10 coole smartphone accessoires om iedereen jaloers mee te maken

Article
zaterdag, 30 juni 2018 om 13:12
10 coole smartphone accessoires om iedereen jaloers mee te maken 134181 1
Hier vind je tien coole smartphone accessoires waarmee je iedereen jaloers kunt maken. Gadgets heb je immers in alle vormen en maten en dat geldt dubbel en dwars voor je telefoon. Je kunt het zo gek niet bedenken of de accessoires bestaan waarschijnlijk al.
Van blaastesten tot draagbare printers, het bestaat allemaal. Ze zijn niet allemaal vreemd en raar, maar ook in flinke mate functioneel. Met deze tien coole smartphone accessoires kun je al je vrienden en collega’s lekker jaloers maken.

10. BB-8 RC (129,17 euro)

We kunnen deze BB-8 RC onder de categorie ‘leuk om mee te spelen’ scharen, want wie wil nou geen aandoenlijke kleine robot. Je kunt BB-8, de bekende ronde robot uit Star Wars: The Force Awakens namelijk door je huis laten rondrijden. Je hoeft de BB-8 RC alleen maar via Bluetooth te verbinden voordat hij op reis kan.
Als je vervolgens klaar bent met het vervullen van je Star Wars-droom hoef je alleen maar de robot terug te zetten in de houder. Dan laadt hij namelijk weer op voor wanneer je klaar bent voor je volgende reis naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. De spelletjes gaan zelfs zover dat je hierbij ook de mogelijkheid hebt om Argumented Reality spellen te spelen.
134182 4

9. AR Smartphone geweer (14,95 euro)

Meer en meer zien we hoe de realiteit om ons heen aan het veranderen. We hebben het dan niet over andere werelden die samensmelten met die van ons, maar over de virtuele wereld die ons dagelijks leven binnendringt. Deze accessoire bereid je voor op de volgende stap, namelijk het gamen met Argumented Reality (AR). Dit is wanneer je beeldscherm virtuele voorwerpen projecteert, zoals we in games al Pokémon GO ook al zien.
Met dit AR Smartphone geweer kom je een stapje dichterbij het worden van een wapenexpert. Bevestig simpelweg je telefoon aan het geweer en je ziet de vijanden op je scherm verschijnen. Vervolgens is het aan jou om de vijanden te elimineren, maar let wel op dat je dit niet in grote publieke ruimtes doet. Je wilt natuurlijk niet getackeld worden omdat iemand denkt dat je een misdaad wil begaan, want vanaf een afstand je zie je misschien niet zo goed dat het om een nepwapen gaat.
134184 3

8. Lenskit (22,95 euro)

Tegenwoordig is het maken van een selfie niet meer weg te denken. Foto’s maken is net zo’n groot onderdeel van een telefoon geworden als dat het voor mensen belangrijk is om te eten. Met deze lenskit accessoire kun je foto’s nog beter maken, zodat je met de eerste foto die je maakt al klaar bent voor een Instagram post.
Zeg maar gedag tegen het ellenlange poseren voor een goede foto, want met deze lens kun je nog betere groeps-, landschaps- en macrofoto’s maken. Het enige wat je hoeft te doen is de clip over de camera van je telefoon hangen en je bent klaar voor die snapshot. Natuurlijk zit er ook een schoonmaakdoekje en hoesje bij om krassen te voorkomen, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor ongelukken.
134185 3

7. Dansende dieren speaker (23,86 dollar)

Eens in de zoveel tijd heb je gewoon zin om jezelf helemaal te vertroetelen met schattigheid. Dit kun je nu op de beste manier doen door je telefoon te koppelen aan troeteldieren. Geen levende dieren natuurlijk, maar robotische knuffels die dansen op de muziek.
Laat bijvoorbeeld een dansende kat lekker meedansen op een heerlijk muziekje. Het is lachen, gieren, knuffelen geblazen met deze leuke troetelkat. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon met een kabeltje in de koptelefooningang te pluggen en spelen maar.
134186 3

6. Flir One (343,07 euro)

Als je altijd al een keer James Bond hebt willen zijn, is dit dé accessoire voor jouw. Met de Flir One kun je namelijk lekker op afstand mensen bespioneren. Het mag dan wel niet zo bedoeld zijn, maar dat is nou eenmaal het gevolg van het uitbrengen van een hitte registrerende camera die je gemakkelijk aan je telefoon kunt koppelen.
De camera kun je makkelijk aan je telefoon koppelen waardoor je temperaturen van maximaal 400 graden celsius kunt meten. Je kunt het dus gebruiken om te kijken of je eten wel gaar is van binnen, maar het is natuurlijk veel leuker om te kijken hoeveel mensen er nou daadwerkelijk in een gebouw zitten. Dit is de manier om jezelf om te toveren in een echte spion, maar dan zonder alle gevaarlijke capriolen en levensbedreigende situaties.
134187 1

