SoulCalibur 6 custom characters - je uitleven met nieuwe gezichten

  SoulCalibur 6 heeft een uitgebreide Character Creator waarin je je eigen custom characters kan maken. Fans leven zich naar hartelust uit met deze optie en dat levert de gekste vechters op. Wij gingen aan de slag met de character Creation optie in de game en brengen jou tien toffe personages voor in de game.

  Bowsette (Super Mario fanfictie)

  De eerste eigengemaakte vechtersbaas is er een waar het internet tegenwoordig bol van staat. Toen Nintendo een nieuwe power up onthulde voor New Super Mario Bros. U Deluxe genaamd de Power Crown ging het internet ermee aan de haal. De Super Crown kan Toadette veranderen van een paddestoelmeisje naar een Princess Peach lookalike inclusief haar krachten zoals een dubbele sprong.

  Op het internet werd de Super Crown al snel doorgegeven aan Bowser die door de kroon veranderde in zijn eigen versie van Princess Peach: Bowsette. Deze dame lijkt qua postuur op Princess Peach, maar heeft verder alle eigenschappen van Bowser. Nu is de dame aangekomen in SoulCalibur VI.

  Kratos (God of War)

  Nadat Kratos de Griekse goden een voor een afgeslacht had maakte hij al een opwachting als gastkarakter in SoulCalibur: Broken Destiny. In SoulCalibur VI is Kratos officieel dan misschien niet aanwezig, maar de heethoofd heeft via fans én de Character Creation optie in de game toch een manier gevonden om mee te knokken.

  Het enige dat ontbreekt zijn zijn Blades of Chaos, maar met de vechtstijl van Cervantes heeft Kratos twee andere wapens die net zo origineel zijn om mee te vechten. Als je Kratos de vechtstijl van Astaroth geeft heeft hij ook een enorme bijl die je doet denken aan de Leviathan Axe uit God of War.

  Skeletor (He-Man)

  In SoulCalibur VI kun je met de Character Creator kiezen tussen verschillende rassen waarin je je karaker vorm wil geven. Eentje daarvan is een skelet dat zich uitermate goed leent voor de creatie van een oude schurk. Skeletor is de aartsrivaal van He-Man in de gelijknamige tekenfilms die velen van ons zich nog herinneren uit hun jeugd.

  In SoulCalibur VI komt Skleletor compleet met zijn paars met blauwe outfit, zijn mantel en zijn staf, al pronkt er op deze laatsgeneomde niet de iconische schedel die in de tekenfilm te zien is. Los daarvan is Skeletor in SoulCalibur VI net zo kwaadaardig als in He-Man.

  Prinses Zelda (Zelda)

  In de Gamecube versie van SoulCalibur II maakte Link uit de Zelda games al zijn opwachting. Zijn vriendinnetje Zelda bleef jammer genoeg lang afwezig. Nu is het wachten voorbij, want dankzij de Character Creation optie in SoulCalibur VI is het mogelijk om een behoorlijk precieze versie van Zelda te maken. Compleet met haar kroontje en natuurlijk het Triforce logo op haar vrolijk ogende jurk kun je haar aan je raster van vechters toevoegen.

  Hoewel Peach er ook in SoulCalibur VI als een nette dame uitziet, moet je je niet vergissen in deze dame, want met de vechtstijl van Sophitia is ze snel en dodelijk door het zwaard en schild dat ze draagt. Als ze deze wapens nou eens bij zich had in de Zelda games, zou Hyrule misschien minder snel in de problemen komen als Ganon zijn gezicht liet zien.

  Spinal (Killer Instinct)

  SoulCalibur VI is niet vies om karakters uit andere vechtgames voorbij te laten komen. Yoshimitsu is vanaf dag één een vast onderdeel van het raster met vechters, maar deze vechtersbaas zit ook in Tekken. Yoshimitsu is niet de enige die uit Tekken even bij SoulCalibur kwam kijken. Heihachi Mishima en Devil Jin kwamen ook al voorbij als gastkarakters.

  Nu is het dankzij de Character Creation optie ook mogelijk om Spinal uit Killer Instinct naar SoulCalibur VI te halen. Daarbij doet de Character Creation tool ook nog eens het meeste werk, gezien Spinal een simpel skelet is met slechts een Romeinse gordel, puntige armbanden en een hoofdband op zijn schedel. Als je een skelet kiest met de stijl van Sophitia is de klus zo geklaard.

