Reageer en Win: Verschillende DVD's en Blu-rays!

  De lente lijkt eindelijk gearriveerd te zijn en we hebben een manier om je weekend nog wat zonniger te maken. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk meerdere DVD's en Blu-rays weg!

  RLJE Films

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de PS5-versie van Hunting Simulator 2, Monster Truck en Werewolf The Apocalypse: Earthblood Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van Hunting Simulator 2 is geworden... JustB!

  De winnaar van Monster Truck is geworden... hernieuw!

  De winnaar van Werewolf The Apocalypse: Earthblood is geworden... Spiral!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – DVD's en Blu-rays

  We gaan van een mooie week voor gameliefhebbers naar een week voor filmliefhebbers. In samenwerking met Day One PR mogen we namelijk een viertal verschillende DVD's en Blu-rays weggeven. De films waar jullie deze week kans op kunnen maken zijn:

  • Archenemy (DVD)
  • Horizon Line (DVD)
  • Helmut Newton (DVD)
  • Summerland (Blu-ray)

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen! Geef in je reactie ook aan op welke film je kans wil maken.

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Iedereen die ons kanaal namelijk volgt en abonnee is kan tijdens de Reageer en Win vaak kansmaken op een extra exemplaar!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.