Dit zijn de beste Netflixseries op dit moment

  Er zijn weer veel nieuwe series op Netflix gekomen. Ook hebben sommige series nieuwe seizoen gekregen. Dit zijn de beste series op Netflix op dit moment.

  Netflix

  13 Reasons Why

  In 2017 werd de serie 13 Reasons Why razend populair. Het begon als een verhaal over Hannah Baker die zelfmoord pleegde en aan de hand van cassettebandjes aan verschillende mensen uitlegde waarom ze een eind maakte aan haar leven. Verschillende mensen werden beschuldigd voor de moord op Hannah. In seizoen 2 werd het schoolsysteem beschuldigd en in seizoen 3 is Bryce Walker vermoord. Bryce was ook de jongen die Hannah uiteindelijk heeft verkracht.

  In het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why zien we de studenten in hun laatste schooljaar en staan ze op het punt om af te studeren. Alleen zijn alle problemen nog lang niet de wereld uit. Er wordt meer duidelijk over de moord op Bryce en de studenten worstelen met hun duistere geheimen.

  History

  Vikings

  In Scandinavië rond de 9e eeuw gaan vikingen van het Kattegat jaarlijks op rooftocht in het oosten. Zij worden gestuurd door graaf Haraldson. Eén van die vikingen, Ragnar Lothbrok, wil niets liever dan de wereld ontdekken en plunderen op zee. Ragnar kan het niet bepaald goed vinden met leider Haraldson. Hij besluit dan ook om met zijn vriend Floki een boot te bouwen en daarmee in plaats van het Oosten naar het Westen varen. Wanneer Haraldson dat ontdekt barst de bom tussen de twee pas echt en worden conflicten nog groter dan dat ze al waren.

  The CW Network

  The 100

  97 Jaar na een nucleaire oorlog zijn er nog maar 4000 overlevenden die boven de aarde in ruimtestations leven. De ruimtestations heten bij elkaar de Ark en zijn verdeeld over verschillende landen zoals Rusland, Canada, China, Australië, de Verenigde Staten, India, Venezuela, Japan, Oeganda, Spanje en Brazilië. Wanneer er iemand een misdrijf pleegt krijgt diegene de doodstraf, tenzij diegene nog geen achttien jaar is. Als hulpmiddelen opraken in de ruimtestations worden honderd minderjarigen die een misdrijf hebben gepleegd naar de aarde gestuurd om te kijken of de aarde weer bewoonbaar is voor de laatste overlevenden.

  Comedy Central

  Brooklyn Nine-Nine

  In het 99e district van de politie van New York wordt een team geleidt door een te serieuze kapitein genaamd Raymond Holt. In dat team zit onder andere rechercheur Jake Peralta. Met veel succesvolle arrestaties en opgeloste zaken op zijn naam is hij een zorgeloze en ontspannen man, maar kan hij ook een kinderachtige houding hebben. Ook heeft hij een oogje op zijn partner Amy Santiago. Ook zit Charles Boyle in het team. Hij is hardwerkend en werkt samen met zijn soms strenge partner Rosa Diaz. De wat oudere rechercheurs in het team, Michael Hitchcock en Norm Scully zijn niet de beste in het vak, maar toch hebben ze al heel wat zaken opgelost.

  Netflix

  White Lines

  Een succesvolle DJ uit Manchester wordt op mysterieuze vermist wanner hij in Ibiza verblijft. Twintig jaar later wordt zijn lichaam gevonden en reist zijn zus naar het Spaanse eiland waar ze onderzoek doet naar de verdwijning van haar broer. Ze komt in een wereld terecht vol met dansclubs, affaires en leugens. Niet alleen komt ze steeds meer te weten over de verdwijning van haar broer, ook ontdekt ze de meest donkere kanten van haarzelf op een eiland waar iedereen een extreem leven leidt.

  The CW Network

  Dynasty

  Dynasty gaat over de twee rijkste families van de Verenigde Staten. De familie Carrington en familie Colby kunnen het niet bepaald goed met elkaar vinden en hebben constant strijd met elkaar over macht en nalatenschap. Fallon, de dochter van miljardair Blake Carrington speelt een belangrijke rol in de serie. Blake staat op het punt om te trouwen met haar nieuwe vriendin Christal, maar de familie blijft bonje houden met de familie Colby en beide families worden zowel zakelijk als privé op de proef gesteld.

  Netflix

  Jeffrey Epstein: Filthy Rich

  Jeffrey Epstein: Filthy Rich is een documentaireserie over Jeffrey Epstein die wordt beschuldigd voor het jarenlang misbruiken van vrouwen en minderjarige meisjes. Epstein had een speciaal netwerk om hem gebouwd waardoor hij dingen deed die absoluut niet konden. Via macht en rijkdom leidde hij een internationale sekshandel. De documentaire bestaat uit vier delen en een paar van Jeffreys slachtoffers vertellen hun verhaal en proberen daarmee te voorkomen dat dit soort situaties vaker gebeuren. Sommige van die vrouwen vertellen hun verhalen voor het eerst en hebben het er nog nooit met iemand van de buitenwereld over gehad.

  American Broadcasting Companies

  Modern Family

  Drie gezinnen vormen samen één grote, blije en soms wat chaotische familie. De vader van de familie is Jay Pritchett. Hij is gescheiden van zijn vorige vrouw Dede en is nu getrouwd met zijn nieuwe vriendin Gloria Delgado die een stuk jonger is dan hij. Gloria komt uit Colombia en heeft een zoon genaamd Manny uit haar vorige huwelijk. Samen hebben Jay en Gloria een kindje en heeft Jay twee kinderen van zijn vorige vrouw. Zijn oudste dochter Claire is getrouwd met Phil en samen hebben ze een tweeling.

  Sweet Magnolias

  Maddie woont samen met haar twee beste vriendinnen Dana en Helen in Serenity. Ze kennen elkaar al sinds hun schooltijd en hebben heel veel met elkaar meegemaakt. Wanneer Maddie na twintig jaar haar relatie verbreekt met haar man probeert ze opnieuw haar leven op te bouwen. Haar man had een affaire met zijn jongere assistente. Gelukkig kan Maddie altijd terecht bij haar beste vriendinnen die haar altijd hebben geholpen in zowel goede als slechte tijden. Ook in deze tijd helpen ze elkaar, want Maddie gaat het niet bepaald makkelijk af om opnieuw te beginnen met haar leven.

  Adult Swim

  Rick and Morty

  Rick is een nogal aparte en gekke wetenschapper die opnieuw contact heeft met zijn dochter. Rick trekt in bij haar gezin en spendeert zijn tijd voornamelijk met zijn kleinzoon Morty. Samen beleven ze de meest bizarre avonturen waarbij ze reizen door het universum en het heelal. De thuissituatie van Morty daarentegen is alles behalve stabiel waardoor hij zowel problemen thuis als op school heeft.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.