Wordt Spider Man Miles Morales PS5 avontuur gruwelijk?

Article
zaterdag, 20 juni 2020 om 15:00
spider man 2 ps5f1591906992
Spider Man op PlayStation 5 wordt een feit, want Spider-Man Miles Morales PS5 komt eraan! Hieronder hebben wij enkele redenen op een rij gezet waarom wij denken dat deze game echt een hit gaat worden. Onze handen jeuken in ieder geval al om met Miles Morales door de straten van Manhattan te kunnen slingeren. Plus om de originele game in verbeterde staat op PS5 te spelen!
Op het moment is er veel onduidelijkheid over deze PlayStation 5 release. Gaat het nu om DLC of een stand alone game? Er zijn verschillende signalen en Sony was er zelf ook niet al te duidelijk over. Uiteindelijk is het duidelijk: dit wordt een stand-alone game. Grappig want in beide gevallen was het interessant om deze nieuwe Spider-Man avonturen in de gaten te houden.

Miles Morales op PlayStation 5!

Wat het ook werd: Miles Morales op PS5 is wel iets om sowieso naar uit te kijken. Een van de redenen waarom deze Spider-Man Miles Morales release wel eens heel erg tof kan gaan worden, is dat Miles Morales een hoofdrol gaat krijgen in deze uitbreiding op een verbeterd origineel. Dit is echt een perfect moment voor deze nieuwe Spider-man om te stralen. Hij is één van de bekendste personages die ooit Spider-Man heeft overgenomen.
Miles Morales is al bekend geworden door de stripboeken, maar is al helemaal bekend geworden door zijn recente rol in Spider-Man: Into The Spiderverse. Sindsdien hebben mensen al regelmatig gehoopt dat er een nieuwe film of misschien wel game zou komen waarin Miles Morales een aanzienlijke rol zou spelen. Op PlayStation 5 gaat hij stralen!

Veel verkennen met Miles Morales PS5?

Een van de tofste dingen van de vorige Spider-Man game was, dat je echt heel veel kon verkennen. Manhattan had heel veel straatjes en steegjes waar je doorheen kon slingeren. Misschien was het verkennen van de straten juist zo tof omdat je complete vrijheid kon ervaren terwijl je over de straten heen vloog. Nu Miles Morales in het pakje van Spider-Man kruipt, verwachten wij diezelfde vrijheid weer in de nieuwe PS5 ervaring van Spider-Man.
Misschien gaat deze game wel verder, gezien er 7 a 9 uur aan gameplay is beloofd. Gaan we dit keer nieuwe terreinen verkennen, waardoor de game wel grote van de open werelden van diverse Assassin's Creed games overtreft? De PS5 wordt krachtiger, dus er zal ook vast wel weer meer mogelijk zijn! Laat dit maar alles uit de console trekken. Hopelijk wordt het een hele toffe en uitgebreide game-ervaring!

PlayStation 5 gameplay nog soepeler?

Alhoewel we nog weinig van de gameplay zagen, kunnen we veel al opvullen doordat we weten hoe de oorspronkelijke game eruitziet. Met het beloofde aantal uren gameplay zal Miles Morales op PlayStation 5 veel belovend kunnen uitpakken. Buiten het rondslingeren mocht je regelmatig knokken met vijanden. Dit gebeurde met een erg soepel systeem. Als Miles Morales hier en daar wat vette combo's erbij gooit die echt typisch zijn voor het personage, dan belooft dit veel goeds.
Ondertussen hopen we met deze titel wel op wat verbeteringen voor deze PlayStation 5 ervaring. Is er geleerd van de vorige game? Komt er meer uitdaging? Maak de vijanden moeilijker om te verslaan. Laat er meer op je afstormen. We zijn er klaar voor om ze samen met de superkrachten van Miles Morales als Spider-Man helemaal met de grond gelijk te maken. Kan deze DLC niet direct een extra moeilijkheidsgraad toevoegen voor de echte die-hard Spider-Man fanaten?

Tof verhaal met Miles Morales?

De verwachtingen rondom story telling liggen hoog. Het toffe aan die exclusieve PS4 game was toentertijd onder andere, dat je volledig in het diepe werd gegooid. In tegenstelling tot veel andere Spider-Man projecten, hoefde je niet voor de zoveelste keer dat bekende origin story aan te horen. Je was gewoon Spider-Man en slingerde zo'n 7 a 8 jaar de toekomst in. Je belandde regelrecht in de actie. Dat willen we nog eens fijntjes overdoen met de nieuwe Spider-Man!
Dit hebben de ontwikkelaars toentertijd erg slim aangepakt, en iets wat ze heel makkelijk met Miles Morales opnieuw kunnen doen. Miles Morales had al een rolletje in de vorige Spider-Man game, dus hij hoeft ook niet uitgebreid te worden geïntroduceerd in dit avontuur. Het enige wat de PS5 editie nodig heeft is een verhaal dat je wederom niet loslaat.
spider manf1570792066

Potentieel PlayStation 5 succes bij release

Maar de belangrijkste reden om uit te kijken naar de nieuwe game, is toch wel het feit dat de PS4 game al zo een goed gevoel achter heeft gelaten. In de Marvels Spider-Man review kreeg die game maar liefst een verdiende 9.0. De game heeft heel veel mensen vermaakt en de kans is groot dat diezelfde mensen allemaal weer vermaakt worden met Spider-Man Miles Morales op PS5. Want er is vertrouwen dat dit goed vermaak kan gaan bieden. De PlayStation 5 kan mogelijk een waar Marvel feest bieden!
Natuurlijk moet de kanttekening worden geplaatst dat eerder succes geen garantie voor de toekomst is. Dit uitstapje kan nog falen. Maar het vertrouwen is hoog. Ondanks alle chaos en onduidelijkheid rondom deze PlayStation 5 release. Wij hopen dat Spider-Man Miles Morales alle verwachtingen waar maakt wanneer deze zijn avonturen op de PS5 gaat beleven.

Populair Nieuws