Alle The Crew 2 Gator Rush details - Hovercrafts in de Bayou! [gespeeld op gamescom]

Article
dinsdag, 04 september 2018 om 15:30
xgn google image
In The Crew 2 kon je al Amerika onveilig maken met boten, vliegtuigen en auto’s. Voeg daar nu ook maar hovercrafts aan toe, want met The Crew 2: Gator Rush reizen we af naar de Bayou in het Zuiden van de VS. Wij konden aan de slag met de uitbreiding, dit zijn alle The Crew 2 Gator Rush Details vanaf gamescom!

Voor het eerst Hovercrafts

The Crew 2: Gator Rush is de allereerste grote gratis update voor The Crew 2 en we reizen meteen af naar het zuiden van de Verenigde Staten. Met dit nieuwe moerasachtige gebied heb je dan ook een passend voertuig nodig om deze wilde omgeving te temmen: hovercrafts! Voor wie niet bekend is met hovercrafts, het zijn voertuigen die je op bijna elke ondergrond kan gebruiken. Omdat ze geen wielen hebben maar een soort luchtkussen en worden voortgedreven door propellers zijn ze geschikt voor elk terrein.
In onze gameplay sessie met Gator Rush kwamen allerlei terreinen voorbij. Sneeuw, water, en normale grond; alles was geschikt voor de hovercrafts. Natuurlijk hebben ze ook een wat andere besturing dan je gewend bent van de andere voertuigen in The Crew 2. De hovercrafts voelden (zoals je verwacht) een stuk meer zweverig aan dan bijvoorbeeld een auto.
Dit betekent dat je bochten anders moet benaderen, omdat je anders makkelijk de bocht uit vliegt. Strategisch gebruik maken van je boosts is ook belangrijk. Het is dan ook nog van invloed op wat voor terrein je ‘rijdt’. Wij vonden het een beetje aanvoelen alsof we aan het racen waren met hele grote botsautootjes!
138333

Details over de nieuwe voertuigen in The Crew 2 Gator Rush

Een uitbreiding voor The Crew 2 kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een aantal nieuwe voertuigen om mee te spelen. In deze specifieke DLC zijn vier nieuwe hovercrafts vrij te spelen, alsmede een nieuwe Rally Raid Car. De lijst met nieuwe voertuigen is als volgt:
De laatste twee voertuigen, de XK Armored en Ariel Nomad 2015, zullen niet meteen bij de release van Gator Rush aanwezig zijn. Alleen als je eigenaar bent van de Season Pass mag je bij release met deze voertuigen aan de slag. Eén van de details van The Crew 2 Gator Rush is dat andere spelers moeten wachten tot 3 oktober, dan worden ze voor iedereen beschikbaar.
138334

Meer uitdaging, meer activiteiten

Je moet uiteraard wel iets te doen hebben met de eerder genoemde nieuwe voertuigen. Bij de details van The Crew 2 Gator Rush horen gelukkig ook een aantal andere nieuwe toevoegingen die wat leven in de brouwerij brengen. Voor de Crew 2 meesters onder ons komt er bij de release van Gator Rush een nieuwe moeilijkheidsgraad voor alle 130+ Challenges: Ace Mode. Dit is een moeilijkheidsgraad boven Hard en komt alleen beschikbaar als je een Event eerst op Normal en Hard uitgespeeld hebt.
Als je dan een Challenge in Ace Mode haalt, krijg je ook een passende beloning. Gator Rush voegt namelijk een nieuw zeldzaamheidsniveau toe aan de game genaamd Legendary. Zoals de naam suggereert is dit het meest zeldzame soort onderdeel met de beste performance en affix bonussen.
Tot slot komen er met de Gator Rush update meer dan 20 nieuwe Challenges naar The Crew 2. Je krijgt nieuwe Hypercar, Touring Car en Jetsprint events samen met een nieuwe aflevering van de Live Xtrem Series. Daar kan je meedoen aan een race met Rally Cross, Hyper Car en Hovercraft gedeeltes. Daarnaast komen als laatste van deze The Crew 2 Gator Rush details nieuwe Skills naar de game.
The Crew 2 Gator Rush komt als gratis update op 26 september naar PlayStation 4, Xbox One en pc..

Populair Nieuws