manier kun je al snel ervaren hoe het is om als de almachtige Thanos rond te lopen in een universum dat eens wat andere uitdagingen bied dan wat hij gewend is van Infinity War.

  Tijdens de battles zal er een storm plaatsvinden en die storm zal meer schade aanbrengen dan normaal. Een storm cirkel brengt in dit geval ruim 5% schade toe in de eerste cirkel, maar zelfs 10% schade als je verder in het spel geraakt. Pas op, want het zal je maar overkomen dat je doodgaat door iets anders dan de moordpogingen van je tegenstanders.

  Flink aan de slag met loot

  Als laatste vormt loot een groot aandeel van de nieuwe Fortnite update. Vanaf nu zullen alleen zeldzame, epische en legendarische wapens opnieuw worden gespawned. De kans dat je loot vind in ammo boxes en treasure chest neemt ook toe. De kans op treasure chest veranderd van 50-70% naar 80-90% en bij ammo boxes heb je nu 85-95% kans dat ze spawnen, in plaats van de oude percentages van 65-80%.

  Uiteindelijk zullen zwakkere wapens zoals de Regular Granade, Shield en Bandage Drop minder vaak voorkomen. Maar deze wapens zullen je ook niet redden als je de torn van Thanos aan voelt komen. Om je tegen Thanos te verdedigen heb je harder geschud nodig!

  Gelukkig neemt de kans op het vinden van loot toe en is er een vergrote kans om Hug Jug, Port-A-Fort, Boogie Bomb, Slurp Juice, Bush en Remote Explosives te vinden. Die zul je ook wel nodig hebben als iemand als de oppermachtige Infinity Gauntlet van Thanos weet te bemachtigen en daarmee een poging doet om jou uit het universum te verwijderen.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.