Eindelijk meer Spider-man Miles Morales details bekendgemaakt

  Een van de hoogtepunten van het PS5 reveal event was de onthulling van een nieuwe Spider-Man game, die zich concentreert op Miles Morales. Nu heeft Brian Horton van Insomniac Games meer details gegeven over de game die we binnenkort op de PlayStation 5 hopen te zien.

  Miles Morales zal zo'n 7-9 uur gameplay bieden

  Marvel's Spider-Man was met recht een van de highlights van de PlayStation 4. Met de komst van de PlayStation 5 hoopten velen dan ook op een nieuw Spider-Man avontuur op de nieuwe console. Hun wens werd vervuld, want Sony liet tijdens haar PlayStation 5 reveal evenement een trailer zien van de nieuwe Spider-Man Miles Morales.

  Even was er wat onduidelijkheid over wat we nu eigenlijk van deze game mogen verwachten, maar inmiddels is duidelijk geworden dat Miles Morales weliswaar voortborduurt op de eerdere game, maar toch echt een stand-alone game betreft.

  Brian Horton verduidelijkt in een blogpost en videoboodschap dat het avontuur van Miles Morales vergeleken moet worden met dat van Uncharted: The Lost Legacy. Als dat een accurate vergelijking is, dan zou dat betekenen dat het avontuur van Miles zo'n 7-9 uur zal beslaan.

  Ook meer details over het verhaal bekend

  Horton licht ook een tipje van de sluier op betreffende het verhaal van Miles. Miles leeft een jaar na de belevenissen uit het eerste deel in Harlem en het is winter, net voor kerst. Verwacht dus een stad die bedekt is met sneeuw, maar ook rijkelijk versierd met feestverlichting. Er is een oorlog uitgebroken tussen een energiemaatschappij en een high-tech criminele bende, met als focuspunt precies het Harlem waar Miles woont. Miles heeft dan wel spinnekrachten, maar hij moet not leren hoe hij die krachten goed kan gebruiken.

  Uiteraard zal de game gebruik maken van vrijwel verdwenen laadtijden dankzij de SSD en nieuwe technieken gebruiken waaronder ray-tracing, 3D audio den de DualSense controller. Zowel de karakters als de omgevingen zijn upgraded met nieuwe technieken.

  Als laatste geeft Horton nog aan dat Peter Parker nog steeds in leven is en dus mogelijk in een later deel terug zal keren, maar dat het nu om Miles zelf zal gaan. Of Peter nog in een cameo of andere rol te zien zal zijn is dus nog onbekend, maar een grote rol zal het dus niet zijn.

  Spider-man: Miles Morales zal eind dit jaar in de schappen en de PSN Store te vinden zijn, en exclusief te spelen zijn op de PlayStation 5.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.