Netflix cancelt Luke Cage - Redenen waarom de serie door moet gaan

Article
woensdag, 31 oktober 2018 om 18:15
netflix cancelt luke cage redenen waarom de serie door moet gaan 141030
Het nieuws kwam onlangs aan het licht: het volgende seizoen van Luke Cage wordt gecanceld en komt niet op Netflix. Onze harten zijn gebroken en we moeten met dit verdriet om zien te gaan. Daarom geven wij je vijf redenen waarom de serie door zou moeten gaan!

Acteurs

Luke Cage wordt gespeeld door Mike Colter. Een grote, gespierde man met een gekleurde huidskleur die perfect is voor de rol. Dit omdat hij op een overtuigende manier speelt en omdat hij een bepaalt charisma brengt naar het karakter. We kunnen ons geen andere Luke Cage voorstellen.
Verder heb je ook actrices als Simone Missick die naast Luke Cage schittert als Misty Knight. Een pittige dame voor wie je een bepaald gevoel van liefde creëert vanaf de eerste aflevering. Misty Knight en Mike Colter zullen je verliefd laten worden op de karakters en je hart eruit rukken zodra er iets met ze gebeurt.
Ook kleinere rollen als die van Frankie Faison, die de rol van Henry “Pop” Hunter speelt, zullen je hart stelen zoals Robin Hood van de armen steelt: eigenlijk slecht, maar je accepteert het. En zodra iets goed wordt, wordt het van je weggetrokken.
We hebben dus al veel moeten doorstaan door de series heen, aangezien het niet altijd even makkelijk was met alle zenuwslopende situaties. We zijn dus eigenlijk nog niet klaar ervoor om gedag te zeggen deze karakters, wat een reden is dat Netflix die Luke Cage cancelt niet door mag gaan.
141032

Verhaallijn

De verhaallijn van Luke Cage is de volgende reden dat Netflix die Luke Cage cancelt niet door mag gaan. De verhaallijn van Luke Cage trekt je van begin tot eind mee. Misschien dat het je even kost om in het verhaal te komen, maar zodra je erin zit kom je er niet meer uit. Bijna als een soort hypnose zit je in de serie, aflevering na aflevering tot je het einde hebt bereikt.
En dan?
Dan moet je maar gaan accepteren dat dat het einde was? We kunnen niet zomaar doorgaan met het leven zonder dat we weten hoe het verhaal verder loopt. Er zijn te veel verhalen die niet afgemaakt zijn in de serie waarvan we moeten weten hoe het eindigt. Nietwaar?
141033

Anders dan andere series

De serie Luke Cage is niet zoals andere series. In andere Marvel series wordt er meestal een beetje geknokt, gebeuren er wat heldhaftige dingen en hebben personages een tragisch verleden. Bij Luke Cage krijg je een gedetailleerde achtergrond waar alleen al vette scènes in voorkomen. Verder heeft deze serie ook bijzondere schurken. Deze schurken zijn duivels en gaan verder dan andere schurken in andere Marvel series.
Als je een keer wat anders wilt zien dan andere Marvel series, dan moet je Luke Cage kijken. Helaas cancelt Netflix deze serie en dit is ook een van de redenen waarom Luke Cage eigenlijk niet gecanceld mag worden. We willen nog langer kunnen genieten van een serie die anders is dan andere.
141034

Vette actie

De serie begint met een actie, het gaat verder met actie en het eindigt met actie. Het tweede seizoen kreeg zelfs alleen maar meer actie en werd in onze review over Luke Cage bekroond met een dikke acht. Dat verdiende de serie ook wel, met de vette actie die erin voorkwam. Gevecht na gevecht, scene na scene met brute kracht, vette momenten met niemand minder dan Luke Cage en ga zo maar door. Het hield niet op en dat was juist goed.
Je hebt bijvoorbeeld stukken dat Luke Cage niet eens fysieke kracht gebruikt, maar de kracht van een sterk aantal woorden. Soms confronteert hij mensen op een manier dat je weet dat het een bedreiging is, maar hij zegt het zo subtiel dat je het misschien niet door hebt vanaf de eerste seconde. Dat klinkt misschien niet als vette actie, maar het is wel degelijk vette actie aangezien het zorgt voor spanning.
141046

Kans dat ook The Defenders gaat stoppen

Luke Cage is niet de eerste serie die gecanceld wordt. Laatst werd namelijk bekendgemaakt dat Iron Fist door Netflix is geannuleerd na twee seizoenen. Dat Luke Cage ook nu gecanceld wordt, komt dus hard aan voor sommige Marvel fans. Vooral als ze keken naar hoe Iron Fist en Luke Cage samen streden. Twee van de vier superhelden series zijn uitgeschakeld nu, zou het kunnen gebeuren dat ook The Defenders uiteindelijk stopt?
Het ligt namelijk niet voor de hand, maar het zou ook best kunnen dat Jessica Jones en Daredevil stop worden gezet. Dit wordt niet verwacht, maar het werd ook niet verwacht dat Luke Cage en Iron Fist stop zouden worden gezet. Het is dus niet raar om te denken dat ook misschien The Defenders weg uit onze harten wordt getrokken, net als bij Luke Cage werd gedaan.

Luke Cage cancelt op Netflix, vind jij het een goed idee?

Wat vind jij ervan dat Luke Cage niet verder gaat op Netflix? Wij hebben je laten weten wat wij ervan vinden en waarom we vinden dat het honderd procent door zou moeten gaan. Maar we willen ook graag jouw mening weten! Laat ons dus in een reactie hieronder weten wat jij vindt.