Resident Evil 7 Survival Tips - 5 manieren om te overleven

Article
dinsdag, 24 januari 2017 om 12:36
xgn google image
Resident Evil 7 schotelt je een spannend avontuur voor vol met monsters en andere angstaanjagende wezens. Als speler delf je het onderspit, en daarom moet je slim te werk gaan. Met deze Resident Evil 7 survival tips kun je jouw overlevingskansen weer een stukje vergroten.

5. Verken je omgeving

Tijdens het spelen van Resident Evil 7 leer je het huis van de familie Baker goed kennen. Het is misschien vanzelfsprekend, maar je staat versteld hoe erg deze tip onderschat wordt. Het verkennen van de vele kamers en gangen in het landhuis van de familie Baker is een must. Dit omdat er overal waardevolle voorwerpen en grondstoffen verstopt liggen. Extra kogels, medicatie of sleutels die je nieuwe deuren laten openen.
Detective spelen tijdens je speelsessies is de makkelijkste manier om aan nieuwe middelen te komen. Elke kast of locker kan een potentiële schatkist zijn, dus verkijk je niet. Maar het is slecht een van de Resident Evil 7 survival tips die jou kunnen helpen om het kwaad te bestrijden.
104931

4. Ken je vijand

Het spookhuis waar je je in bevindt in de game zit vol met knotsgekke wezens, waarvan de familie Baker nog wel het meest angstaanjagend is. Maar ook de vele Molded vijanden die jouw pad kruizen, alsmede de vele gemuteerde insecten maken jouw leven een stuk onaangenamer. De tweede tip in de Resident Evil 7 survival tips lijst is het kennen van de zwakke plek van je vijand.
Zo kun je bepaalde grote insecten het best bestrijden met een zakmes om munitie te besparen, terwijl grotere zwermen gemakkelijk kunnen worden weggewerkt met de vlammenwerper. De Molded zijn op hun beurt weer gevoelig voor schoten door het hoofd, en zo heeft elke tegenstander een zwak punt. Benut die zwaktes om kogels te besparen en heelhuids te ontsnappen.
104932

3. Beheer je inventaris

Wanneer je jouw omgeving goed verkent zal je natuurlijk een grotere voorraad opbouwen. Omdat je maar een beperkte hoeveelheid spullen bij je kunt dragen, moet je gaan organiseren. Door de gehele game zijn save rooms opgesteld waar je jouw voortgang kunt opslaan. In diezelfde kamers staat ook een opslagkist waarin je overbodige spullen kunt achterlaten en dat is de volgende van de Resident Evil 7 survival tips: gebruik ze.
Zodoende kun je gemakkelijk per situatie de uitrusting kiezen die op dat moment het handigst is. Zeker met de vele wapens die je tot je beschikking hebt is het soms moeilijk kiezen, en het grotere geschut gebruikt vaak meer dan een vakje in de inventaris. Laat tevens altijd wat ruimte over om nieuwe voorwerpen mee te kunnen nemen. Alleen zo kun je al het gevaar trotseren.
104934

2. Wees zuinig met je voorraden

Als je eenmaal een goede voorraad opgebouwd hebt, wil je die waardevolle spullen natuurlijk niet gelijk weer opmaken. Het ligt immers niet voor het oprapen. Zuinig aandoen met wat je hebt is dan ook zeker een aanrader. Zoals eerder genoemd is het gebruik van zo min mogelijk munitie mogelijk door vijanden op de juiste plekken te raken, maar ook het gebruik van medicatie moet je met mate doen.
Te allen tijde kun je op je horloge zien hoe het met je gezondheid gesteld is, en de beste tactiek is om pas een med kit toe te passen als het scherm op je horloge rood opgloeit. Zodoende haal je het maximale uit elke med kit en kun je langer op je voorraad teren.
104935

1. Vlucht wanneer het te heet onder de voeten wordt

De laatste van de Resident Evil 7 survival tips is misschien nog wel de makkelijkste van allemaal. Hoewel het vechten tegen vijanden vaak de natuurlijke reactie is, kan het soms lonen om gewoon de benen te nemen. Zeker later in de game, als je tegenover meerdere Molded vijanden staat kan het vrij bloederig aflopen. Je wordt dan simpelweg overlopen. Wegvluchten en op adem komen is op die momenten de beste keuze.
En soms heb je geen andere keuze. Tijdens je confrontaties met leden van de Baker familie kan je dikwijls geen schade aan ze toedienen. Er zit op die momenten niks anders op dan om ze heen te sluipen om van punt A naar punt B te komen. Ethan is immers geen vechtmachine. Hij is een doodnormale burger, en het donker is op dat soort momenten opeens niet meer de vijand, maar jouw grootste kompaan.
Heb jij nog meer tactieken die in de lijst met Resident Evil 7 survival tips thuishoren? Laat het hieronder achter in de reacties. Resident Evil 7 Biohazard is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In de Resident Evil 7 Biohazard review valt te lezen of de digitale nachtmerrie de moeite waard is.

Populair Nieuws