Super Smash Bros Ultimate details - Klaar om te Smashen!

Article
zaterdag, 30 juni 2018 om 14:02
super smash bros ultimate details klaar om te smashen 134348 1
Super Smash Bros Ultimate details zijn er in overvloed. Nintendo deed vorige week zoveel uit de doeken over de nieuwe Super Smash Bros game dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten de belangrijkste Super Smash Bros Ultimate details voor je op een rijtje.
De Nintendo E3 Direct had meer te zeggen dan alleen wat er allemaal met Super Smash Bros gaat gebeuren. Daarover kun je meer lezen in ons overzicht van de beste E3 2018 Nintendo persconferentie aankondigingen. Hier leggen we namelijk echt de loep op de Super Smash Bros Ultimate details, te beginnen met wie er in de game zit.

5. Iedereen is aanwezig

Dat lees je goed, iedereen is aanwezig. Athans, iedereen die al een keer in Super Smash Bros gestreden heeft. Dat betekent dat personages die je misschien mistte in Super Smash Bros for Wii U ook terugkeren, zoals Solid Snake en de Pokémon Trainer. Nadat ze de Wii U en 3DS hebben overgeslagen zijn ze terug, maar daar blijft het niet bij.
De Ice Climbers zijn namelijk ook uit de ijskast gehaald en hebben wat vrienden die in Super Smash Bros Melee voor het laatst speelbaar waren meegenomen. Pichu en Young Link maken namelijk ook een comeback en nemen deel aan de grootste smash ooit. Als laatste is het ook goed om te benadrukken dat de DLC personages die na de release van Smash for Wii U uitkwamen (Cloud, Corrin, Ryu en Bayonetta) ook in het lineup zitten.
134349

4. Nieuwe gezichten

Een nieuwe Super Smash Bros is niet compleet zonder de introductie van een aantal nieuwe personages. Na de aankondiging van de game hadden we onze top tien fighters voor Smash voor Switch op een rijtje gezet, maar daarvan is nog niemand aangekondigd voor de game. Wie wel bevestigd zijn, zijn de Inklings uit Splatoon.
Met het verfpistool in de aanslag kun je er vanuit gaan dat ze er een flink zooitje van maken, want die verf blijft liggen. Ze zijn niet de enige nieuwe personages, want na jarenlang vragen van fans komt Ridley ook naar Smash als nieuwe deelnemer. Op het moment is het nog niet bekend of er nog meer nieuwe personages worden toegevoegd. Volgens geruchten zal Simon Belmont uit Castlevania zijn eerste verschijning in Smash maken.
134350

3. Modi, items en stages

Alle bekende onderdelen van Super Smash Bros zijn terug te vinden in de nieuwe Super Smash Bros. Stages, Assist Trophies, Pokéballs en andere voorwerpen zullen een terugkeer maken en voor een flinke dosis chaos zorgen.Modi die we eerder gezien hebben zullen ook terugkeren, zoals 8-speler Smash op de Wii U.
Op het moment zijn er nog geen aankondigingen gemaakt over mogelijke manieren om het spel alleen te spelen, maar in eerdere Super Smash Bros games was dit altijd wel een mogelijkheid. Zo had je in Wii U & 3DS de Event Mode, Special Orders, Smash Run en Smash Tour en had je in Brawl een echt verhaal dankzij The Subspace Emissary. Wel kan van de Classic en All-Star modi gezegd worden dat het gebruikelijke kost is, dus de kans dat deze terugkeren lijkt groot.
134352

2. Mogelijk de laatste voor Sakurai

Als de titel nog geen indicatie was, moge het dankzij een recente quote van Masahiro Sakurai, de Super Smash Bros regisseur duidelijk worden dat dit mogelijke de laatste Super Smash Bros is. Nadat de game tijdens E3 flink uit de doeken werd gedaan, heeft hij in een interview het volgende laten weten:
Het is de vijfde Super Smash Bros game die Sakurai in bijna 20 jaar maakt. Na de release van Super Smash Bros for Wii U en 3DS vertelde de maker al tegen Eurogamer over hoe hij tijdens de ontwikkeling van de eerste Smash nooit had nagedacht over potentiële vervolgen. Ook sprak hij zich al eerder uit over hoe het maken van de Smash games een negatief effect hebben op zijn gezondheid en persoonlijk leven, omdat hij streeft naar perfectie.
134353

1. Dit jaar nog op de vuist

Het laatste, maar zeker geen onbelangrijk detail is natuurlijk wanneer Super Smash Bros Ultimate uitkomt. Fans hoeven niet lang meer te wachten, want de game komt dit jaar nog uit. De game komt namelijk op 7 december 2018 uit.
Het is nog maar de vraag hoeveel details er voor die tijd bekend gemaakt worden. Sakurai liet tijdens de E3 Direct namelijk weten dat hij hoopte dat fans niet op veel meer nieuwe personages rekende. Dit vanwege de onthulling dat alle eerdere personages terugkeren.

Deze Super Smash Bros Ultimate details moet je weten!

Dit zijn de Super Smash Bros Ultimate details waar je in ieder geval vanaf moet weten. Nu ben je flink voorbereid voordat de game uitkomt en kun je alvast een feestje plannen. Mocht je benieuwd zijn naar hoe de nieuwe Smash speelt, kun je onze hands-on Super Smash Bros Ultimate ervaring lezen.

Populair Nieuws