10 Snapchat celebrities die leuk zijn om te volgen

  Iedereen zou wel een kijkje willen nemen in de levens van beroemdheden. Rode lopers, filtsen van camera's in je gezicht, dit is vrijwel het enige dat wij zien. Door middel van sociale media, waaronder Snapchat, zien wij ook wat er achter de camera gebeurt. Daarom moet je deze Snapchat celebrities dus écht volgen!

  Kim Kardashian

  Een van de meest bekend Snapchat account is die van Kim Kardashian. Voor alle fans van make-up zit je bij Kardashian wel goed, de televisiepersoonlijkheid heeft haar eigen lijn met make-up genaamd KKW waar zij vaak promotievideo’s voor maakt en deze plaatst op haar Snapchat. Hierbij gaat ze met de billen bloot, vaak haalt ze al haar make-up weg om zo te laten zien hoe goed haar producten werken.

  Naast het promoten van haar eigen make-up merk zijn er ook veel video’s te zien van haar dagelijkse leven. Natuurlijk mogen er ook geen selfies missen met een paar leuke Snapchat filters. De Snapchat van Kim is 'kimkardashian'.

  Phillip Schofield

  Het is niet raar als je nog nooit van de tv-presentator Phillip Schofield hebt gehoord. Hij is namelijk vooral te zien op Britse zenders. Toch is er een kans dat je hem herkent vanwege filmpjes van hem en zijn collega Holly Willoughby die de slappe lach krijgen tijdens het presenteren.

  Op Schofields Snapchat-account is hij net zo grappig als op tv en zijn er vaak behind the scenes video’s te zien van die shows die hij opneemt. De Snapchat van Schofield is ‘phillipschofe’ of gewoon Phillip Schofield.

  Snoop Dogg

  Mocht je naar iemand willen kijken die de hele dag wiet rookt, dan is Snoop Dogg zeker de persoon die je moet volgen. De meeste video’s die hij plaatst zijn van zichzelf terwijl hij rookt en muziek aan het luisteren is. Soms is hij ook aan het reizen en maakt hij video’s van de dingen die hij ziet.

  Dit klinkt allemaal niet vrij spectaculair, maar het is wel eens verfrissend om video’s te kijken van iemand die niet de hele tijd aan het praten is en ook van zijn omgeving kan genieten. De Snapchat van Snoop is ‘snoopdogg’

  Kevin Hart

  De Amerikaanse komiek en acteur Kevin Hart kennen we natuurlijke om zijn leuke grappen en rollen in films zoals Jumanji. Hart heeft een Snapchat account waar hij nog meer grappen via deelt. Verder zijn er natuurlijk beelden te zien van zijn dagelijkse leven en de (vaak bekende) personen die hij ontmoet. De Snapchat van Hart is ‘lilswag79’ of tik Kevin Hart in om het account toe te voegen.

  Swae Lee

  De beroemde rapper en zanger Swae Lee heeft een apart leven, dit is dan ook duidelijk te zien in zijn Snapchat-verhalen. De video’s die de rapper plaatst zijn meestal van de locaties waar hij zijn shows gehouden worden. Ook is nieuwe muziek van hem of andere artiesten te horen.

  Verder zijn er soms ook aapjes voor de camera te zien, deze exotische dieren heeft Swae Lee geadopteerd. De Snapchat van Swae Lee is ‘swaeswaeswae’.

  DJ Khaled

  Khaled Bin Abdul Khaled staat voor veel mensen bekend als DJ Khaled. De beroemdheid is een rapper, producer en DJ en is al een lange tijd actief op Snapchat. Khaled deelt een groot deel van zijn leven op de sociale media. Zo kan je verwachten om een hoop mooie locaties te zien en meer informatie te krijgen over onder andere de toekomst van zijn carrière. De Snapchat van DJ Khaled is ‘djkhaled305’ of gewoon DJ Khaled.

  NikkieTutorials

  Kim Kardiashian is niet de enige vrouw die Snapchat overneemt vol dagelijkse kiekjes met make-up. Ook onze Nederlandse Nikkie de Jager maakt Snapchatvideo’s waarin zij voorproefjes geeft van de video’s die op haar YouTube kanaal komen te staan. Ze spreekt voor haar volgers Engels en bereikt hierdoor een grotere doelgroep dan andere mensen uit ons kikkerlandje Voor een hoop inspirerende make-up ideeën is haar Snapchat account een van de beste. De Snapchat van Nikkie is ‘nikkietutorials’.

  Paris Hilton

  Mocht je altijd al de beste locaties in Los Angeles willen zien, dan is het zeker tof om Paris Hilton te volgen. Naast selfies en foto’s van onder andere haar huisdieren zijn er ook een hoop kiekjes te bekijken van de steden waar zij is opgegroeid zoals New York, Los Angeles en Beverly Hills. Mocht je dus alvast een voorproefje willen van je eigen vakantie met palmbomen, dan is het een aanrader om de beroemdheid toe te voegen op de sociale media. De Snapchat van Paris Hilton is ‘parishilton’

  Diplo

  Het is geen geheim dat DJ’s een hectisch leven leiden. Door de Snapchat van Diplo te volgen krijgen kijkers de kans om een deel uit het leven van de DJ te volgen. In de video’s die hij, of soms zijn manager, plaatst zijn daarom een hoop beelden te zien van concerten die hij geeft.

  Om een feestje vanaf de bank mee te maken is Diplo een van de beste accounts om te volgen. De Snapchat van Diplo is ‘diplo’.

  Chelsea Handler

  Een van de redenen waarom mensen hun sociale media checken is vaak omdat ze verveeld zijn. Daarom is het ook niet gek dat er in onze lijst twee komieken staan, waar Chelsea Handler er een van is. De snapchats van Handler laten je ongetwijfeld lachen, van ‘intense marihuana facials’ tot motiverende speeches om je dromen te volgen.

  Het lijkt geen moment saai te zijn in het leven van de komiek. De Snapchat van Handler is ‘chelseahandler’.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.