Wat speel jij deze zomer? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 25 juni 2016 om 15:00
xgn google image
De zomer heeft zijn intrede gedaan in Nederland. Wat dat betekent? Benauwde dagen, onweer en vervolgens weer zonneschijn alsof er niks aan de hand is. Oh, en twee maanden zonder enig noemenswaardige titels. Of niet? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden waren we net bijgekomen van al dat E3-geweld wat ons geteisterd had. Want Sony, Microsoft, Ubisoft, Bethesda en EA lieten ons veel verschillende elementen zien, terwijl Nintendo zich volledig richtte op The Legend of Zelda: Breath of the Wind en de nieuwe Pokémon games. Onze vraag ging over de E3 en wat jou het meeste bijbleef:
Toegegeven thijsknvb, Sony trapte furieus af met God of War om vervolgens andere pareltjes uit zijn eigen stal te laten zien. Voeg daar ook nog even Hideo Kojima aan toe met zijn Death Stranding en je krijgt het publiek wel aan het klappen. De Doe Mee zelf was vooral erg onder de indruk van de Crash Bandicoot remasters, maar dat is een element van diens jeugd.
Goed, genoeg daarover. De zomer is officieel begonnen met deze subtropische temperaturen, waardoor je vastgeplakt aan je bank of stoel zit en de ventilator hopelijk overuren draait. Met een rustige zomer voor de boeg met hoogstens een of twee grote releases, zal je misschien wel wat oudere games uitspelen. Onze vraag is dan ook:

Wat speel jij deze zomer?

De XGN Doe Mee gaat deze zomer gebruiken om eens wat spellen uit te spelen. We spreken over een Fallout 4 en Dark Souls 3, terwijl er nog tal van games gespeeld moeten worden. De klaagzang, wij weten het. Maar het gaat om jullie! Dus is er iets speciaals wat jullie deze zomer gaan spelen; herspeel je een game of wil je er één voltooien? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM dit het geval is. Smelten we lekker dat weekend in!

Populair Nieuws