5 nieuwe personages uit de Star Wars The Force Awakens cast

  Fans hebben er lang op moeten wachten maar sinds gisteren is hij eindelijk in première gegaan: Star Wars The Force Awakens! Aangezien de film een begin maakt met een nieuwe trilogie, die aansluit op Return of the Jedi die in 1983 uitkwam, zijn er een aantal nieuwe karakters in de Star Wars The Force Awakens cast waarmee we kennis maken!

  In onze The Force Awakens Review is te lezen dat de film ons zeer goed is bevallen en we kunnen genoeg redenen opnoemen om de film te gaan kijken! De nieuwe leden in de Star Wars The Force Awakens Cast spelen hun rol erg overtuigend!

  Waarschuwing! Ondanks dat we ons best hebben gedaan zo weinig mogelijk spoilers te verwerken, bevat dit artikel wel wat achtergrondinformatie over de karakters. Als je volledig zonder enige achtergrondkennis de film wilt gaan bekijken, raden wij je aan om dit artikel niet te lezen.

  Wil je toch iets meer kennis opdoen over de nieuwe karakters die niet in alle andere delen te zien zijn, kijk lees dan vooral verder! Dit zijn de belangrijkste personages in de Star Wars The Force Awakens cast!

  Rey

  Rey is een meisje dat op 5-jarige leeftijd is achtergelaten op de planeet Jakku, door nog onbekende ouders. Dit gebeurde na the Battle of Endor, die tussen The Galactic Empire en The New Republic speelde. De planeet Jakku is eigenlijk een soort van vuilnisbelt van de overblijfselen van dit gevecht.

  Rey is vooralsnog in de onwaarschijnlijke veronderstelling dat haar ouders haar, zoals beloofd, ooit nog zullen ophalen, terwijl het al een flink aantal jaren geleden is dat zij op de planeet is achtergelaten.

  Rey is door dit voorval een lange tijd op zichzelf aangewezen en heeft hierdoor zeker geleerd om voor zichzelf te zorgen. Ze heeft een erg dapper karakter, maar ze houdt anderen ook duidelijk op afstand.

  Omdat Jakku een planeet vol met zand en rotzooi is, houdt Rey zich in leven door onderdelen te verzamelen en in te leveren. In ruil daarvoor krijgt ze een kleine hoeveelheid voedsel. De rol wordt gespeeld door Daisy Ridley.

  Finn

  Finn is een jongen die in de eerste instantie als Stormtrooper functioneerde in the First Order. Zijn ouders zijn hem onbekend en hij is gedwongen afgestaan aan de militaire organisatie. Al vanaf het eerste moment dat hij in een gevecht meedeed kwam Finn, die eigenlijk FN-2187 heet, erachter dat the First Order niet de organisatie is waarin hij wil dienen.

  Het is hem volledig duidelijk dat dit totaal niet is wat hij wil en aangezien hij niets te willen heeft, besluit hij te ontsnappen. Wanneer Poe Dameron, piloot van the Resistance, gevangen wordt gezet op de Star Destroyer waar Finn op aanwezig is, grijpt Finn zijn kans en bevrijdt hij hem. Samen proberen ze in een TIE-Fighter te ontsnappen aan de ellende. Als dat maar goed gaat!

  Poe Dameron

  Poe Dameron is een man die als een piloot dient in the Resistance. Princess Leia zendt “haar beste piloot” uit naar Jakku, op een geheime missie. Ondertussen is the First Order op dezelfde planeet op zoek om het artefact in handen te krijgen. Terwijl alles er kort en klein geslagen en verbrand wordt, probeert Poe met de kleine droid BB-8 te ontsnappen.

  Terwijl hij in zijn schip probeert te klimmen schiet een leger van Stormtroopers deze aan flarden. Poe geeft BB-8 de opdracht om zich zover mogelijk te verstoppen en het artefact bij zich te houden, omdat hij veiliger bij hem is dan bij Poe zelf.

  BB-8

  We wisten al een tijdje dat er naast castleden van oude Star Wars Films, ook mechanische vrienden uit vorige films in The Force Awakens zouden verschijnen. Zo zijn C-3PO en R2D2 weer van de partij.

  Toch is er ook een nieuwe droid die een belangrijke rol speelt in de nieuwe Star Wars film. Zijn naam is BB-8 en je gaat gegarandeerd van deze kleine Astromech houden. BB-8 is eigendom van Poe Dameron, maar doordat de Stormtroopers hem al snel in handen hebben, zet BB-8 het op een lopen, of ja, rollen. De kleine droid beweegt zich voort door zijn bal-vormige romp.

  BB-8 is een belangrijke factor in de film, omdat hij het geheime artefact bij zich draagt, dat the First Order graag wil bemachtigen.

  Kylo Ren

  Kylo ren is één van de belangrijkste slechteriken uit de Star Wars The Force Awakens cast. Hij is lid van Knights of the Ren, waar hij zijn bijnaam aan te danken heeft. Ook is hij bondgenoot van the First Order. Hij is Force-sensitive en op het moment dat hij volwassen werd hij volgeling van the Dark Side.

  De heetgebakken bad guy draagt een donker, angstaanjagend masker en heeft een zwart gewaad met een kap aan. Hij maakte zelf zijn kenmerkende lightsaber, met de roodgloeiende stootplaten aan de zijkant.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.