Mario Kart 8 Deluxe Release - Overal Mario Kart spelen!

Article
vrijdag, 28 april 2017 om 16:27
xgn google image
Vanaf vandaag ligt Mario Kart 8 Deluxe in de winkels. Volgens Mario Kart fans is het de beste van de serie. Wij bij de redactie hielden een kleine competitie om te kijken hoe leuk de game precies is én om te laten zien dat je overal kunt spelen.
Mario Kart 8 is al een tijdje uit op de Wii U, maar nu kunnen gamers met de gloednieuwe Nintendo Switch consoles ook aan de slag met de karakters zoals Mario, Luigi, Peach en nog vele anderen, maar dan onder de noemer 'Mario Kart 8 Deluxe'.

Karten kan overal met de Switch

We gingen met de redactie een kleine competitie spelen om te kijken hoe dit zou verlopen op de Nintendo Switch. Met de nodige ervaring van de vorige Mario Kart delen gingen vier mensen met elkaar de strijd aan op verschillende plekken.
Wedstrijd 1 vond plaats in het vertrouwde kantoor van XGN. Rox en Rutger gingen daar nek-aan-nek in de race op het circuit, maar Rutger wist op het laatste moment nog te winnen. Daardoor kon hij door naar de finale.
De andere wedstrijden werden gespeeld op het strand Blijburg en in een speeltuin in IJburg. Dit spelen op verschillende locaties is allemaal mogelijk dankzij de Nintendo Switch zijn multifunctionaliteit.

Splitscreen op de Switch geen probleem

Met meerdere spelers racen op de Switch is totaal geen probleem. Je zet het scherm op bijvoorbeeld een picknick tafel en je pakt ieder een Joycon van de Switch. Vervolgens kan je lekker lang racen, zeker als je ook nog een powerbank mee neemt.
Je zou misschien denken dat het scherm te klein is om er fijn splitscreen op te kunnen spelen, maar dit is zeker niet het geval. We ondervonden geen problemen en hadden erg veel lol tijdens het karten. Klik op de video bovenaan dit artikel om de wedstrijden te bekijken!
Mario Kart 8 Deluxe is sinds vandaag voor iedereen te koop. Wij gaven de game in de review een vette 9.

Populair Nieuws

Laatste Reacties