WIN - Skylanders Imaginators Dark Edition prijsvraag

Article
woensdag, 07 december 2016 om 9:00
xgn google image
Skylanders Imaginators verscheen afgelopen oktober, maar nu is ook de wat luxere Dark Edition uitgebracht. Wij mogen dit toffe starterpack weggeven voor gebruik met de PS4! Zie jij het wel zitten om tijdens de kerstdagen aan de slag te gaan met Skylanders? Doe dan mee aan onze Skylanders Imaginators Dark Edition prijsvraag!
In Skylanders Imaginators heeft de kwade Kaos de wereld overgenomen. Aan jou en je Skylanders is het natuurlijk de taak om zijn kwade plannen te dwarsbomen! Dit kan je onder andere doen door het creëeren van je eigen Skylander, waarmee je jouw fantasie op de vrije loop kan laten.
Wij waren enthousiast over dit nieuwe Skylanders deel en beoordeelden hem met een mooie 8.5 in onze review. Jij kan nu echter kans maken om lekker zelf met de game aan de slag te gaan, want wij geven de Skylanders Imaginators Dark Edition weg op de PlayStation 4!
Het Skylanders Imaginators Dark Edition startpakket bevat:
  • Skylanders Imaginators (voor PS4)
  • Het Spelportaal
  • 3 Dark Senseis
  • 3 Kristallen
  • 1 Mystery Chest
skylanders imaginators dark edition

Skylanders Imaginators Dark Edition prijsvraag

In samenwerking met Activision mogen wij 2x de Skylanders Imaginators Dark Edition weggeven. Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Doe dan mee aan onze prijsvraag door de onderstaande songtekst af te maken! Het gaat om een Skylanders-versie van het kerstliedje "Oh, denneboom".
  • Oh Skylanders, oh Skylanders, ......
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

Populair Nieuws