Seizoen 2 is in NBA 2K23 MyTeam van start gegaan

Article
woensdag, 26 oktober 2022 om 14:00
nba 2k23 seizoen 2f1666703176
Nu NBA 2K23 al anderhalf maand uit is, wordt het weer de hoogste tijd voor een nieuw seizoen. In NBA 2K23 MyTeam is seizoen 2 nu van start gegaan en dit brengt veel nieuws met zich mee.

NBA 2K23 MyTeam heeft nieuwe spelers als beloning

Bij een nieuwe seizoen horen natuurlijk ook weer nieuwe beloningen in NBA 2K23 MyTeam. Zoals altijd begin je weer vanaf level 1 en dit keer krijg je meteen een Free Agent Nikola Jokic speler. Dit is niet de enige speler die je zal krijgen dit seizoen, er zijn namelijk allerlei reward kaarten te scoren bij het behalen van verschillende levels. Dit zijn ze allemaal op een rij:
  • Level 8: Emerald Tre Jones - 82 OVR - PG/SG
  • Level 16: Sapphire Bogdan Bogdanovic - 85 OVR - SG/SF
  • Level 24: Ruby Mychal Thompson - 24 OVR - C/PF
  • Level 32: Amethyst Zion Williams - 91 OVR - PF/C
  • Level 40: Pink Diamond Devin Booker - 96 OVR - SG/SF
In seizoen 1 waren de hoogste spelers die je kon krijgen Pink Diamond kaarten. In seizoen 2 zullen de eerste Dark Matter kaarten komen naar NBA 2K23 MyTeam.
nba 2k23 seizoen 2 3f1678054006

Nog meer beloningen in seizoen 2

Naast alle spelers die in seizoen 2 te krijgen zijn, geeft 2K natuurlijk nog meer beloningen weg. Zo krijg je verschillende prijsballen, tokens, MT en een seizoen 2 bal als level 10. Verder zijn er ook nog verschillende packs met objecten die je team en je spelers kunnen verbeteren.
De meest opvallende beloningen zijn de Season 2 Eerie award packs. Hier zitten verschillende spelers uit seizoen 2 in, die uit dezelfde collectie als de Pink Diamond Devin Booker komen. Deze kaarten hebben een door het Wilde Westen geïnspireerde achtergrond. Natuurlijk komen er door het seizoen heen ook allerlei andere packs uit, zo is de Ferocious pack al te krijgen.

Hoe krijg je levels in NBA 2K23 MyTeam seizoen 2?

Om alle beloningen te ontvangen, moet je XP krijgen om progressie te maken. Gelukkig is er een Season agenda met allemaal opdrachten erin om in je achterhoofd te houden bij het spelen van potjes. Er zijn dagelijkse missies die elke dag om negen uur bijgewerkt worden. Elk weekend zijn er ook nog eens weekend missies die hetzelfde principe hebben als de dagelijkse missies. En wekelijks wordt je agenda in het hoofdmenu ook weer aangevuld met nieuwe uitdagingen. Er is ook een nieuwe Moment Agenda die opvallende NBA-prestaties in de vorm van missies in de schijnwerpers zetten.
Er zijn verder in seizoen 2 ook nieuwe challenges naar NBA 2K23 MyTeam gekomen. Dit zijn matches die in het teken staan van de Free Agent kaarten die je door het seizoen heen ontvangt. Zo is er dus een Nikola Jokic Challenge waarin je het opneemt tegen de NBA-Ster en zijn teamgenoten.