De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 25)

Article
zaterdag, 20 juni 2020 om 14:00
teufel cinebarf1592555920
Het is alweer week 25 geweest en dat betekent dat we het net ophalen rondom de scherpste prijzen die er te vinden zijn. Deze week is het wat karig met de aanbiedingen, maar toch hebben we een paar toffe deals op weten te sporen voor je! Dit zijn de beste aanbiedingen van week 25.

Teufel Cinebar 11

De bioscopen zijn onlangs weer open gegaan, maar ook daar zijn de gevolgen van de coronacrisis nog merkbaar. Niet alleen moet je afstand houden in de bios en mag je maar met 30 mensen in de zaal, ook is het aanbod aan films niet wat we gewend zijn. De helft is immers vertraagd. Dus is het lekker om nog af en toe de bioscoopervaring in huis te halen en met een bak popcorn een film te kijken vanaf de bank. Als je dat doet wil je wel het beste geluid in huis hebben en dan zit je bij Teufel goed.
Teufel heeft namelijk een behoorlijk aantal aanbiedingen op haar website staan. Neem bijvoorbeeld de Teufel Cinebar 11 2.1 home cinema set. Deze is momenteel afgeprijsd van 399,99 naar 349,99 en levert het beste 2.1 geluid met een draadloze subwoofer. Nooit meer zit je aan het holle,dunne geluid van je tv vast als je deze speakerset in huis haalt. In plaats daarvan krijg je een rijk geluid in je kamer met een volle bas.

JBL Tune 120 TWS

Als je liever goede audio in je oor hebt dan in je kamer, dan moet je deze week absoluut een kijkje nemen bij bol.com. Daar is een heleboel audio in de aanbieding waaronder de JBL Tune 120 TWS. Deze draadloze in-ear oordopjes geven je de mogelijheid om hands free te bellen, maar ook een lekker geluid voor je Spotify playlist. De oordopjes werken via Bluetooth en zijn geschikt voor zowel Android als iOS apparaten. De standby-tijd is daarbij behoorlijk: je kunt tot 16 uur genieten van de mooiste klanken.
horizon zero dawnf1580387264

Digitaal games scoren met voordeel!

Elke week staan de digitale winkels van Sony,Microsoft en Nintendo weer boordevol scherpe deals. Dat betekent dat we digitale games kunnen scoren en daarbij kostbare centen in onze portemonnee kunnen houden! Zo kun je deze week in de PSN Store Horizon Zero Dawn kopen voor 12,99 euro, is in de Microsoft Store Rogue Legacy voorzien van een scherpe prijskaart van 3,74 euro en koop je in de eShop van Nintendo Saints Row the Third nu voor 19,99 euro. Genoeg gameplezier met voordeel dus!

Populair Nieuws