Star Wars Battlefront 2 game modes - Genoeg te beleven!

Article
woensdag, 08 november 2017 om 17:53
xgn google image
Vanaf morgen barst de Early Access van Star Wars Battlefront 2 los. Spelers kunnen tien uur lang rondneuzen in de aankomende titel, maar wij mochten eerder al een kijkje nemen in de multiplayer. Wij zetten de Star Wars Battlefront 2 game modes voor je op een rijtje!

Galactic Assault

Ongetwijfeld is dit de gamemodus waar je de meeste tijd in zal proppen als Star Wars Battlefront 2 uit is. Want het met jouw team opnemen tegen een twintigtal anderen is veruit het tofste wat er is. In Galactic Assault is er namelijk één team die een missie moet uitvoeren en een ander team die dat moet voorkomen.
Zit je in het aanvallende team, dan moet je een ontzettend traag voertuig begeleiden om een aanval uit te kunnen voeren op het hoofdkwartier van de tegenstander. Aan het andere team de taak om ervoor te zorgen dat het voertuig deze eindbestemming niet haalt.
Een flinke portie teamwerk is aan beide kanten een vereiste, aangezien het speelveld is verdeeld in drie delen, namelijk de normale grondtroepen (en speciale soldaten of helden), grondvoertuigen als tanks en kleinere walkers en tot slot gevechtsvliegtuigen. Zoals je mag verwachten in een game met een focus op multiplayer, zorgt die verdeling in lagen voor genoeg explosies en vermaak in de eerste van de Star Wars Battlefront 2 game modes!
121339

Strike

Net als in Galactic Assault neem je het in Strike op tegen een team (tien tegen tien) in een map met missies voor verdedigers en aanvallers. Het kleinere broertje van Galactic Assault dus, maar door de kleinere schaal ligt er veel meer gewicht op de schouders van elke speler.
In elk scenario zijn er meerdere doelwitten om te veroveren of te vernietigen. Het aanvallende team kan besluiten zich in volle getallen op één doelwit te storten terwijl de verdedigers juist ervoor kiezen om op te splitsen. Het tegenovergestelde kan ook zomaar, wanneer de verdedigers zich volledig focussen op het verdedigen van één doelwit.
Aangezien je met een stuk minder mensen speelt, is er weinig ruimte voor het spelen in lagen, dus verwacht enkel speciale troepen en geen gevechtsvliegtuigen. Alle aandacht gaat puur naar de gevechten op de grond!
121340

Heroes versus villains

Voorzien van komisch commentaar van een droïde betreden vier helden en vier slechteriken een kleine map. Want hoewel het gevecht tussen goed en kwaad in Star Wars ontzettend belangrijk is, zit van de Star Wars Battlefront 2 game modes deze mode vol met humor.
Samen met jouw drie kompanen neem je het dus op tegen vier andere speciale personages uit het Star Wars-universum. Iedereen komt langs, van Lando tot Darth Maul, van Yoda tot het nieuwe personage Iden Versio.
Om de zoveel tijd worden er een held en bad guy uitgezocht om het doelwit te zien. Aan het andere team de taak dit doelwit uit te schakelen en hun eigen te verdedigen. Het team dat het snelst tien doelwitten heeft omgebracht, wint het potje.
Met het komische commentaar als er iemand sterft (‘Looks like Han didn’t shoot first’) is deze Star Wars Battlefront 2 game mode bedoeld om even tot rust te komen na de hectische gevechten in Galactic Assault.
121341

Starfighter Assault

Star Wars Battlefront miste een fatsoenlijke gamemodus waarin je in de cockpit van een gevechtsvliegtuig kon stappen en door de ruimte kon knallen. Gelukkig is daar met deze Star Wars Battlefront 2 game modes verandering in gekomen in de vorm van Starfighter Assault.
Fans van de oude Battlefront 2 uit 2005 zullen direct opmerken dat er wel het een en ander is veranderd sinds de vorige, heerlijke luchtgevechtmodus. Maar een aanrader is het zeker, want bloedsnelle dogfights zijn weer helemaal terug!
Ook in Starfighter Assault spelen missies weer de hoofdrol. Niet net als in de oude Battlefront 2 elkaars hoofdschip aan puin knallen, maar denk eerder aan aanvallers en verdedigers. De belangrijkste taak voor laatstgenoemde is het neerhalen van zoveel mogelijk ruimteschepen om te voorkomen dat die hun werk uit kunnen voeren.
Dit komt in de praktijk neer op het moeten samenwerken om alle bommenwerpers en aanvalsvliegtuigen neer te halen zonder met z’n drieën achter dezelfde aan te gaan. Elk vliegtuig dat het doel weet te bereiken is er één teveel.
121342

Blast

Mocht je even helemaal geen zin meer hebben in het moeten aanvallen of verdedigen en gewoon hersenloos willen knallen, dan kan dat ook. In Blast gaat het namelijk om het omleggen van zoveel mogelijk tegenstanders! Een stuk simpeler, maar niet minder leuk.
Wederom ligt de focus hier op ‘gewone’ grondtroepen die elkaar in relatief kleine maps om zeep moeten helpen. Verwacht dus dat je voor elke straathoek en elk beetje ruimte keihard moet vechten!
121343

Arcade

EA DICE noemt Arcade zelf ‘het opstapje’ voor de multiplayer Star Wars Battlefront 2 game modes. Hier kan je vertrouwd raken met alle soorten soldaten, wapens uittesten of gewoon een zo lang mogelijke killstreak opbouwen tegen computergestuurde spelers.
Mocht je met z’n tweeën op de bank zitten, dan kan je Arcade ook samen in split-screen spelen, zowel met als tegen elkaar. Afgezien van het testen is het namelijk ook de plek om de eerste stapjes te zetten in het vrijspelen van punten die in de multiplayer van pas zullen komen!

Star Wars Battlefront 2 game modes – Waar beginnen jullie mee?

Er is dus genoeg om uit te kiezen. Of je nu van epische ruimtegevechten houdt, of het toch liever als Jedi opneemt tegen het gespuis van de Sith. Onze vraag aan jullie is dan ook welke van de Star Wars Battlefront 2 game modes jullie het meest zullen gaan spelen. Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws