Stranger Things feiten voor seizoen 3 - Wat we tot nu toe weten!

Article
donderdag, 12 april 2018 om 9:41
stranger things seizoen 3 details wat we tot nu toe weten 129315 1
Er zijn al enkele Stranger Things feiten voor seizoen 3 opgedoken in de afgelopen weken die ons meer informatie geven over het aankomende seizoen. Netflix brengt in de zomer van 2019 het derde seizoen uit van de hitserie en dit is wat we tot nu toe weten.
Dit artikel bevat spoilers van de eerste twee seizoenen Stranger Things.

Nieuwe rollen

Vorig seizoen kregen we te maken met een aantal nieuwe rollen. Zo zagen we bijvoorbeeld hoe Billy (Dacre Montgomery) en Max (Sadie Sink) hun intreden maakte in de show als belangrijke medespelers. Ook in het aankomende seizoen kunnen we weer wat nieuw bloed verwachten.
Zo is één van de Stranger Things feiten over seizoen 3 dat Maya Hawke nieu is en de rol van Robin gaat vertolken. Robin is een meisje dat de beschrijving alternatief heeft. Wellicht dat zij een zelfde soort rol als Max in de show heeft.
Tot slot lijkt het er ook op dat we weer een nieuwe 'zus' van Eleven (Millie Bobby Brown) te zien krijgen. In het vorige seizoen maakten we namelijk kennis met Kali/Eight (Linnea Berthelsen), iemand die ook beschikt over bovennatuurlijke krachten.
129326

Rol verdeling huidige cast

De verdeling van de rollen zal in de huidige cast ook veranderd worden. Nee, je zult niet iemand ineens een andere personage zien spelen, maar sommige acteurs krijgen minder of meer speeltijd op het scherm.
Zo zal het volgende seizoen meer focus leggen op Steve (Joe Keery) en de relatie met zijn naasten. Steve wist in het vorige seizoen veel vrienden te maken en werd dan ook een fan favorite. 'Vader' Steve, zo wordt het personage ook wel genoemd op het wereldwijde web.
Naast Steve zal ook Erica (Priah Ferguson) vaker te zien zijn. Erica is het meisje dat telkens gemene opmerkingen gooit naar haar broertje Lucas (Caleb McLaughlin) en zijn vrienden. Tot slot kom je ook meer te weten over de achtergrond van politieagent Jim Hopper (David Harbour).
Degene die minder vaak op het beeld zal verschijnen is Will Byers (Noah Schnapp), zo heeft producent Shawn Levy bevestigd. De makers van de show hebben besloten om een iets andere richting op te gaan. Will is namelijk al twee seizoenen lang het mikpunt van de monsters in Stranger Things geweest.
129329 1

Monsters

In de twee seizoenen Stranger Things die er nu zijn komen er verschillende monsters voorbij. De een zeer angstaanjagend en de ander met een schattig tintje. In het derde seizoen van de Netflix Original komt er weer een aantal nieuwe monsters aan bod.
Zo heeft de al eerder genoemde producent Levy al iets losgelaten over de monsters. De Amerikaan wilde tijdens een interview niet ingaan op de verschillende speculaties, maar wel kon hij zeggen dat er nieuwe krachten van kwaad aan het licht zullen komen.
129331

Relaties

Het einde van seizoen twee bracht vleugje extra liefde in het verhaal. Zo zagen we op het einde dat Lucas en Max een koppeltje waren op de dansvloer, evenals Mike en Eleven. De koppeltjes gaan in seizoen 3 verder dan alleen de dansvloer.
Zo hebben zowel Lucas en Max als Mike en Eleven een relatie. Gezien de jonge leeftijd van de twee koppels gaat niet alles in de liefde over rozengeur en maneschijn. Dit zal genoeg problemen met zich mee brengen. Wellicht dat 'vader' Steve goed liefdesadvies heeft voor de kinderen.
129364

Een jaar later

Een derde seizoen, een derde jaar. In Stranger Things seizoen 3 maken we weer een sprongetje van een jaar net zoals in het tweede seizoen het geval was. De groep kinderen zijn dus ook allemaal weer een jaartje ouder en komen te kampen met nieuwe problemen.
Waar de rollen in Stranger Things een jaartje ouder zijn, zijn wij als fans intussen twee jaar ouder! De release van Stranger Things is in de zomer van 2019. We zullen er dus nog even op moeten wachten, maar dat wachten wordt het hopelijk meer dan waard.

De Stranger Things feiten van seizoen 3

Dit zijn de Stranger Things feiten die we tot nu toe weten over seizoen 3. Het ziet er allemaal veel belovend uit en hopen dat het nieuwe seizoen net zo gaaf wordt als de eerdere seizoenen.

Populair Nieuws