5 Super Smash Bros Switch features die niet kunnen ontbreken

  De E3 staat voor de deur en dat betekent dat er veel zal worden aangekondigd. Nintendo zal weer het een en ander uit de doeken doen over Super Smash Bros. voor de Switch. Dit zijn Super Smash Bros Switch features die wij graag zouden zien.

  GameCube Controller Support

  Stel je eens voor dat je al die Nintendo personages in elkaar kunt rossen door op die ouderwetse goed in de hand liggende controller erbij te pakken. Eerder werd al bekend dat er momenteel Nintendo GameCube controllers in ontwikkeling zijn, die kunnen worden aangesloten aan de Switch. Zo voelt het even alsof jij de ouderwetse nostalgische game van de Nintendo GameCube opnieuw speelt.

  Het zou erg tof zijn als na dit nieuws ook bekend zal worden dat Super Smash Bros. Switch ondersteuning heeft voor GameCube Controllers. Op die manier kan de game op de lekker ouderwetse manier worden bestuurd. Eerder was dit ook al mogelijk in Super Smash Bros. voor de Nintendo Wii U. Deze game had een grote diversiteit aan manieren om de game te besturen, waardoor het makkelijk was om bij dit spel in te stappen.

  Nieuwe toffe personages

  Een nieuwe Switch opent de mogelijkheden om met een heleboel nieuwe personages te komen. Eerder schreven wij al een special waarin we lieten blijken welke Super Smash Bros. Switch personages wij graag zouden zien.

  In ieder geval zijn er voor deze game best wat toffe nieuwe personages denkbaar. Zodoende is uit de eerste trailer al duidelijk geworden dat het mogelijk wordt om iedereen vies te maken door kleurrijke verf over hen heen te spatten met de Inklings. Ook komt Nintendo met flink wat nieuwe games zoals Octopath Traveler. Het zou niet gek zijn als er personages van deze Nintendo exclusieve game naar Super Smash Bros. Switch zullen komen.

  Er is in ieder geval ruimte om zo creatief mogelijk te zijn met de keuzes voor personages. Sinds Nintendo is opgericht heeft het een enorme library opgebouwd. Voor de selectie van het Switch roster kan uit een enorme bron aan unieke IP's worden geput.

  Story Mode als Super Smash Bros Switch features

  Met Mario Tennis Aces zet Nintendo al de eerste stappen in het terugbrengen van Story Mode in haar games. Het zou een geweldige toevoeging zijn als Super Smash Bros. voor de Nintendo Switch ook een Story Mode zou krijgen. Eerder had Super Smash Bros. Brawl de Story Mode Subspace Emissary, maar latere Smash games moesten het daarentegen zonder deze verhalende singleplayer-ervaring doen.

  De Wii U-versie van Smash zou oorspronkelijk ook een Story Mode krijgen, maar deze is uiteindelijk nooit uitgegeven. Omdat de cut scenes van deze mode al waren gelekt, wilde Nintendo niet langer dat deze in de game kwam. Volgens Nintendo kun je dat wow-effect alleen de eerste keer dat je zo een cut scene bekijkt bereiken. Dus hopelijk gebeurt het niet opnieuw mocht Nintendo een Story Mode overwegen.

  Toernooien

  Daarnaast zou het bijzonder vet zijn als je in Super Smash Bros. Switch de strijd aan kunt gaan in de vorm van toernooien. Denk hierbij aan tijdelijke evenementen waarbij je punten scoort of waarbij je het telkens tegen anderen opneemt om een hogere rank te krijgen. Uiteindelijk kan zo worden gezien wie de beste Smash speler is.

  Het zou ook leuk zijn om toernooien met vrienden en familie te kunnen houden. Op die manier kun jij tegen iedereen opscheppen dat je de meeste spellen hebt gewonnen. Dit element maakt de Mario Kart games al jaren leuk. Zodoende wist Mario Kart 8 de online modus erg lang leuk te houden doordat je mensen kon uitnodigen voor verschillende online toernooien.

  Battle Royale

  Uiteindelijk zou het ook geniaal als er een Battle Royale modus aan de nieuwe Switch game zou worden toegevoegd. Zo kun je echt zo snel en veel mogelijk vijanden van het scherm kicken. Echt gek is het idee niet, want eerder waren er al minigames in Smash games waarbij je hordes vijanden op je afkreeg en deze vervolgens moest verslaan.

  Super Smash Bros. Wii U maakte het al wat uitgebreider doordat je het spel met acht spelers tegelijk kon spelen. Stel je nu eens voor dat er nog een paar tientallen spelers bijkomen die elkaar allemaal proberen te verslaan. Dit wordt chaos, maar wel tien keer zoveel toffe chaos dan wat we al van Super Smash games gewend zijn.

  Gek is het niet. We zien dat Battle Royale in games als Fortnite erg populair zijn.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.