The Witcher 3 release - Alles wat je moet weten

Article
dinsdag, 19 mei 2015 om 11:28
xgn google image
Vandaag is de langverwachte dag voor veel Witcher-fans, vandaag is de The Witcher 3 release. De afgelopen maanden hebben wij jou op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom de game. Hier vind je alles wat je moet weten voordat je de game koopt.
The Witcher 3 Wild Hunt is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ga je de game kopen na de The Witcher 3 release? laat het ons weten!

The Witcher 3 Recap

Voordat je aan het derde deel van deze populaire franchise begint, moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de voorgaande delen. Wat is er gebeurd er in de voorgaande delen en waar is het verhaal gebleven? Dit lees je in de The Witcher 3 Recap.
The Witcher 3 Release

The Witcher 3 review

Maar is The Witcher 3 Wild Hunt de moeite waard? In de review kun je alles over de game lezen en kom je er pas echt achter of de game iets voor jou is. De game scoort een dikke 9.5 in de review, lees in de review waarom de game dit cijfer verdient.
71691

Veranderingen in The Witcher 3

Toen The Witcher 2 in 2011 uitkwam, waren de veranderingen ten opzichte van het eerste deel groot. Nu de The Witcher 3 release hier is, kunnen we weer grote veranderingen verwachten. Kom er nu achter welke veranderingen er in het derde deel zijn gemaakt.
The Witcher 3 release

Kennismaken met Geralt of Rivia

Geralt of Rivia is natuurlijk de hoofdpersoon in de The Witcher games, maar hoe goed kennen wij hem eigenlijk? Kom er nu achter wat de typische karaktereigenschappen van Geralt, ofwel Witte Wolf, zijn.
71692

5 redenen om the Witcher 3 te kopen

Als je nu nog steeds twijfelt of je The Witcher 3 zult kopen, dan moet je vooral deze video kijken. De vetste features uit de game zijn op een rijtje gezet. Bekijk de video en kom er direct achter of de game iets voor jou is.
The Witcher 3 release

Belangrijk nieuws:

Je kunt meer nieuws in onze database of op de The Witcher 3 gamepagina vinden. Je kunt de game nu voor Xbox One winnen in de The Witcher 3 prijsvraag!
Ga jij de game na de The Witcher 3 release kopen? Laat het weten in een reactie!