Red Dead Online features - Dit willen fans nog zien

  De beta van Red Dead Online is al speelbaar sinds november 2018 en ondertussen zijn er via updates steeds meer features toegevoegd. Toch voelt de online versie van het populaire Red Dead Redemption 2 nog steeds niet helemaal compleet volgens de spelers, daarom hebben wij de features die we nog willen zien op een rij gezet.

  Bug Fixes

  Ondanks dat de beta van Red Dead Online al een aantal maanden beschikbaar is, zijn er volgens veel fans nog een hoop bugs die opgelost moeten worden. Daarom behoort deze reden dan ook tot de Red Dead Online features die fans nog willen zien in de toekomst.,De mooie content kan soms namelijk worden verpest door irritante bugs.

  Hoewel het begrijpelijk is dat er een aantal bugs voorkomen in een grote game zoals Red Dead Redemption 2, zijn er een aantal grote bugs die de game flink kunnen verpesten of Red Dead Online zelfs onspeelbaar maken. Vandaar dat het belangrijk is dat deze bugs worden opgelost voordat Red Dead Online officieel wordt uitgebracht.

  Wapens en kleding naar singleplayer

  Momenteel worden er meerdere nieuwe wapens en nieuwe kledingstukken toegevoegd aan Red Dead Online. Veel fans zouden graag willen zien dat deze content ook wordt overgezet naar de storymode van Red Dead Redemption 2. Op deze manier kunnen spelers namelijk ook genieten van de nieuwe content terwijl ze alleen op avontuur gaan. Deze features zijn erg gewild door de spelers van Red Dead Online.

  Fans laten op Twitter merken dat zij het jammer vinden dat dit nooit is gebeurd bij Grand Theft Auto V, waarbij de nieuwe content niet werd toegevoegd aan de offline versie van de game. Daarom hopen gamers dat dit wel het geval zal zijn bij Red Dead Redemption 2, aangezien er momenteel alweer nieuwe wapens en kleding zijn toegevoegd.

  Verhaalmissies in Red Dead online

  Online gamers missen de verhaallijnen in de missies van Red Dead Online. Zo willen de fans meer NPC’s zien, meer banken kunnen beroven en meer verstopplekken van NPC vijanden tegenkomen. Tot nu toe heeft Rockstar Games meer game modi toegevoegd dan content om Red Dead Online nog iets interessanter te maken. Het is een van de features in Red Dead Online die spelers nog willen zien.

  Tot nu toe lijkt het erop dat dit soort content pas later in het jaar zal worden toegevoegd. Het goede nieuws daarvan is dat het dus wel onderweg is, maar helaas zullen fans nog een tijdje moeten wachten totdat ze verhalen kunnen zien met hun online medespelers. Tot die tijd zullen gamers zich moeten vermaken met de offline game of de game modi die zijn toegevoegd.

  Privé lobby’s

  Veel Red Dead Online spelers zouden het fijn vinden als er privé lobby’s een optie zouden worden. Soms is het fijn om even in rust en vrede met je vrienden te kunnen gamen, in plaats van dat je om elke hoek wordt neergeschoten door andere schietgrage gamers. Deze feature is wel beschikbaar in GTA Online, dus de kans is groot dat deze later nog wordt toegevoegd.

  Veel fans zijn teleurgesteld dat dit niet direct een van de features is in Red Dead Online, aangezien dit bij Grand Theft Auto V wel het geval was. Hopelijk zal dit in de loop van de tijd worden toegevoegd zodat spelers wat privacy kunnen ontvangen tijdens het online gamen. Veel spelers zijn ondertussen namelijk gestopt met Red Dead Online aangezien ze het niet prettig vinden om de open wereld te delen met alle andere spelers, waarbij niet iedereen even aardig is.

  Free Aim

  Als laatste en misschien wel de meest gewilde feature op deze lijst staat Free Aim. Veel spelers zijn het zat dat de game automatisch voor je richt als je wil schieten. Niet hoeven richten maakt de game soms een stuk makkelijker, wat naar het idee van veel spelers de gameplay een stuk minder leuk en uitdagend maakt.

  Als dit een van de nieuwe features in Red Dead Online wordt, zal het waarschijnlijk meer punten opleveren als je een headshot maakt met Free Aim. Daarbij zijn er ook spelers die de lobby’s van free aim en automatic aim graag gescheiden willen houden, zodat de gevechten eerlijk zullen blijven.

  Red Dead Online features - Wat de spelers willen

  Deze features zijn momenteel erg gewild in Red Dead Online, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of Rockstar Games deze nog zal toevoegen. Gezien dit veelgevraagde features zijn is de kans wel groot dat deze punten een onderdeel zullen worden van de online versie van de game.

  Red Dead Redemption 2 is nu beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Red Dead Redemption 2 review. Heb jij ook nog tips voor Red Dead Online? Je kunt feedback geven op de website van Rockstar Games.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.