Wat spelen jullie deze zomer? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 05 augustus 2017 om 15:00
xgn google image
De prijsstijging van de PlayStation Plus ligt inmiddels een weekje achter ons en de komkommertijd heeft wel toegeslagen in gameland. Vandaar een stelling/vraag over jullie backlog en wat jullie deze zomer spelen. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over de prijsstijging van PlayStation Plus. Voor een jaarabonnement ben je straks een tientje duurder uit. Of de prijs ook voor extra goede service zorgt bij de PlayStation network, is maar de vraag. Maar we kregen veel reacties binnen en veel diverse meningen. Veel van jullie keken natuurlijk naar de gratis games die je per maand ‘gratis’ krijgt als je een PlayStation Plus abonnement hebt:
Zo valt het inderdaad ook te bekijken alias link. We zagen ook nog opties als twee abonnementen aanbieden, waarbij je in het ene abonnement geen gratis games krijgt en dus alleen voor de service en online game betaalt. Misschien zijn dit mogelijkheden die Sony ooit weleens gaat bekijken.
Enfin, genoeg over de prijs van PlayStation Plus. Dat het komkommertijd is, moge inmiddels wel duidelijk zijn. Naast enkele aankondigingen over Persona 5 en een nieuwe DLC voor Nioh is het nog relatief rustig deze zomer. Over enkele maanden komen er wel meerdere grote titels aan: Destiny 2, Super Mario Oddysey, Life is Strange: Before the Storm, Cuphead en nog meerdere titels. Maar de zomer is misschien een goed idee om enkele oudere titels te voltooien. Onze vraag is dan ook:

Wat spelen jullie deze zomer?

De XGN Doe Mee zelf heeft ook nog wel een flink aantal titels in de backlog staan, waardoor wij nog wel een tijdje bezig zijn om allerlei games te voltooien. Maar hoe zit dat met jullie? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jullie die game deze zomer spelen. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!