The Last Of Us 2 Release - Alles wat we weten over de personages

  The Last Of Us 2 werd voor het eerst aangekondigd in 2016 en we weten nog steeds te weinig over de release van de game. Niet heel lang geleden is aangekondigd dat er geen nieuwe informatie wordt vrijgegeven over deze zombiegame tijdens de Game Awards. Wat weten we nu eigenlijk wel over de personages die in de game voor zullen komen?

  Ellie

  Bijna iedereen weet wie Ellie is, ze is een iconisch personage uit het eerste deel. Het tweede deel zal een tijdsprong maken, waardoor ze niet meer de “schattige” puber zal zijn die we gewend waren in The Last Of Us. We zijn ondertussen vijf jaar verder dan het begin van de eerste game, Ellie is nu negentien jaar oud. Ze zal wederom vertolkt worden door Ashley Johnson, dus bij de release van The Last Of Us 2 is dat in ieder geval één bekende stem.

  In de trailers van The Last Of Us 2 ziet Ellie er al een stuk volwassener uit, maar nog steeds bad bass en op sommige punten nog steeds net zo ongemakkelijk. Ook heeft Ellie nu een tattoo op haar arm, deze verbergt haar bijtwond van de zombie die haar gebeten heeft in het eerste deel.

  Wat we verder weten, is dat Ellie het enige speelbare personage is in deel twee. Laten we onze vingers gekruist houden dat ze deze keer wél heeft leren zwemmen.

  Hond/wolf?

  Door naar het volgende punt! Wat weten we nog meer? Er zal een hond of wolf voorkomen in The Last Of Us 2. Dit werd duidelijk gemaakt door een tweet van Neil Druckmann, waarin hij een foto plaatste met een hond in een motion capture pak. Wat precies de rol van deze viervoeter zal zijn is nog onduidelijk, wel zijn er verschillende speculaties over wat het zou kunnen zijn.

  Het lijkt er wel op dat het beestje een van de belangrijke personages zal worden bij de release van The Last Of Us 2. Er zijn mensen die denken dat deze hond je zal vergezellen op je reis met Ellie door de game. Anderen denken juist weer dat het misschien een nieuw soort geïnfecteerde ras zou kunnen zijn, aangezien Naughty Dog wel heeft aangegeven dat er meer soorten Infected zullen voorkomen.

  In het eerste deel van The Last Of Us hebben we wel honden voorbij zien komen, maar we hebben nog niet de unieke kans gehad om een band te krijgen met deze lieve dieren. De enige hond waar we namelijk het dichtst bij in de buurt konden komen was Buckly bij Tommy. Naughty Dog kennende is dit iets waar we om gaan huilen.

  Dina

  Als derde punt weten we dat er een nieuw personage is! We worden aan Dina geïntroduceerd aan het begin van een gameplay trailer, waar een feestje wordt gegeven dat zich bij Tommy afspeelt. Dina wordt gespeeld door Shannon Woodward. Ellie is nog steeds een beetje ongemakkelijk en Dina lijkt behoorlijk extravert te zijn. In de trailer danst ze eerst met een jongen, waar haar ex Jesse redelijk jaloers op blijkt te zijn. Daarna sleurt ze Ellie mee op de dansvloer.

  Ellie lijkt zich ongemakkelijk te voelen en ze zegt tegen Dina dat elke jongen in de zaal naar haar kijkt. Dina antwoordt hierop dat ze misschien wel naar Ellie zouden kijken. Misschien wel uit jaloezie. Ellie reageert met een opmerking waarin ze zegt dat ze maar een meisje is, geen bedreiging.

  “Oh Ellie, I think they should be terrified of you.”

  Een belangrijk punt dat hier nog bij besproken moet worden is dat veel mensen denken dat Dina dood zal gaan in de game, wat Ellie's woede zou veroorzaken. Een ding dat ons inderdaad doodsbang maakt voor Ellie is dat de Cordyceps-infectie wordt verspreid door lichaamssappen, meestal door een bijtwond. Zou dit kunnen betekenen dat Ellie haar per ongeluk infecteert? Dat zullen we pas zien na de release van The Last Of Us 2.

  Joel

  Als punt vier gaan we door met Joel. We hebben nog heel weinig van onze favoriete chagrijnige man, die wordt gespeeld door Troy Baker, kunnen zien in de trailers. Wel is bevestigd dat hij aanwezig is in de aankomende game, wat veel fans blij heeft gemaakt omdat hier eerst nog twijfel over was. Toch is er op een subtiele wijze duidelijk gemaakt dat Joel terug zal komen in The Last Of Us 2.

  Ten eerste wordt er in een van de trailers verwezen naar “Your old man”, iets wat een jongen genaamd Jessie tegen Ellie zei. Aangezien Ellie geen vader heeft kan dat bijna niemand anders dan Joel zijn. Ook is er een poster vrijgegeven op Outbreak Day, waarbij je Joel ziet zitten met een gitaar met een wolf naast hem. De wolf is een verwijzing naar Ellie, tijdens de gameplay trailer kun je namelijk horen dat Ellie wolf wordt genoemd door haar vijanden.

  Jesse

  Dan moeten we het hebben over Jesse. We leren Jesse (gespeeld door Stephen Chang) kennen in dezelfde trailer als dat we Dina voor het eerst zien. Uit de trailer blijkt dat Dina en Jesse net uit elkaar zijn. Aan het begin zien we Ellie alleen staan, waarna vervolgens Jesse bij haar komt staan en zegt dat hij dit soort feesten haat. Vervolgens heeft hij het over “your old man” tegenover Ellie, wat waarschijnlijk een verwijzing is naar Joel.

  Ellie zegt tegen Jesse dat ze het een of twee weken geeft voordat Jesse en Dina weer bij elkaar zullen komen. Iets wat redelijk flauw was voor Jesse, aangezien Ellie nog geen vijf minuten later wordt gezoend door Dina. Wat zijn reactie daarop is, is onbekend. Dat hebben we in de trailers niet gezien, maar we zijn benieuwd naar de sensatie die daar vanaf zal spatten.

  Seraphites

  Tot slot moeten we het hebben over de Seraphites. Deze kunnen we zien als de nieuwe groep zoals David en zijn makkers in de eerste game. Deze mensen zijn van een knettergekke cult die mensen martelen, opofferen en voor ons het meest belangrijk; Ellie opjagen. Of dit de vijanden voor de gehele game zullen zijn of maar voor een gedeelte van de game is nog onduidelijk, maar we hebben in de trailer van Paris Games Week 2017 al kunnen zien dat dit een spannende strijd zal worden.

  Twee genoemde leden van deze groep zijn al overleden, afgezien van de twee voormalige leden genaamd Yara en Lev. Deze twee waren te zien in de trailer van Paris Games Week 2017 en zij vechten nu tegen de gestoorde cult waar zij eerst toe behoorden. De Seraphites proberen de “zonden” van de wereld af te helpen door bepaalde mensen op te hangen en hun buik open te snijden.

  De release van The Last Of Us 2

  Momenteel is er helaas nog weinig bekend over de release van The Last Of Us 2. Wij hebben na de komst van de eerste trailer een artikel geschreven over de features die wij bij de release van The Last Of Us 2 zouden willen zien.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.