Red Dead Redemption 2 easter-eggs - De meest gekke dingen in de game

  Red Dead Redemption 2 is een gigantische game en zit daarom ook vol met leuke, grappige en ook hele bijzondere easter-eggs. Vanaf het moment van de release wordt de game enorm veel verkocht en zijn veel mensen bezig met het spelen van de game. Hierbij komen zij de vreemdste easter-eggs tegen. Dit artikel bevat spoilers voor de game.

  Bigfoot

  In Red Dead Redemption 2 is een Bigfoot, ook wel bekend als Sasquatch, skelet te vinden. Bigfoot is een legende in Noord-Amerika, er wordt al jarenlang onderzoek gedaan naar het mysterieuze harige wezens dat op zijn twee enorme voeten loopt. Bigfoot is in Red Dead Redemption 2 een van de easter-eggs, aangezien het skelet te vinden is op Mount Shann ten noorden van Hawks Eye Creek.

  Er is niet alleen een skelet van Bigfoot te vinden. Voor de volgende easter-egg moet je eerst dertig diersoorten bestudeerd hebben. Ten oosten van Wapiti Indian Reservation en ten zuiden van Calumet Ravine is een groep met vogels die je moet volgen. Deze vogels leiden je namelijk naar een grot, waarin je Bigfoot zult horen praten. In totaal kun je twee gesprekken met hem voeren.

  Volgens Rockstar is Bigfoot erg eenzaam. Dit vertelt hij namelijk aan jouw personage, hij wil graag vrienden maar mensen zijn bang voor hem omdat hij zo groot is. Naar buiten komt hij niet, hij is namelijk bang dat hij vermoord zal worden. “Ik sta voor een moeilijke keuze, eenzaamheid of waarschijnlijk vermoord worden.” Zou dat de reden van het Bigfoot skelet zijn? Er wordt nog over gediscussieerd of het om Bigfoot of een Giant gaat.

  Meteoriet, het dak gaat eraf

  Het dak gaat er letterlijk af bij deze Red Dead Redemption 2 easter-eggs. Ten noorden van Annesburg is een huisje te vinden, dat heet letterlijk Meteor House. Bereid je voor op een horrorachtige scène, deze mensen zijn namelijk verpletterd en verbrand door een meteoriet. Dit is ook te zien aan het gat in het plafond en het gat in de grond, samen met de lijken die door het huisje zijn verspreid.

  Je kunt de meteoriet meenemen, ook al is dit een vreemde souvenir voor deze brute scène. Als informatie staat er bij de meteoriet dat het gewoon een stuk meteoriet is en dat het verkocht kan worden voor geld. Als je op het dak klimt, zal Arthur zijn dagboek erbij pakken en wordt de Meteor House op de kaart geschetst.

  Manbearpig, Al Gore was hier?

  South Park heeft een van de easter-eggs in Red Dead Redemption 2 verdiend met de aflevering over manbearpig. De locatie waar je deze abominatie kunt vinden is naast de Van Horn Trading Area in westelijke richting. Hier staat een huis dat er redelijk normaal, maar een klein beetje vervallen uitziet. Je kunt dit huis alleen in als je een paar van je parkour moves gebruikt, dus wees er maar klaar voor.

  Het eerste wat opvalt als je door het raam naar binnen klimt is het gigantische varkenshoofd waar allerlei andere dierlijke lichaamsdelen aan zijn vastgemaakt (tenzij je een psychopaat bent en dit een normaal stuk decoratie vindt). In deze ruimte vind je nog meer lichaamsdelen, soms in sterk water maar soms ligt het ook gewoon los in de ruimte.

  Verder zijn er in de ruimte nog meer “creaties” te vinden, zoals een alligator met een gewei. Ook Arthur is verbaasd over de manbearpig, hij maakt er een tekening van in zijn dagboek met de notitie “Ik dacht dat ik mensen met rare hobbies kende”.

  Daar is Kaa, in Red Dead Redemption 2

  Fans van Jungle Book opgelet, Kaa de slang is te vinden in Red Dead Redemption 2. Ten noorden van Rhodes kun je in een boom een gigantische, rode slang vinden. De slang zal je niet veel doen, deze is namelijk al overleden. Dit dode monster wijst waarschijnlijk naar The Jungle Book van Disney, deze film bevat namelijk ook een gigantische slang genaamd Kaa.

  Ondanks dat de slang niet zoveel doet is hij qua grootte behoorlijk intimiderend. In eerste instantie kun je niet weten of hij nog leeft ja of nee, dus de slang zal vast en zeker een hoop spelers hebben laten schrikken. Ondanks dat de slang je niks meer kunt doen, kun je er maar beter niet over nadenken welk dier deze reusachtige dreiging heeft kunnen doden.

  Gek toilet vrouwtje

  Vlak bij Braithwaite Manor is een gek vrouwtje te vinden in een buitentoilet. Deze vrouw zit daar opgesloten, te zien aan de stalen kettingen die om het toilet zijn gebonden. Als je bij haar aan komt lopen hoor je haar hard schreeuwen. Ze schreeuwt dingen over haar moeder en dat ze haar weg naar huis wel zal vinden. Ook zal ze gaan tellen in verkeerde volgordes.

  Als je in de juiste positie staat kun je haar deels zien zitten, haar gezicht ziet er wat bloederig uit en haar huid is enorm bleek. De eerste keer dat je het buitentoilet tegenkomt zal Arthur eerst door het gat heen proberen te kijken, waarna het erop lijkt dat ze je aan probeert te vallen. Ze zal haar arm even uit het gat steken waarna zij vervolgens lacht als een maniak en weer in haar oude positie zal gaan zitten.

  Red Dead Redemption 2 easter-eggs

  Je hoeft niet heel lang op zoek te zijn naar de easter-eggs in Red Dead Redemption 2, er zijn er namelijk nog veel meer dan deze vijf. Toch moet je ze maar net tegen komen of weten hoe je deze easter-eggs moet vinden. Voorlopig zijn de mensen nog niet uitgespeeld met de nieuwe game, er is ontzettend veel content te vinden in de gigantische wereld. Wij hebben de game gespeeld en een Red Dead Redemption 2 review geschreven. Voor de mensen die nog moeten beginnen aan hun cowboy avontuur hebben wij een lijst gemaakt met de beste Red Dead Redemption 2 tips.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.