  Monkey D. Luffy (One Piece)

  Een vechtersbaas die eigenlijk niet zo van wapens is, maar absoluut in het raster van SoulCalibur VI past is Monkey D. Luffy. Het personage uit One Piece animeserie en de One Piece games is bijna perfect na te maken in de Character Creation optie. Voordat Monkey D. Luffy in 2019 op pad gaat in One Piece: World Seeker maakt hij even een uitstapje naar SoulCalibur VI via de Character Creation optie.

  Met zijn rode jasje en zijn blauwe shorts komt Luffy al snel overtuigend over in de game. De sandalen en zijn iconische strohoed moegen natuurlijk niet ontbreken, net als het kruisvormige litteken op zijn borstkas. De leider van de Straw Hat piraten is klaar voor een gevecht. Als je bedenkt dat Luffy koning van de piraten wil worden mogen Maxi en Cervantes op gaan passen.

  Thanos (Marvel universum)

  Het volgende karakter is helemaal uit het Marvel universum afgereisd naar SoulCalibur VI. Thanos heeft korte metten gemaakt met de Avengers in Infinity War nadat hij alle Infinity Stones verzameld had. De stenen geven hem toegang om te doen wat hij wil. Hij kan de tijd manipuleren, maar ook de werkelijkheid verdraaien.

  Daarom passen er twee vechtstijlen uit SoulCalibur VI bij deze torenhoge spierbonk: die van Zasalamel om de tijd te stoppen en die van nieuwelink Azwel om de wapens op te roepen die hij maar wil. In Marvel vs Capcom Infinite schopte Thanos al flink kont, maar of Thanos ook korte metten maakt met de SoulCalibur VI characters is aan jou.

  Morrigan (Darkstalkers, Marvel vs Capcom Infinite)

  Het volgende karakter in deze SoulCalibur 6 custom characters special is niet onbekend met Thanos die net voorbij kwam. Morrigan komt namelijk ook uit de cast van Marvel vs Capcom Infinite. De oorsprong van Morrigan ligt in de Darkstalkers games van Capcom en de dame vecht dan ook al een poosje mee.

  Met haar felgroene lokken en sexy kleding is Morrigan een feest voor het oog, maar de vleermuisvleugels verraden dat ze net zo dodelijk als sexy is. In SoulCalibur VI is Morrigan toe te voegen via de Character Creation optie en daarna kan het feest beginnen. De vechtstijl van Ivy geeft haar ook nog een zweep die prima bij deze succubus past.

  Alucard (Castlevania: Symphony of the Night)

  Het volgende personage in deze special zou het prima kunnen vinden met Morrigan. Alucard is namelijk een vampier en dat gaat prima samen met een succubus als Morrigan. Maar daarvor is Alucard niet naar SoulCalibur VI gehaald. Hij heeft zijn degen uit de kast gehaald om te knokken.

  Zijn witte lokken en Victoriaanse kledingstijl zijn beiden beschikbaar in SoulCalibur VI en dat maakt Alucard een tof personage om na te maken. De vechtstijl van Raphael past perfect bij de stijlvolle vampier. Tijd om de SoulCalibur VI karakters te laten zien dat je niet met een vampier moet spotten!

  Ciri (The Witcher 3)

  SoulCalibur VI heeft als gastrol een plekje gereserveerd voor Geralt of Rivia uit de The Witcher games. Fans van deze franchise misten al snel het liefje van Geralt en besloten de dame na te maken in de Character Creation optie van de game. Op die manier zou Geralt toch in de buurt van Ciri zijn.

  Ciri is bijna perfect na te maken in SoulCalibur VI en zou zomaar onderdeel kunnen zijn van het echte raster van SoulCalibur VI. Ze heeft in SoulCalibur VI dezelfde vechtstijl als The Witcher zelf.

  SoulCalibur 6 custom characters - Welke heb jij gemaakt?

  Dit waren tien custom characters die je in SoulCalibur VI zelf kunt maken. Met de Character Creation optie in de game kun je veel meer dan deze tien karakers maken. Welke karakters heb jij gemaakt in SoulCalibur VI?

  SoulCalibur VI

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.