5. Kissenger (257,30 euro)

Misschien wel de meest bizarre van de tien coole smartphone accessoires is Kissenger. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een apparaatje dat de sensatie van een kus overdraagt via je telefoon. Dit wordt gedaan door een siliconen plaatje met sensoren die je zoen naar je partner stuurt wanneer beiden gebruik maken van de houder.
De sensoren meten de manier waarop je zoent en stuurt dit door naar je partner. Je kun nu een intiem moment delen zelfs als je geliefde zich op de andere kant van de wereld bevindt. Het is alleen jammer dat de accessoire is op het moment alleen nog te gebruiken in combinatie met iPhones.
134188 1

4. Smartphone Floome alcoholtester (58,95 euro)

Als je wel eens het probleem dat je niet zeker weet of je wel of niet achter het stuur mag kruipen, brengt deze accessoire de oplossing. Je moet überhaupt nooit achter het stuur stappen als je alcohol op hebt en deze accessoire maakt het nog makkelijker om de grens te visualiseren.
Je hoeft de Floom alcoholtester alleen maar via Bluetooth te koppelen aan je telefoon, voordat je diep inademt en lekker begint te blazen. Op je telefoon kun je vervolgens zien hoelang je nog moet blazen. Na een paar seconden krijg je vervolgens de resultaten binnen en weet je of je te diep in het glaasje hebt gekeken.
134191 1

3. Draagbare Prynt Pocket (151,00 euro)

Er loopt vast en zeker een enkeling op de wereld die geen hekel heeft aan het instellen en gebruiken van een printer. Er is altijd wel iets aan de hand, maar hoe je het probleem oplost is altijd een uitdaging. Met deze handige draagbare printer komt er een einde aan dat probleem. Het enige minpuntje is dat deze accessoire alleen met iPhone te gebruiken is, maar dat neemt niet weg dat het leuk is om overal waar je bent de mogelijkheid hebt om foto’s uit te printen.
Je hoeft alleen maar je iPhone in de houder te pluggen en je bent klaar om te printen. Je krijgt natuurlijk geen standaard A4-formaat, maar eerder iets vergelijkbaars met een Polaroid. Het mooiste van allemaal is dat er een speciale mogelijkheid is om video’s in de foto’s te verstoppen. Wanneer je de uitgeprinte foto met je telefoon scant, kun je dan de video die erin verstopt zit afspelen.
134192 1

2. Toetsenbordprojector (35,99 euro)

De op één na beste van onze tien coole smartphone accessoires is toch wel deze toetsenbordprojector die iedereen met grote berenklauwen nodig heeft. Met deze projector heb je nooit meer last van het maken van een typfoutje, want het is net alsof je een toetsenbord voor je hebt liggen. Zet de projector simpelweg voor je neer, koppel je telefoon via Bluetooth en begin je boek te schrijven. Je hoeft alleen maar de geprojecteerde toetsen in te drukken en je bent aan het typen.
Iedereen weet dat het vervelend is om een typfoutje te maken omdat je bijvoorbeeld te grote vingers hebt of net iets te snel gaat. Daar hoef je met deze coole smartphone accessoire geen zorgen meer over te maken. Verder is de projector zo klein dat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.
134193

1. Smartwatch (249,00 euro)

De handigste smartphone accessoires kun je in alle soorten en maten vinden en hangt gewoon om je pols. We hebben het natuurlijk over een Smartwatch die je steeds vaker ziet. Smartwatches zijn natuurlijk niet alleen handig om de tijd te bekijken, want door ze te koppelen met je telefoon zie je bijvoorbeeld ook je notificaties.
Er is voor ieder wat wils, want je kunt ze op vele manieren gebruiken en ze bijvoorbeeld aanpassen met een ander riempje. De één heeft behoefte aan een op sport gerichte Smartwatch, zoals de Samsung Gear Sport om de heupen wat extra in actie te laten komen, terwijl de andere liever voor stijl en uitstraling gaat. Je zit in ieder geval niet mis met een horloge dat ook nog eens je favoriete muziek kan afspelen, zodat je de hele wereld tot jouw karaokebar kan omtoveren.

Deze coole smartphone accessoires maken iedereen jaloers!

Dit zijn tien coole smartphone accessoires waarmee je iedereen jaloers kunt maken. Sommige zijn echt functioneel en anderen zijn erg bijzonder, maar hoofden draaien doen ze zeker. Wacht dan ook niet langer en maak je vrienden jaloers! Vergeet ook vooral niet over de beste zomer gadgets te lezen en over de leuke gadgets voor kids, want jong en oud kan natuurlijk genieten van het nieuwste speelgoed.