Speedlink Switch en PS4 accessoires - Wat leuks voor je consoles?

  Een eigenaar van een mooie console kan natuurlijk nooit genoeg extraatjes hebben, dus wanneer Speedlink met wat nieuwe spullen komt zijn we natuurlijk heel benieuwd of het een goede koop is. Dus laten we deze Speedlink Switch en PS4 accessoires eens goed testen om te zien of ze jouw console waard zijn.

  Wat krijg je?

  We hebben een set voor de Switch en twee sets voor de PS4. Om het handig te houden bespreken we per item even wat er in zit.

  De Speedlink CADDY & STIX kun je voor 22 euro krijgen bij bol.com in de kleuren zwart en rood. In deze set voor de Switch kun je dit vinden:

  • Een case voor je Switch (zwart of rood)
  • Drie sets aan Joy Con caps (zwart, Red Mushroom en Green Mushroom)

  De Speedlink Quad Charger is ook voor 22 euro te koop bij bol.com. In het pakket vind je het volgende:

  • Een oplader waar vier Joy Cons tegelijk inpassen
  • Een USB kabel

  De Speedlink Sticker for PS4 Pro & Controller is ook al voor 22 euro te koop bij bol.com. In dit pakket zit het volgende:

  • Stickers om je PS4 Pro mee te decoreren
  • Stickers voor twee PS4 controllers

  En als laatste de Speedlink GUARD, die voor 13,45 euro bij bol.com te krijgen is. Dit item bevat:

  • Een siliconen hoes voor een PS4 controller
  • Een set caps voor je thumbsticks

  Hoe is de kwaliteit?

  Speedlink maakt graag accessoires die bedoeld zijn voor gamers met een bepaald budget. Niet iedereen kan zich natuurlijk het beste van het beste veroorloven. Daarom is de vraag hoe het gesteld is met de prijskwaliteitverhouding van de volgende producten.

  De stickers voor de PlayStation Pro zijn verreweg de beste accessoires. Deze stickers zijn stevig en makkelijk aan te brengen, daarbij is de afbeelding in hoge kwaliteit op de stickers gedrukt en heb je echt het idee dat jouw console mooier wordt wanneer je die hebt beplakt.

  De Quad Charger is ook niet mis, maar vooral omdat het een handig hebbedingetje is. De Joy Cons klikken gemakkelijk in het systeem en je kunt met lampjes zien of ze zijn opgeladen. Jammer genoeg komt er alleen maar een USB kabel bij en als je de oplader rechtstreeks aan een stopcontact aan wil sluiten zul je een extra tussenstukje moeten kopen.

  De CADDY & STIX set is niet slecht, de case geeft genoeg ruimte voor de Switch en een aantal games. De case is ook zeker stevig genoeg om de Switch veilig mee het openbaar vervoer in te nemen. De caps voor de Joy Con sticks zien er leuk uit maar passen niet bij elke kleur Joy Con. Heb je een kleurrijke Switch gekocht, dan vloeken de paddenstoelen flink bij de kleuren. De zwarte caps geven daarentegen wel echt meer grip.

  De Speedlink GUARD is een item dat niet iedereen zal willen hebben. De siliconen hoes voor de PlayStation 4 controller voelt niet bepaald stevig, maar geeft wel net iets meer grip. De caps voor de thumbsticks zijn absurd moeilijk aan te brengen en voegen niet echt iets toe aan de controller. De siliconen hoes zelf voelt erg vreemd en het lijkt soms net alsof de controller gaat glijden in de hoes. Al met al vinden wij dit het minst nuttige item.

  Heb je deze Speedlink Switch en PS4 accessoires nodig?

  We weten niet of het echt belangrijk is om al deze items aan te schaffen. De Speedlink Quad Charger is handig, maar mist een stekker. Een case voor je Switch is altijd fijn om te hebben als je de console mee naar buiten neemt en de caps zijn een leuk extraatje, ook al zijn ze niet voor elke kleur Joy Con. De Speedlink GUARD is soms best onhandig en niet iedereen wil zijn PlayStation beplakken met stickers. Zijn deze items noodzakelijk, waarschijnlijk niet, maar als je één van deze accessoires zou willen hebben, dan houden we je natuurlijk niet tegen.

  Conclusie

  Samengevat is het ene item handiger en beter dan de andere. Vooral de Speedlink CADDY & STIX zal een goede aankoop zijn voor nieuwe Switch eigenaren, maar Speedlink heeft ook een uitgebreide set voor de Switch als alleen een case en wat caps niet genoeg zijn. En de PlayStation stickers zijn briljant. De rest voelt aan als overbodige luxe.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.