Reageer en Win: Western Digital P50 Game Drive SSD

Article
vrijdag, 29 april 2022 om 17:00
p50 dsc05081f1651239203
Met de komst van de warme maanden wordt het weer tijd om eropuit te trekken. Wil je ondertussen overal je games mee naartoe nemen, dan hebben we goed nieuws. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk een Western Digital P50 Game Drive SSD weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op bioscoopkaartjes en een kussen van The Unbearable Weight of Massive Talent. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van The Unbearable Weight of Massive Talent zijn geworden… One2Manny, Bittertje en Nina!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - Western Digital P50 Game Drive SSD

Vandaag de dag is het dankzij SSD's makkelijker dan ooit om snel bestanden te laden en over te zetten. Dankzij de technologie is het zelfs mogelijk om overal waar je maar komt je favoriete games te spelen, met de portable P50 Game Drive SSD van Western Digital. Binnen no-time kan je aan de slag met je games en dankzij een grootte van maar liefst 1TB kan je een hele hoop titels kwijt op de draagbare SSD. En het mooiste van allemaal, is dat we een Western Digital P50 Game Drive SSD deze week weggeven in de Reageer en Win!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws