Reageer en Win Zelda Zwaard Statue! (Week 17)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere te gekke spullen weg die je met een toffe reactie kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van de Ubisoft Goodies in de Reageer en Win Zelda Zwaard Statue video.

  In de Reageer en Win! van vorige week kon je zien dat er twee mooie pakketten met Ubisoft goodies te winnen waren. Pakket 1 bestaat uit een prachtig Rainbow Six Siege T-Shirt (M) en een pak spelkaarten van Ghost Recon Wildlands. Pakket 2 bestaat uit een bomberjack van Watch Dogs 2 (XL), een T-Shirt van For Honor (XL) en een bijpassende cap.

  Reageer en win een Zelda zwaard statue

  Natuurlijk maak je ook deze week weer kans op een leuke prijs! Je kan namelijk een Zelda Breath of The Wild zwaard statue winnen. Een prachtige toevoeging aan bijvoorbeeld je saaie vensterbank of je statue collectie.

  Hoe win je deze prijs? Heel simpel, je plaats een toffe reactie op een van de vele artikelen, maar je houdt deze on-topic. Een leuke reactie kiezen wij uit. Wie de winnaar is maken wij volgende week bekend in de Reageer en Win (week 18). Dus ga lekker los met het reageren, er is namelijk geen limiet op het aantal reacties dat je mag plaatsen.

  Like en volg ons op Facebook!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe acties? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder!

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.