Spider Man PS4 - Details die zijn bekendgemaakt!

  Vanaf 7 september kunnen we weer aan de slag met onze friendly neighborhood Spider-Man. Met hoge verwachtingen kijken we uit naar deze releasedatum, maar toch vragen wij ons af: welke details zijn er tot nu toe bekendgemaakt over Spider Man PS4? Wij zetten dit op een rijtje!

  5. Speelbare karakters

  We beginnen onze lijst van Spider Man PS4 details met een kijkje naar de karakters die speelbaar zijn in de game. Het is namelijk bekendgemaakt dat we niet alleen kunnen rondslingeren met de bekende spinnenman, maar ook het leven van Peter Parker zullen ontdekken.

  In de aankomende game zul je ook door het leven gaan als Peter Parker. Ga een gesprek aan met tante May en werk aan je relatie met Mary Jane Watson. Recent werd onthuld dat ook laatstgenoemde speelbaar zal zijn in de game. Mary Jane werkt voor de Daily Bugle als journalist en bevat haar eigen missies en manier van spelen.

  Hiernaast is bevestigd dat Mary Jane weet dat Peter Parker de misdaad bestrijdt als Spider-Man. Hoe zal dit de band tussen de twee beïnvloeden? We komen er op 7 september achter!

  4. Open Wereld

  Dat Spider Man PS4 een open wereld zal bevatten mag niet als verrassing komen, maar de details die over New York City zijn bekendgemaakt, laten elke Marvel fan smullen.

  Het is namelijk bevestigd dat er een aantal bekende locaties in de game aanwezig is. Zo is in New York een Wakanda ambassade terug te vinden (bekend van Black Panther), kun je de Avengers Tower beklimmen en is de Sanctum Sanctorum uit Doctor Strange te zien. Ontwikkelaar Insomniac Games heeft niet bevestigd, maar ook niet ontkend, of andere Marvel superhelden in de game zullen verschijnen.

  Hiernaast moet de open wereld van New York tot leven komen door de bevolking. Zo is het mogelijk dat fans stoppen en vragen om een selfie te maken met de bekende spinnenman. Ook kun je een high five geven aan voetgangers, vriendelijkheid genoeg!

  3. DLC content

  Over de toekomst van Spider Man PS4 wordt ook nagedacht, want ontwikkelaar Insomniac Games heeft al plannen voor eventuele DLC.

  Het is bekendgemaakt dat er (minstens) drie uitbreidingen voor de game uitkomen onder de naam: de City Never Sleeps Initiative. Deze uitbreidingen zullen onder andere nieuwe missies toevoegen, meerdere kostuums naar de game brengen en nieuwe slechteriken chaos laten zaaien door New York City.

  Hiernaast gaan er ook geruchten rond dat het mogelijk is om met nieuwe personages aan de slag te gaan. Dit zou zomaar mogelijk kunnen worden, want de details over de eerste DLC zijn al bekend. Een nieuwe missie, genaamd The Heist, moet de focus leggen op Black Cat. Of de speler zelf in de huid kan kruipen van dit personage is nog onbekend, maar de kans wordt steeds groter!

  2. Kostuums

  Nog een detail dat aan het licht is gekomen gaat over de verschillende kostuums. Spider Man PS4 maakt het mogelijk om verschillende outfits van de spinnenman aan te trekken, iets waar fans zeker van genieten.

  Het nieuwe Spider-Man pak in de aankomende game is een unicum; dat bevat namelijk een groot wit logo. Toch kunnen spelers ook het originele kostuum verwachten. Het is namelijk bekendgemaakt dat er een reden is waarom Spider-Man van pak verwisselt en dat dit in de game duidelijk gemaakt zal worden.

  Werp een blik op de afbeelding hierboven en zie Spider-Man Noir. Deze outfit zal officieel in de game aanwezig zijn, net als het Spider-Punk kostuum. Tot nu toe zijn dit de enige kostuums die zijn onthuld, maar er zitten er nog genoeg aan te komen. In welk outfit wil jij als Spider-Man rondslingeren?

  1. Personages in de game

  We sluiten onze lijst van Spider Man PS4 details af met de verschillende personages die je in de game kunt terugvinden. Er wordt steeds meer onthuld van de aankomende game, waaronder welke bekende gezichten we uit de wereld van Spider-Man kunnen verwachten.

  Eerder werd al bekendgemaakt dat Mr Negative en Kingpin slechteriken zijn in de game, maar ook vijand Shocker is van de partij. Hiernaast zal een alternatieve versie van Spider-Man, Miles Morales, ook een rol spelen in het verhaal. Miles is nog in zijn jonge jaren en bevat nog geen krachten, maar zal hij deze ontvangen in de aankomende Spider-Man game?

  Op de afbeelding hierboven is te zien dat Norman Osborn probeert om opnieuw verkozen te worden tot de burgemeester. Dit betekent dat Norman Osborn waarschijnlijk ook een rol gaat spelen in het verhaal. Norman Osborn, beter bekend als The Green Goblin, wordt gezien als de aartsvijand van Spider-Man. Of de Green Goblin ook daadwerkelijk opduikt in de game is nog niet bekend.

  Marvel's Spider-Man is vanaf 7 september exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 4.

  Spider Man PS4 details

  Dit waren enkele details die tot nu toe zijn vrijgegeven over de aankomende Spider-Man game. Het ziet ernaar uit dat Spider Man PS4 nog een hoop verrassingen heeft klaarstaan voor de spelers. Wat hopen jullie dat onthuld gaat worden; nieuwe vijanden of toch nieuwe speelbare personages? Laat het ons weten in de reacties!

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.