De 8 beste Ark mods die het prehistorische leven makkelijker maken

  De online survival game van Wildcard Studio's is een van de meest gespeelde PC-titels van het moment. Het spelersaantal blijft elke dag groeien en hier zitten ook een hoop creatieve mensen bij die mee helpen aan het creëren van de beste Ark mods.

  De uitvinding van het wiel, het maken van vuur en het effectief gebruiken van jaaggerei, in de prehistorie waren ze al druk bezig met het makkelijker maken van hun leven. Zelfs in het prehistorie van nu, Ark Surival Evolved, proberen de overlevenden hun leven steeds beter en interessanter te maken. Dat sommige wel heel ver gaan kan je wel zien in het lijstje van de beste Ark mods.

  8. Eggrassic Park

  Een gladiatoren arena waarin spelers en dino's tot de dood vechten zorgt voor top entertainment in de wildernis. Deze mod heeft enorm veel te bieden op strijd- en verzamelgebied. Zo bevat deze mod nieuwe dino's, wapens en zelfs een unieke valuta.

  Beste Ark Mods

  7. Speel als dinosaurus

  Zoals de titel al zegt kan je met deze mod in plaats van mens het spel als dino ervaren. Verken de lucht als de Quetzal of wees de terreur van de zee als Megalodon. Nog nooit was jij zo een met de wildernis.

  Beste Ark Mods

  6. Pimp My Rex

  Altijd al fan geweest van Pimp My ride, het programma waarin ze oude auto's weer volledig gaan pimpen? Ark komt nu mijn zijn eigen insteek hierop, genaamd Pimp My Rex. Deze mod geeft je de mogelijkheid om een t-rex zo cool te maken als je zelf wilt. Een zonnebril, chroom en een hoop extra stekels zorgen voor de stoerste dino's van de server.

  Beste Ark Mods

  5. Gevorderde architectuur

  Waarom in een houten huisje wonen als je ook een luxe villa kan bouwen? In deze mod is het mogelijk om je eigen kastelen te bouwen door toevoeging van geheel nieuwe ontwerpen. Heers als een echte koning vanaf je troon en laat de ophaalbrug zakken voor je bezoekers.

  Beste Ark Mods

  4. Stargate Atlantis

  De meest recente grote mod voor Ark Survival Evolved geeft reizen een nieuwe dimensie. Met deze mod is het mogelijk om de Stargate te bouwen van de serie Stargate Atlantis. Met dit portaal kan je van de ene naar de andere kant van de map transporteren binnen enkele secondes. Hierbij is elk aantal van mensen en dino's mogelijk, zeer handig als je niet van lopen houdt.

  Beste Ark mods

  3. Piratenwereld

  Arrr, wees een heuse piraat in dit piratenparadijs bestaande uit meerdere eilanden. In deze mod zitten geen dino's maar dat wordt veelal goed gemaakt met de grote hoeveelheid content die je er voor in de plaats krijgt. Epische zeeslagen, vele bars en mythische monsters maken deze piraten mod een vereiste voor elke zeeliefhebber.

  Beste Ark Mods

  2. Survival of the fittest

  In Darwin's evolutietheorie zullen de sterkste wezens overleven, zo ook in deze mod. Deze mod zorgt ervoor dat het survivallen geen pretje is door de moeilijksgraad die wordt toegevoegd. In de mod moet je het als mens strijden tegen andere spelers om uiteindelijk de laatst overlevende te zijn. Een aantal omstandigheden die dit vrijwel onmogelijk maken zijn bijvoorbeeld het krimpende slagveld, roofdieren die uit de lucht vallen en het extreme weer.

  Beste Ark Mods

  1. Halo

  Heb je de oude Halo Combat Evolved gespeeld of moet je deze nog spelen? Dan moet je absoluut de Halo Ark Evolved mod downloaden! Deze mod stelt je in staat om een van de eerste levels uit Bungie's shooter na te spelen in dinostijl. Na deze pure nostalgie heb je waarschijnlijk weer zin om de echte Halo-games weer te spelen.

  Naast de Halo map is het ook mogelijk om in een echte Halo Warthog de map te verkennen. Het bekende voertuig is superieur met zijn mitrailleur op de achterkant en zal voor geen enkele dino aan de kant gaan.

  Beste Ark Mods

  Naast de beste Ark mods hebben wij ook een top 5 Ark dino's die zeker van pas kunnen komen tijdens het spelen van deze mods.

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.