Red Dead Redemption 2 reacties - Wat vindt social media ervan?

Article
woensdag, 31 oktober 2018 om 18:02
de leukste reacties op red dead redemption 2 141364
Red Dead Redemption 2, de game waar vele fans met smacht naar zaten te wachten, is inmiddels eindelijk uitgekomen. Wereldwijd hebben veel mensen al laten weten wat zij van de game vinden. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de leukste Red Dead Redemption 2 reacties!
Op social media is Red Dead Redemption 2 een onderwerp dat momenteel veel besproken wordt en dus ook veel reacties krijgt. Dat is ook niet zo gek, want het animo was enorm hoog. Sinds de release van de game op 26 oktober, hebben verschillende mensen gereageerd op Twitter, Facebook en Instagram. De meeste reacties zijn erg positief. Hieronder lees je wat mensen van de game vinden.

Red Dead Redemption 2 reacties op twitter

Er zijn zoveel leuke reacties over Red Dead Redemption 2 op Twitter, dat het gewoon moeilijk wordt om te kiezen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele reacties. De meeste reacties zijn positief over de game, wat betekent dat fans erg tevreden zijn met het nieuwe meesterwerk van Rockstar. In ons artikel lees je hoe je het beste cheats in Red Dead Redemption 2 kunt gebruiken.
141451

Red Dead Redemption 2 reacties op Facebook

Ook de Facebook pagina van Red Dead Redemption 2 stroomt langzaam vol met reacties over Red Dead Redemption 2. Over het algemeen zijn fans erg blij met hun exemplaar, maar er staan ook enkele negatieve reacties. Hieronder zie je een kleine selectie.
Toch zijn niet alle reacties op de game positief. Sommige spelers zijn namelijk teleurgesteld met het verhaal. Ook wordt er geklaagd dat de game soms te realistisch is, bijvoorbeeld dat je jezelf moet wassen en je dood kan gaan van de kou. Het feit dat de multiplayer online functie er nog niet is, valt niet bij iedereen in de smaak.
Net zoals op Twitter, zijn de meeste reacties positief en enthousiast. Ook wij waren zeer tevreden over de game. In onze Red Dead Redemption 2 review gaven we de game maar liefst een 9,8. Hierin kan je lezen waarom wij vinden dat deze game absoluut niet uit je collectie mag ontbreken.
141485

Red Dead Redemption 2 reacties op Instagram

Als laatste komen we bij Instagram. Met meer dan 161.000 berichten, is Red Dead Redemption 2 ook op dit social media platform ontzettend populair. Hieronder zie je de leukste Insta-posts op een rijtje.
We kunnen wel als conclusie stellen dat Rockstar weer een geweldig game heeft neergezet en de fans over het algemeen erg tevreden zijn in de reacties op Red Dead Redemption 2. Wat vind jij van Red Dead Redemption 2? Laat het weten in de comments.

Populair Nieuws