Resident Evil 7 VR mode gespeeld door de XGN redactie!

Article
dinsdag, 07 februari 2017 om 16:33
xgn google image
Dave en Djimon van de XGN redactie speelden Resident Evil 7 Biohazard met de VR headset van PlayStation. Ze moesten hun weg zien te vinden in het gigantische huis van de Baker familie terwijl ze opgejaagd werden. Een geweldig, maar vooral spannende ervaring.
Resident Evil 7 Biohazard is razend populair. De game is zelfs volledig speelbaar in Virtual Reality, wat maar liefst 10% van de RE7 spelers doet. Bepaalde animaties zijn in de VR-modus wat versimpeld om het comfort voor de ogen wat te vergroten, maar in grote lijnen krijg je precies dezelfde game voorgeschoteld als andere spelers zonder een VR-bril.

Resident Evil 7 VR en jumpscares

De game staat natuurlijk bekend om het horror aspect en de zogenaamde 'jumpscares'. Dave en Djimon speelden de game in VR en vonden de game er geweldig uitzien. Het was vooral een gestoorde game, zo werden ze achterna gezeten door gewapende gekken en zagen ze diverse keren ledematen vliegen door het scherm.
Het is verder fantastisch dat de game volledig speelbaar is in de Virtual Reality mode. Dit geeft je het gevoel dat je echt in een vervloekt huis rondloopt. Het schrikken viel ze mee, al zaten er zeker momenten bij dat ze achteruit schoten, omdat plots iets het scherm in schoot. Helaas kan de bril wel misselijkheid opwekken als je hier gevoelig voor bent. Dit was bij Dave het geval toen hij de auto missie van de game erop had zitten.
Onze redactie heeft natuurlijk een review geschreven over de game voor als je nog meer te weten wilt komen. De review is te vinden op onze website.

Populair Nieuws