Red Dot: weet Netflix te scoren met deze spannende film?

Article
donderdag, 28 januari 2021 om 12:30
dotf1611590983
De populaire streamingsdienst Netflix brengt dit jaar elke week een nieuwe Original film uit. Dit belooft een hoop goeds en mede daarom zullen wij Netflix de komende maanden extra onder de aandacht brengen. Eerder blikten we al vooruit met de ‘top 10 beste Netflix Originals om naar uit te kijken in 2021’. Maar we zullen op z’n tijd ook losse films uitlichten. Ook vandaag is dat het geval, want binnenkort verschijnt op Netflix de film Red Dot.

Welke film kunnen we verwachten?

Zoals gezegd zullen we dit jaar de beste Netflix Originals extra onder de aandacht brengen. Een van deze nieuwe potentiële topfilms is Red Dot. Red Dot is een drama/ thriller en speelt zich af in het koude, afgelegen noorden van Zweden.

Waar gaat Red Dot over?

Het verhaal gaat over het stel Einar en Nadja. Nadja is in verwachting van een kindje, maar de relatie loopt niet helemaal lekker. Om deze relatie nieuw leven in te blazen besluit het stel op reis te gaan naar het noorden van Zweden. Op zich een leuk, spannend idee maar als snel verandert deze spannende expeditie in een nachtmerrie.

Wie krijgen we allemaal te zien?

Als je net de trailer hebt gekeken was het je waarschijnlijk al opgevallen, maar het gaat hier om een Zweedse film. De film speelt zich in Zweden af en heeft ook een Scandinavische cast. In de Netflix Original zien we Johannes Kuhnke, Nanna Blondell, Anastasios Soulls, Kalled Mustonen, Thomas Hanzon en Melvin Solin. Red Dot wordt geregisseerd door Alain Darborg.

Wanneer kunnen we Red Dot zien?

Ben je enthousiast geworden en wil je Red Dot eigenlijk vandaag nog kijken? Helaas zullen we nog heel even geduld moeten hebben, want Red Dot verschijnt op donderdag 11 februari.
redf1611591014

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Ben je na het lezen van dit artikel en het kijken van de film nou eigenlijk niet zo enthousiast geworden over de Zweedse film? Geen paniek, want zoals gezegd komt er dit jaar elke week een nieuwe Netflix Original. Het is misschien wat te veel van het goede om ze allemaal te bekijken, maar een aantal films mag je eigenlijk niet missen.

Dwayne Johnson en Ryan Reynolds

Wat dacht je bijvoorbeeld van de film Red Notice? De duurste Netflix films ooit met een budget van 150 miljoen dollar. In deze spannende actiefilm geeft Interpol een waarschuwing om ‘s werelds grootste boef te vangen. Dit brengt ‘s werelds beste FBI-agenten samen en zorgt voor een gevaarlijk avontuur. Een spannend verhaal en dan krijg je ook nog Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Ritu Arya en Chris Diamantopoulos te zien.

Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence

Maar de veelbelovendste film van Netflix komt later dit jaar. Dit jaar verschijnt op Netflix namelijk ook de film Don’t Look Up met Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Meryl Streep. De film gaat over twee astronomen die een gigantische mediatour houden om iedereen te waarschuwen voor een naderende komeet die op de aarde afkomt en de planeet zal vernietigen.

Populair Nieuws