11 toffe Super Bowl reclames van films die je moet zien!

Article
maandag, 08 februari 2016 om 12:40
xgn google image
Dat er elk jaar bij de Super Bowl reclames nieuwe trailers uitkomen, weten de meeste mensen wel. Meestal is het lastig om ze de volgende dag allemaal terug te vinden, daarom zetten we 11 toffe Super Bowl reclames van films die je gezien moet hebben hier voor je op een rijtje.

X-Men: Apocalypse

De nieuwe X-Men film komt 19 mei uit en het leek 20th Century Fox een goed idee om dat ons nog even te helpen herinneren met een Super Bowl reclame. De nieuwe film heeft een bad guy die we nog niet eerder in de X-Men hebben gezien. Vergeet Magneto en zijn metaalbuigende superkracht, Apocalypse is een van de sterkste mutanten uit het X-Men universum en daar gaan de mutanten van Charles Xavier deze lente nog een hele kluif aan krijgen.
Naast de derde film in de nieuwe trilogie, is de film waarschijnlijk ook de laatste waarin acteur Hugh Jackman als Wolverine te zien is. Het gerucht gaat dat dit de laatste film is waarin de Australische acteur de onverwoestbare mutant met de metalen klauwen speelt.

Jason Bourne

Matt Damon is terug in zijn rol van Jason Bourne, de nieuwe titel is eenvoudigweg vernoemd naar het hoofdpersonage. Dit keer heeft de superspion zijn geheugen terug en het lijkt erop dat Tommy Lee Jones de nieuwe antagonist is voor de film. behalve dat de film in juli van dit jaar uit gaat komen is er naast deze beelden nog niet zoveel bekend over de film, tijd dus om de originele trilogie nog maar eens af te stoffen.
Hoe en wanneer de film uitkomt is nog niet bekend, maar het is al wel positief dat de rol van Jason Bourne weer door Matt Damon vertolkt gaat worden. Een van de toffere Super Bowl reclames dus.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Michael Bay neemt voor een tweede keer de Teenage Mutant Ninja Turtle Franchise onder handen. Aan deze Super Bowl reclame is te zien dat er dit keer wederom de nodige humor in voorkomt en ook zie je in de trailer de beelden van de nieuwe bad guy; de alien Krang. De film komt in augustus van dit jaar en de cast die de vorige keer bij de film was, is nu wederom aanwezig.
Hoewel de vorige film met de gemuteerde ninja schildpadden niet heel positief werd ontvangen, lijkt het er nu op dat de film wat meer de richting van de cartoons op gaat en wat meer humor toegevoegd is aan de franchise. Voldoende reden om de teaser toe te voegen aan deze lijst met Super Bowl reclames

The Jungle Book

Voor wie opgegroeid is met de Disney tekenfilm Jungle Book, weet wat hij kan verwachten van deze nieuwe live action vertolking van het verhaal. Met stemmen van Scarlett Johanssonn als de hypnotiserende wurgslang Kaa, Idris Elba als Shere Khan de panter en Bill Murray als de vrolijke beer Baloe, kan dit wel eens één van de verassingen van 2016 worden.
Disney gaat dus verder met de trend van het maken van real life tegenhangers voor hun klassieke tekenfilms, eerder kreeg Doornroosje al dezelfde behandeling met Angelina Jolie's Malificent, ook Sneeuwwitje moest er met de film Snowwhite and the Huntsman aan geloven.

Independence Day Resurgence

Jawel, je leest het goed, er komt dit jaar een vervolg op de jaren 90 kaskraker met Will Smith en Jeff Goldblum. Goldblum keert wel terug in zijn rol van professor David Levinson, Will Smith heeft de rol voor deze sequel aan zich voorbij laten gaan. Of de film het succes van het origineel kan evenaren, moet deze zomer bewezen worden. De film komt 30 juni in de bioscoop.
De nieuwe film heeft natuurlijk weer aliens die de aarde bedreigen, en dit keer lijkt het ze toch iets beter af te gaan dan de aliens uit de vorige film. Of de aardse verdediging sterk genoeg is valt nog te bezien, in ieder geval is deze trailer een van de Super Bowl Reclames en ziet deze er in ieder geval goed uit.

Captain America: Civil War

Het is oorlog in dit derde deel van de Captain America films, na de gebeurtenissen van Age of Ultron is de overheid genoodzaakt om een registratieplicht in te voeren. Robert Downey Jr. als Iron Man steunt deze registratie en Chris Evans, die de rol van Captain America weer voor zijn rekening neemt, is ertegen. De wereld van superhelden wordt in twee kampen verdeeld en hoe dit afloopt gaan we op 28 april in de bioscoop zien.
De nieuwe Captain America gaat in op het Marvel Event van zo'n tien jaar geleden. De stripboekenreus maakte toen een verhaallijn waarin vrijwel alle marvel personages in meededen, dat betekent dat we hier ook weer een aantal nieuwe gezichten in de Marvel Cinematic Universe mogen verwelkomen, waaronder Spider-Man en Black Panther. Deze trailer behoort dus zeker tot dit lijstje van Super Bowl reclames.

10 Cloverfield Lane

Deze thriller van de studio van Paramount Pictures komt uit op 11 maart in de VS. Met John Goodman in de hoofdrol, JJ Abrams als producent en een mysterieus plot, heeft deze film in ieder geval alle ingrediënten om een succes te worden. Of het succes daadwerkelijk waargemaakt gaat worden, kunnen we over een maandje zien. Check de Super Bowl reclame.

Alice Through the Looking Glass

In dit vervolg van de in 2010 uitgekomen Alice In Wonderland, pakt Johnny Depp zijn bizarre rol van de Mad Hatter weer op. Ook is dit de laatste film waar de onlangs overleden acteur Alan Rickman in zit. De acteur die ook wel bekend is als Sneep in Harry Potter of als Hans Gruber uit Die Hard, neemt in deze film de stem van de blauwe rups voor zijn rekening. Voor de fans van de vorige film is het nog heel eventjes wachten, hij is pas op 1 juni in de bioscoop te bekijken.

Gods Of Egypt

In deze film neemt Gerard Butler de goddelijke rol van Seth, Egyptische god van de donder, voor zijn rekening. Geoffrey Rush, ook wel bekend als Barbosa uit Pirates of the Carribean, speelt in deze Film zonnegod Ra. Vanaf het einde van deze maand kunnen we de film in de bioscoop verwachten.
Gerard Butler deed het goed als Spartaan in de film 300, of hij het als god uit het oude Egypte net zo goed doet, valt nog even te bezien.

The Secret Life of Pets

Deze nieuwe animatiefilm van Universal beloofd weer een hilarische te worden. De film komt van dezelfde makers als Despicable Me en met comedian Kevin Hart die de stem van Snowball (de hoofdrol) voor zijn rekening neemt, moet dat toch voldoende zijn om je lachspieren even flink aan het werk te zetten. Als je wilt weten of jij het droog kunt houden bij deze film, je kunt het op 3 augustus testen.

Eddie the Eagle

Het verhaal over de skischansspringer die op de winterspelen van 1988 iedereen verraste, niet vanwege zijn uitzonderlijke prestatie (hij werd op zowel de 70- als 90 meter-schans laatste) maar vanwege zijn bijzondere verschijning. Eddie werd steeds populairder naarmate hij slechter presteerde. De rest van het verhaal kun je eind april van dit jaar bekijken.
Dit was ons overzicht van de nieuwe Super Bowl reclames voor films. Wat vinden jullie van de commercials en gaan jullie deze films in de bioscoop kijken? Laat het ons weten in de reacties.