Thor Ragnarok spoilers! Hoe gaat het nu verder?

  De derde film van de machtige god van de donder is nu te aanschouwen in de bioscopen. In onze Thor Ragnarok Review prezen wij de komedie en gave actiescènes. Wij hebben wat Thor Ragnarok spoilers op een rij gezet en bespreken de toekomst van het Marvel Universum.

  Marvel Studios

  Let op: dit artikel bevat zoals gezegd spoilers voor Thor Ragnarok en wat andere films uit het Marvel Universum!

  5. Nieuwe gezichten

  We beginnen deze lijst van Thor Ragnarok spoilers met de vraag: hoe zit het met de nieuwe personages? We worden door de film heen namelijk getrakteerd op een aantal nieuwe gezichten. Waaronder de grote stenen man Korg (gespeeld door de regisseur van de film, Taika Waititi) en vrouwelijke krijger Valkyrie (Tessa Thompson). Wanneer kunnen wij deze personages opnieuw verwachten?

  Volgens de baas van Marvel Studios, Kevin Feige, zijn er zeker plannen om Korg terug te halen naar het witte doek. Dit omdat Korg een echte uitblinker was en ons keer op keer aan het lachen wist te maken. Ook Valkyrie heeft een hoop potentie om uit te groeien tot een fanfavoriet personage. Nu is alleen de vraag, wanneer gaan we ze terugzien?

  De Marvelfilms staan bekend om hun mid-credits en post-credits scènes, wat inhoudt dat er na een stukje van de aftiteling nog een klein filmfragment komt waarin we een voorproefje krijgen van de films die nog gaan komen. Zowel Korg als Valkyrie zijn aanwezig op het grote ruimteschip samen met Thor en maken hun weg naar aarde. Het zou zomaar kunnen dat de twee nieuwe personages nog meer helden gaan ontmoeten in de aankomende Avengers film: Infinity War!

  Mochten Korg en Valkyrie ook aanwezig zijn in de nieuwe Avengers film, dan kijken we nu al uit naar alle momenten die de twee nieuwe personages gaan hebben met al onze bekende superhelden.

  Marvel Studios

  4. Gaan we meer zien van Hela?

  Van de Thor Ragnarok spoilers is dit er één die sommigen misschien wel zagen aankomen. Net als in veel Marvelfilms gaat Hela, de grote vijand uit Thor Ragnarok, namelijk ten onder. Tenminste dat is wat we te zien krijgen. Is het mogelijk dat Hela terugkeert?

  Een definitief antwoord op deze vraag is er niet, maar speculeren kan geen kwaad. Hela is de godin van de dood, wat meteen de vraag met zich meebrengt of de godin zelf überhaupt dood kan gaan? We denken dat Hela is vernietigd, maar er is altijd een kans om terug te keren, helemaal als godin zijnde.

  Er is nog een belangrijk aspect waar we rekening mee houden en dat is Thanos. De grote, paarse slechterik zal zijn opwachting maken in Avengers: Infinity War (2018). In de stripboeken verricht Thanos al zijn daden om indruk te maken op Lady Death, een apart personage en dus niet Hela! Toch is er een kans dat Hela deze rol gaat overnemen in het filmuniversum.

  Hela is de godin van de dood, die makkelijk verward kan worden met het andere personage dat te maken heeft met de dood, Lady Death. Om verwarring te voorkomen is het dus mogelijk dat Marvel ervoor kiest om Hela de nieuwe vlam te maken van Thanos. Zo behoudt Thanos zijn lust voor de vrouw van de dood en keert Hela hiermee ook terug, om wederom oog in oog met Thor te staan.

  Of en wanneer Hela zal terugkeren is niet zeker, maar meer zien van actrice Cate Blanchett als de godin van de dood kan nooit kwaad!

  Marvel Studios

  3. Loki gaat de goede kant op?

  We trappen deze top drie Thor Ragnarok spoilers af met een fanfavoriet personage, Loki. 'The God of Mischief' is één van de Marvelvijanden die niet alleen is teruggekomen in verschillende films, maar is ook de eerste vijand die het mocht opnemen tegen het Avengersteam!

  Loki is door de films heen niet alleen een memorabele slechterik, maar heeft zich weten te ontwikkelen als een soort anti-held. De ene keer helpt hij Thor, zoals in Thor: The Dark World, de andere keer verraad hij de god van de donder weer. Zo blijft Loki altijd onvoorspelbaar en interessant om te volgen.

