XGN Redactie in 10 vragen: Bob van der Laan

Article
zaterdag, 20 juni 2020 om 16:00
bob van der laanf1592486712
Wekelijks stellen we een XGN redactielid aan jullie voor. Meestal is dat iemand die jullie al kennen van de artikelen en video's, maar dit keer is dat anders. Bob van der Laan is namelijk hageltjenieuw op de redactie! Dat is natuurlijk een mooi moment om hem het vuur aan de schenen te leggen met 10 prangende vragen!
1. Geef een korte introductie van jezelf.
Ik ben Bob, 21 jaar, student en heb een passie voor gaming en voetbal en speel voornamelijk op PlayStation 4. Mijn favoriete games op dit moment zijn Football Manager 2020, FIFA 20, Red Dead Redemption 2, GTA 5, Call of Duty: Warzone en heb in Season 1 vele malen uit de Fortnite Battlebus geparachuteerd. Wat voetbal betreft ben ik vaak in de kaasstad te vinden.
2. Hoe ben je bij XGN beland?
Dat is nog maar sinds kort. Door mijn studies Mediaredactiemedewerker en Creative Business ben ik een aantal jaar geleden aan de slag gegaan als freelance redacteur. Hierin zet ik mijn passies graag op papier. Nieuws over gaming en technologie haal ik sowieso al van XGN en het leek mij gaaf om de redactie te versterken, dus vandaar dat ik hier nu ziet. De losse manier van schrijven en de berichtgeving spreken mij erg aan :)
3. Wat vind je het leukste van werken bij XGN?

Die vraag kan ik helaas nóg niet echt beantwoorden, doordat ik net pas in dienst ben. Maar zoals ik net al schreef, spreekt de losse manier van schrijven mij erg aan!
4. Als XGN er niet was geweest, waar had je dan nu gewerkt?
Dat is een lastige vraag. Voordat het land door de coronacrisis op slot ging, was ik actief bezig als sportjournalist en ging ik bijna elk weekend sportwedstrijden in Noord-Holland af en aan om verslag te doen.
gta 6 releasef1579595428
5. Welke gameserie vind je het allerleukste, en welke gameserie heb je echt een hekel aan?
Pfoe, daar moet ik even voor nadenken hoor… Als ik écht moet kiezen, ga ik voor Grand Theft Auto. Het is een gameserie die ik al jarenlang speel en veel plezier en tijd in heb zitten. Voor mij duurt het dan ook veel te lang voordat GTA VI nou eens uitkomt, maar tot die tijd vermaakt ik mij nog wel met racen en missies voltooien in GTA V. Een hekel aan een gameserie heb ik niet echt.
6. Wat is je favoriete tv serie (huidig of uit het verleden)
Naast het gamen en voetbal kijken, kijk ik ook erg graag series op Netflix. Het is lastig om echt één favoriete serie uit te kiezen, maar dan ga ik toch voor Peaky Blinders. Ik vind de manier van acteren en de verhaallijn van de serie echt super gedaan en kan niet wachten op het nieuwste seizoen. Voor de voetbalfans onder ons, kijk de serie The English Game. Die gaat over de oorsprong van het moderne voetbal in Engeland, heb ik in ieder geval erg van genoten!
7. Marvel of DC?
Dat is voor mij een iets makkelijkere vraag, namelijk Marvel. Ik heb echt heel erg genoten van het einde van Phase 3 en kan niet wachten tot Phase 4 van start gaat. De afgelopen films heb ik met een aantal vrienden een klein clubje waarmee we samen naar de films gaan. Met DC heb ik persoonlijk niet echt wat. Alhoewel ik Batman: The Dark Knight (Rises) een van de beste films ooit vind.
the dark knightf1580738521
8. Star Wars of Star Trek?
Hier kan ik simpel op antwoorden, ik heb met beide namelijk niet echt veel…
9. Xbox, PlayStation of Switch?
Voor mij is dat PlayStation. Al van jongs af aan speel ik mijn spellen op een PlayStation. Ik denk dat ik er een soort loyaliteit mee heb opgebouwd, want ik zie mijzelf niet snel switchen naar een andere console. Dit komt waarschijnlijk ook door het feit dat mijn gamebuddy’s ook allemaal een PS4 hebben.
10. Als laatste, wat moeten we echt nog van je weten?
Uhhm, niet echt dat ik weet. Alles wat ik over mijzelf kan vertellen heb ik in de bovenstaande vragen vertelt. Misschien dat ik zelf een ware kelderklasse voetballer ben en dat ik een grote voetbalfan van AC Milan ben. Verder hoop ik dat EA weer eens wat tijd in FIFA Career Mode gaat stoppen, want de laatste jaren is die modus echt achteruit gegaan.
fifa irritaties 2f1581451988

Populair Nieuws