The Last of Us 2 features  - 5 dingen die we willen zien

The Last of Us zit vol met avontuur en actie. De hele game door zit je in een emotionele achtbaan alle hoeken van de post-apocalyptische wereld te ontdekken. De eerste The Last of Us was een topper, maar wat voor The Last of Us 2 features willen we zien om dat ook een topper te laten worden? Dat lees je in deze special!

5. Duidelijkheid over het einde

The Last of Us eindigt op een abrupte manier. Er zijn nog zoveel vragen die onbeantwoord zijn en jij, als Joel, staat net op het punt om een nieuw avontuur in te gaan met Ellie. Dan komt de aftiteling in beeld en zit je naar je scherm te kijken met de gedachte: ''dit kan je toch niet zo eindigen?''

Misschien zijn de avonturen van Ellie en Joel wel mooi geweest en is er behoefte aan nieuw vlees. Dat kan ook wel, maar als speler wil je in The Last of Us 2 antwoorden van het einde van deel 1. Je wilt weten wat er gaat gebeuren, er zijn namelijk nog heel veel vragen die onbeantwoord zijn.

Voor The Last of Us 2 zou het zonde zijn om dit einde zo open te houden. Ook al wordt The Last of Us 2 in een compleet ander tijdperk of omgeving geplaatst, we willen iets terug zien van waar eerste The Last of Us eindigt.