  Aan het einde van Thor Ragnarok is Loki aanwezig op het ruimteschip samen met Thor en andere heldhaftige personages. In de andere Marvelfilms kregen we altijd een hint dat Loki meer snode plannetjes in petto had voor onze helden, maar het einde van Thor Ragnarok geeft de impressie dat Loki zich had aangesloten bij 'Team Thor'.

  De kans is klein dat Loki ook daadwerkelijk aan de kant van zijn stiefbroer blijft staan, aangezien Loki waarschijnlijk een Infinity Stone gaat gebruiken om aan de zijde van Thanos te komen. Slechterik Thanos is namelijk enorm ontevreden dat Loki de aarde niet wist te veroveren in de eerste Avengersfilm en wil Loki daar persoonlijk voor straffen. Loki is de meester van manipulatie en zal zich een weg weten te maken aan de zijde van Thanos. Althans, dat is onze gok!

  Marvel Studios

  2. Hulk Smash

  The Incredible Hulk is misschien wel de grootste verandering ondergaan tussen Avengers: Age of Ultron en Thor Ragnarok. In de nieuwe Thorfilm kan Hulk namelijk in volledige zinnen praten en is hij al bijna twee jaar niet terug veranderd in zijn alter ego, Bruce Banner.

  Halverwege Thor Ragnarok verandert Hulk weer terug in Bruce Banner (Mark Ruffalo) niet wetende waar hij zich bevindt en wat er allemaal is gebeurd. Tijdens de spectaculaire finale van de film spreekt Banner zijn bezorgdheid uit dat als hij nu weer terug verandert in de Hulk, hij misschien nooit meer in Bruce Banner verandert. Uiteindelijk is de Hulk aanwezig tijdens het gevecht en wanneer Thor Ragnarok tot een eind is gekomen zien we nog steeds de Hulk.

  Wat betekent dit voor de toekomst? In Avengers: Infinity War zal Hulk terugkeren en weer samenkomen met zijn oude leden van The Avengers. Niet alleen kan Hulk nu volledig praten met alle andere helden, ook is er dus een kans dat we lang moeten wachten voordat het grote, groene monster weer verandert in Bruce Banner.

  Het zal interessant zijn om te zien wat de rol van The Incredible Hulk zal zijn in toekomstige Marvelfilms.

  Marvel Studios

  1. Thor, de koning van Asgard

  We eindigen de lijst van Thor Ragnarok spoilers met de god van de donder zelf. Hoe gaat het nu verder met Thor en zijn volk? Aan het einde van de film zien we namelijk dat Thor een oog verliest en gekroond wordt tot de nieuwe koning van Asgard. Alleen is er geen Asgard meer om heerser over te zijn!

  Asgard wordt namelijk in de grote finale opgeblazen door Surtur. Thor weet samen met een gedeelte van zijn volk op een groot ruimteschip aan de ontploffing te ontsnappen. Het einde van Thor Ragnarok toont de helden die hun weg maken naar Aarde, om daar een nieuw leven op te bouwen.

  Het is dus de vraag of de Asgardians daadwerkelijk bewoners van de Aarde gaan worden. Dit niet alleen, want is het mogelijk dat Thor koning blijft? De god van donder gaat zijn mede-Avengers helpen in het gevecht tegen Thanos en wie weet hoe dat afloopt. Zal Thor na de volgende twee Avengers delen met 'pensioen' gaan en de koning van Asgard blijven (of eigenlijk van het volk van Asgard, aangezien Asgard zelf is ontploft) of het koningschap opzeggen en de wereld blijven beschermen?

  Op dit moment kan het personage Thor nog alle kanten opgaan. Na de aftiteling van Thor Ragnarok zien we namelijk een groot schip (waarschijnlijk die van Thanos) die op de helden afkomt. Het kan zomaar kunnen dat er straks niks meer van het Asgardian volk over is dankzij Thanos! Wat er ook gebeurt, we zijn enorm benieuwd om te zien hoe het verhaal van Thor verder gaat.

  Bespreek hieronder jullie Thor Ragnarok spoilers!

  Dit waren enkele Thor Ragnarok spoilers. Iedereen die de film heeft gezien kan hieronder helemaal losgaan in de reacties. Bespreek spoilers en laat je plus-en-minpunten horen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.