Wat verwacht jij van Super Smash Bros Ultimate? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 30 juni 2018 om 15:00
xgn google image
Een goede pot knokken met Mario, Link, Donkey Kong en Ganondorf. Wie wil dat nu niet? Gelukkig hebben we daarvoor Super Smash Bros Ultimate en over die titel gaat onze laatste vraagstelling. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden wilden wij wel eens weten hoe jullie dachten over de Steam Marketplace onrust. Door het hele gedoe met lootboxes vorig jaar ging de kansspelcommissie op onderzoek en daaruit bleek, volgens die commissie, dat er twee titels van Valve lootboxes bevatten: Counter Strike: Global Offensive en Dota 2. En Gipetto heeft daar wel een mening over:
Een alomvattend antwoord van Gipetto. Het hele gedoe met lootboxes is inderdaad al een tijdje bezig en het is dan ook de vraag hoelang dit nog een dingetje blijft in de komende maanden. Onze ogen zijn in ieder geval niet alleen gericht op de overheid en diens regulering, maar ook op de ontwikkelaars en uitgevers. Zij denken namelijk ook over deze aspecten na.
Enfin, genoeg over de lootboxes. We gaan kijken naar een vechtgame en dan vooral één met iets minder serieus uiterlijk: Super Smash Bros! De games uit de serie worden nog volop gespeeld, met Super Smash Bros. Melee als vertegenwoordiger bij vele toernooien. Onze vraag gaat over de laatste titel en diens aankondiging op de E3 een paar weken terug:

Wat verwacht jij van Super Smash Bros Ultimate?

Behalve de toevoeging van Ridley uit Metroid en de Inklings uit Splatoon, zal de game alle personages uit de voorgaande titels bevatten. Geen andere nieuwkomers, maar een heel rooster van oude namen. Maar wat verwacht jij van Super Smash Bros Ultimate? Wordt het een toptitel die gaat meedingen om game van het jaar of verwacht jij iets anders?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een gloednieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!