Shadow of the Tomb Raider fotoreportage - Welcome to London baby!

  Vroegtijdig de nieuwste games spelen op de meest gave locaties. Deze keer kregen we de kans om het aankomende deel van Tomb Raider alvast onder de loep te nemen in Londen, en genoeg tijd om wat van Londen te zien. In deze Shadow of the Tomb Raider fotoreportage nemen we je mee door een stukje Londen Bankside en de prachtig aangeklede locatie van het Tomb Raider event.

  Wie ons volgt op Instagram, heeft kunnen vernemen dat we Schiphol de afgelopen week flink wat keren van binnen hebben gezien. Niet alleen Shadow of the Tomb Raider kreeg speeltijd, ook waren we op pad voor onder andere The Crew 2 en State of Decay 2. Voor Tomb Raider vlogen we wat eerder heen zodat er ook wat tijd was om van Londen te genieten.

  Shadow of the Tomb Raider gespeeld in Londen

  De preview van Shadow of the Tomb Raider staat inmiddels online en het belooft weer een toffe titel te worden waarin moet worden geklommen, gepuzzeld en hordes vijanden moeten worden afgeslacht. Boven dit artikel kun je de nieuwe trailer de Shadow of the Tombr Raider game bekijken.

  Op het evenement waren ook een aantal Lara Crofts aanwezig (inclusief boog), maar deze hielden zich gelukkig koest. Wel even schrikken toen ze opeens bewogen terwijl we dachten dat het poppen waren…

  Shadow Of The Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.