WIN - The Magnificent Seven tickets prijsvraag

Article
woensdag, 21 september 2016 om 9:00
xgn google image
De western-avonturenfilm The Magnificent Seven draait vanaf 22 september in de Nederlandse bioscopen. Bij XGN kan je tickets en meer winnen voor deze film! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze The Magnificent Seven tickets prijsvraag.
The Magnificent Seven is een remake van de klassieker uit 1960 en speelt zich af in het stadje Rose Creek, dat met de harde hand bestuurd wordt door de meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue. De wanhopige inwoners huren outlaws, bounty hunters, gokkers en huurlingen in om hen te beschermen. In totaal gaat het om zeven strijdlustige mannen: Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez en Red Harvest. Deze Magnificent Seven bereiden zich voor op de gewelddadige confrontatie waarbij er meer dan alleen maar geld op het spel staat.
De film is geregisseerd door Antoine Fuqua, onder andere bekend van The Equalizer en Training Day. Hoofdrollen in The Magnificent Seven zijn weggelegd voor onder andere Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee en Peter Sargaard.
the magnificent seven tickets

The Magnificent Seven tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een tof The Magnificent Seven pakket weggeven! Zo'n pakket bevat:
  • 2 vrijkaarten voor The Magnificent Seven
  • 1 t-shirt van The Magnificent Seven
Wil jij kansmaken op dit toffe pakket? Doe dan mee aan onze The Magnificent Seven tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete westernfilm en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!