WIN - Star Wars Battlefront en goodies prijsvraag

Article
maandag, 28 december 2015 om 16:01
xgn google image
Star Wars Battlefront is sinds november uit en sinds begin deze maand is het eerste gratis DLC-pakket al te spelen: Battle Of Jakku, geheel in de stijl van The Force Awakens! Wij mogen een tof prijzenpakket weggeven voor deze game. Lees snel verder hoe je mee kan doen aan deze Star Wars Battlefront en goodies prijsvraag!
De nieuwste game in de Star Wars Battlefront reeks verscheen op 19 november voor de Xbox One, PS4 en PC. In deze shooter kan je zelf aan de slag met uitgebreide gevechten in Star Wars stijl: van luchtgevechten in TIE Fighters en X-Wings tot grondgevechten waarbij je enorme AT-ATs moet uitschakelen. Battlefront brengt je op (voor de Star Wars fan) herkenbare en prachtig vormgegeven omgevingen als Tatooine, Hoth en Endor.
We hebben verschillende pakketten om weg te geven, de verschillende prijzen kan je op de foto hieronder zien. De hoofdprijs bestaat uit de game Star Wars Battlefront (voor Xbox One), een Battlefront shirt en een Star Wars boek!
star wars battlefront en goodies prijsvraag

Star Wars Battlefront en goodies prijsvraag

In samenwerking met EA mogen wij deze exemplaren van Star Wars Battlefront op de Xbox One weggeven, samen met wat toffe goodies! Zie jij het wel zitten om binnenkort zo'n tof Star Wars Battlefront pakket binnen te krijgen? Doe dan mee aan onze Star Wars Battlefront en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete planeet uit Star Wars en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.