Scoor deze vijf topgames nu met veel korting!

Article
zaterdag, 29 januari 2022 om 15:00
f1 2021 verstappenf1631540936
Gaming kan een dure hobby zijn, helemaal als je games voor de volle pond moet aanschaffen. Gelukkig kan je deze vijf games nu met dikke korting scoren!

F1 2021

De Formule 1 is enorm populair geworden, helemaal sinds ‘onze’ Max Verstappen wereldkampioen is geworden. Het is natuurlijk leuk om al die Grands Prix te aanschouwen, maar het is nog veel leuker om zelf te de auto in te stappen.
Dat is gelukkig ook gewoon mogelijk dankzij F1 2021. De nieuwste Formule 1-game van Codemasters geeft je de mogelijkheid om een compleet F1-seizoen te spelen - alleen of in co-op - je kan tegen anderen racen in online modi en dan is er ook nog een gloednieuwe verhaallijn. Met F1 2021 kan je je dan ook gemakkelijk vermaken totdat het nieuwe F1-seizoen begint in maart.
bravely default 2f1611585360

Bravely Default II

Als het aankomt op JRPG’s zijn er veel geliefde franchises waar liefhebbers uit kunnen kiezen, van Dragon Quest en Final Fantasy tot aan de Tales of-reeks. Maar een relatief jonge franchise is nu ook bezig om een flinke schare fans aan zich te binden en dat wordt er alleen maar meer sinds de nieuwste game in de reeks: Bravely Default II.
Je hoeft de eerdere games gelukkig niet gespeeld te hebben om te kunnen genieten van Bravely Default II, want de game heeft een compleet nieuw verhaal en een nieuwe cast aan karakters. De vier protagonisten zullen het continent Excillant moeten doorkruisen op zoek naar de verloren kristallen van de vier elementen.
Onderweg zal je natuurlijk genoeg gevechten voor je kiezen krijgen, die je in klassiek turn-based style moet zien te overleven. Een must-have voor JRPG-liefhebbers en je kan de game nu bovendien met lekker veel korting scoren!
mafia definitive edition 1f1598450602

Mafia Trilogy

Terwijl The Godfather-films de standaard aanrader zijn als je wil genieten van misdaad op het hoogste niveau, is dat bij games de Mafia Trilogy. Al sinds de release van de eerste Mafia in 2002 weet de reeks namelijk liefhebbers van misdaad aan zich te binden en dat is niet zonder reden.
Voor de Mafia Trilogy hebben de games bovendien stuk voor stuk een flinke upgrade gekregen. Zo zijn de graphics van Mafia II en Mafia III verbeterd en heeft de originele game zelfs een complete remake gekregen, die op onze goedkeuring kon rekenen. Ben je dus fan van The Godfather of Goodfellas, dan wil je deze gewelddadige reeks niet aan je voorbij laten gaan. Zeker niet voor de huidige prijs!
lego harry potter collectionf1641547775

LEGO Harry Potter 1-7 Collection

Het is alweer twintig jaar geleden sinds Harry Potter and the Philosopher's Stone in de bioscoop is verschenen. Ondanks dat er alweer zoveel tijd overheen is gegaan, blijft de franchise extreem populair. Om het jubileum te vieren is HBO dan ook gekomen met een speciale reünie van de cast.
Wil je de avonturen van Harry, Hermione en Ron opnieuw of voor het eerst beleven, dan is de LEGO Harry Potter 1-7 Collection daar een goede manier voor. Maar dan natuurlijk wel de met iconische LEGO-humor waar we zo van houden. Deze collectie schotelt je namelijk het complete Harry Potter-avontuur voor, van de eerste ontmoeting tussen de drie helden tot aan het laatste slotakkoord tegen Voldemort. De perfecte manier om het klassieke verhaal weer helemaal tot je te nemen.
la remasterizacion de los uncharted de ps3 aparece en la psn 72594 3f1643198252

Uncharted The Nathan Drake Collection

Deze week is Naughty Dog gekomen met Uncharted The Legacy of Thieves Collection voor de PlayStation 5. Deze collectie bevat Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy. Ben je alleen niet bekend met de avonturen van Nathan Drake, dan is het zeker aan te raden om eerst de drie originele games uit de reeks te spelen.
Gelukkig kan je nu Uncharted The Nathan Drake Collection met veel korting scoren en laat die collectie nu net de eerste drie Uncharted games te bevatten. Dat niet alleen, Naughty Dog heeft de titels ook nog eens een graphische upgrade gegeven. De volle collectie is dus dé manier om het avontuur van schatzoeker Nathan Drake en zijn vrienden te beleven.

Populair Nieuws